- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi teachercnn
-
kizlar cokkk tesekkur ediyorum. simdi gittim klinige. kan testi yapmalarini bekledim, idrar yaptilar...zorunlu olmadikca yapilmiyormus burda:44:
neyse, idrar testinde hamileleik cikti, 5 gun sonra tekrar gidecekmisim, tekrar idrar yapilcakmis. eger idrar testinde renk bugun yaptigima gore aciksa kan testini o zaman yapacaklarmis dusuk mu oluyor diye
yalvarmam fayda etmedi, zaten dusuk ya da kimyasal ise yapicalak bisey yokmus, o yuzden stres yapmamaliymisim...
iste onun haricinde yememem gereken seyleri saydi falan...5 gun sonra gelismeleri tekrar yazagim....
zaten sanirim burda 12 haftalik olmadan doktor da gormuyormus, ebe ya da hemsire ilgileniyormus...
Ama hemsireye suanda kendimi gebe olarak kabul edebilir miyim dedim, elbette dedi...
bu arada daha yeni yeni kasik ve karin agrilari basladi ve bugun ya da bu yarin bat tarihi benim...
Allah'im insallah bebisini sabirla bekleyen anneleri bir an once dilegine kavusturur....
minikgelinim, yaptigim tek farkli sey, ilgisi var mi bilmiyorum ama, folic acid ve diger vitamin haplarini almayi birakmistim...yine bu forumda okudum, nerde okudum hatirlamiyorum ama doktoru soylemis sanirim, erkenden alma, gebeligini ogrendigin zaman alirsin folic acid'i diye...ama diyorum ya, belki ilgisi yoktur, sadece oyle denk gelmistir...
kafama da taktim, ya cocugum olmazsa dedim. zaten kafama takmiycam diyince kafaya takilmamazlik yapilmiyo...ama sua var, surekli aklimda degildi bu olay...is nedeniyle cok yogunduk aralik ayinda...sabah aksam dusunmuyordum gebeligi ama geceleri yataga yattigimda aklima geliyordu...hatta burda yeni topik bile actim hamilelerin ilk hamilelik belirtileri diye...
belki de onemli olan bi ugras bulmak...bu ay da olmasaydi klinik yardim alacaktim...ve bu arada kendime yeni bi ugras bulacaktim, ev dekorasyonu, orgu gibi...
kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz hiç kimse ugramıyormu buraya cemrecik hamişlik nasıl gidiyor canım.teachern sen nerelerdesin anacım hiç sesin solun çıkmıyor?
merhaba kızlar nasılsınız :) uzun zamandır yazamıyordum..
cemrecik tatlım hayırlı olsun bebişin... Allah 3 nefeste kurtarmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin...
kızlar bosanmaktan vazgeçtik ve evliliğimizi devam ettirme kararı aldık... bakarsınız önümüzdeki gün ya da aylarda benden de güzel haberler alırsınız belli mi olur :)
güzel haberlerinizi bekliyorum :) çoook kocaman öptmmm
sevindim cnm durumların düzelmesiiine inş bebek haberiyle gelirsin dahada sevinirim:)merhaba kızlar nasılsınız :) uzun zamandır yazamıyordum..
cemrecik tatlım hayırlı olsun bebişin... Allah 3 nefeste kurtarmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin...
kızlar bosanmaktan vazgeçtik ve evliliğimizi devam ettirme kararı aldık... bakarsınız önümüzdeki gün ya da aylarda benden de güzel haberler alırsınız belli mi olur :)
güzel haberlerinizi bekliyorum :) çoook kocaman öptmmm
sizler buraya ugramayinca ben de yazma geregi hissetmedim. canim maalesef benim bos gebelikmis. iki gun once kurtaj oldum
canim bebis daha en bastan eriyip gitmis sadece keseyi tasimisim ben iki ayCanım bişey mi oldu bebişine
sevindim cnm durumların düzelmesiiine inş bebek haberiyle gelirsin dahada sevinirim:)
ya ben okuyorum burayı hiç yazılmadıgından bende yazmadım.. cemree çok üzüldümmmmm bebegin büyüktü demiiii kıyamma sana.. rabbim tez zamanda aratmadan hemen nasip etsin inşş...böle haberleri duymak istemiyorum:
canim bebis daha en bastan eriyip gitmis sadece keseyi tasimisim ben iki ay(
insallah hepimize saglikli gebelikler olsun canim...sizin topige de takilirim artik:))
merhaba kızlar nasılsınız :) uzun zamandır yazamıyordum..
güzel haberlerinizi bekliyorum :) çoook kocaman öptmmm[/Q
canım sevindim senin adına. inşallah değerini biilir bundan sonra. Allah geçim versin herkese inşallah bi ömür boyu
sizler buraya ugramayinca ben de yazma geregi hissetmedim. canim maalesef benim bos gebelikmis. iki gun once kurtaj oldum
cemrecim üzüldüm yaaa. Allahım hangisi hayırlısıysa onu versin.
herşeyde bi hayır vardır. umudunu ve inancını yitirme
bak bende hala bekliyorum bu ay olmazsa doktora gidicem. artık rüyalarıma giriyo çünkü bi gün bebek bi gün doktor....
merhaba kızlar
iyi dileklerınız için çokk tesekkür eder ve guzel haberlerımın devamını getıreyım :)
8 ay sonra teyze oluyosunuz rabbimin izniyle inşaAllah...
bu sefer yeni öğrendiğim birkaç şeyi öğrendim sizinle de paylaşmak istedim.
1-sorunlar yatak odasından uzak ve mutlu bir beraberlik
2- ilişki öncesi eşinize kahve içirin ve rahatlamasını sağlayın
3- eşinizle sadece bebek için değil onunla olmak istediğiniz için cezbedin ( emin olun daha iyi oluyo)
4- ilişki sonrasında çyoruldum bahanesiyle sağ ya da solunuza dönük yatın ( unutmayın yumurtalıklar sağda ya da solda)
5- poponuzun altına astık koyun ve bir süre yatın ki hedef yerini bulsun...
6 - ki en önemlisi dualarınızı eksik etmeyin...
öptümmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?