- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi teachercnn
-
kızlar bat ları liste yapalım mı
herkes koplayalıp kendini eklesin listeye
teachercnn4 ekim
meryem11 ekim
minikgelin12 ekim
bu arada kızlar adet belirtileriniz başladı mı.
valla cnm ben evlendigim gün dedimki ilk sene istemiyorum 1 sene gez toz yapcam.. neyse o 1 sene geçti tam bebek yapcam derken işe girdim.. allahtan işim rahatttt ondan dert etmiyorum.. bide artık başbaşa eşinle nereye kdr evinde farklı bi ses istiyorsun .. arkadaşlarımın çocukları oldu hep yani nsl desem insan zamanı gelince istiyormuş onu anladım:)tabi istemeyle olmuyor bakalım ben istiycem rabbim istiycekmi:)
teachercnn 4 ekim
meryem 11 ekim
minikgelin 12 ekim
cemrecik 17 ekim
teachercnn 4 ekim
meryem 11 ekim
minikgelin 12 ekim
cemrecik 17 ekim
ay kızlar biriniz hamile olun lütfen moral olsun digerlerimize:)ben herşeyi hamilelik belirtisi olark görüyorum artık ondan düşünmemeye çalışıyorum 2 hafta cabuk geçsin:)
inşallah canım ya.inşallah ALLAH gönlümüze göre verir.
bugün öğrencilerimden biri geldi öğretmenim siz hamile misiniz dedi. hayır kızım nerden çıkardın kim söyledi dedim. öğretmenim zelihanın annesi demişti dedi.
çocuğa böyle diyorum ama hadi hayr olsun, kadına malum mu olmuş acaba çalışmalara başladığımızanlamadım ki. hiç kimsylede konuşmadım oysa.çok şaşırdım
hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah
ay hadi hayırlısııııııııııııııııııı inşş olursun:)
bşy sorcam benim idrar yolu enfeksiyonum var.. kondomla korunmayı bıraktıktan sonra oldu bu 3 ay içinde ikinci oluşu çok maffedyor beni.. ilk oldugunda arkadaşım ebe monurol şase diye bi ilaç var onu al gebelere veriyouz yan etkisi yok dedii ama benim içim rahat deil.. almadanda duramıyorum neyapsam karar veremedim ya
inşallah canım ya.inşallah ALLAH gönlümüze göre verir.
bugün öğrencilerimden biri geldi öğretmenim siz hamile misiniz dedi. hayır kızım nerden çıkardın kim söyledi dedim. öğretmenim zelihanın annesi demişti dedi.
çocuğa böyle diyorum ama hadi hayr olsun, kadına malum mu olmuş acaba çalışmalara başladığımızanlamadım ki. hiç kimsylede konuşmadım oysa.çok şaşırdım
hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah
geçmş olsun canım. bence kötüysen eğer ve zaten hamilelikte bekliyosun. git kan testi yap. zaten orda gebelik varsa çıkar.adeti beklemene gerek yok. inşallah bu ihtimal olmaz ama eğer gebelk yoksa tedavini olursun rahat rahat
hadi hayırlısı bakim canım inş hamişsindir:81:kimi insanın 6cı hissi kuvvetli olur hisseder bilir belirtiler varmı
inşallah yaa. kasıklarım ve sırtım ağırıyo o kadar. inşşallah o da adetime az kaldı için değildir.yoksa çok üzülürüm yinee
minikgelin geçmiş olsun canım. tehachernn dedi gibi kötüysen git bi kanın test falan yaptır canım tedavi ol enfeksiyonda etkiler hamiş kalmanı hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?