Akıntı

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Oncelikle herkesten ozur diliyorum yani rahatsiz edici bir paylasim ama sormak istiyorum
Onceleri normal kokusuz renksiz cok az miktarda ve ayda yilda bir akintim olurdu
ama bir aydir koyu ve adet kokusu gibi kotu kokulu bir akintim var, beyaz renkte .. Bekar oldugum icin henuz jinekologa gitmedim hic utanirimda zaten..

Bu neden olabilir ve ne yapabilirim arkadaslar, 1 aydir her gun ve pis kokan bu akintidan biktim

Oncelikle herkesten ozur diliyorum yani rahatsiz edici bir paylasim ama sormak istiyorum
Onceleri normal kokusuz renksiz cok az miktarda ve ayda yilda bir akintim olurdu
ama bir aydir koyu ve adet kokusu gibi kotu kokulu bir akintim var, beyaz renkte .. Bekar oldugum icin henuz jinekologa gitmedim hic utanirimda zaten..

Bu neden olabilir ve ne yapabilirim arkadaslar, 1 aydir her gun ve pis kokan bu akintidan biktim

jinekologa gitmek zorundasin muhtemelen mantar enfeksiyonu geciriosun. gozunden akintilar gelse aman utanirim die doktora gitmemezlik eder misin? tabi iki hayir bu da ayni sekilde saglikta utanma olmaz cok cekiniosan ozellikle bi bayan doktor bul ona muayene ol aksatilacak bi konu diil mantar ya da idrar yollari enfeksiyonu tedavi edilmedigi takdirde cok ileri boyutlara gelebilir bilgin olsun utanmak mi saglik mi kararini sen ver.

kan veya idrar tahlili yapılır benevli olduğuma rağmen istemiyorum dediğimde muayene etmiyolar bencede hemen bir doktora görün canim

Doktora gitmelisin oncelikle..enfeksiyon kapmis olabilirsin mantar da olmus olabilir..sebamed'in intim urunu var genital bolge temizleyici bide onu kullan bazen yeterli temizlenemeyebiliyor ve bu urun gercekten iyi geliyor

ama kizlar benim hic cinsel hayatim olmadi ki mantar enfeksiyon nereden bulasabilir ki bana :(

Doktora gitmelisin oncelikle..enfeksiyon kapmis olabilirsin mantar da olmus olabilir..sebamed'in intim urunu var genital bolge temizleyici bide onu kullan bazen yeterli temizlenemeyebiliyor ve bu urun gercekten iyi geliyor

tesekkurler canim 3 yildir devamli kullandigim genital bolge temizleyici bir urun var cok memnunum, hijyenede cok dikkat ediyorum ama durup dururken nasil olur hic anlamiyorum cinsel hayatimda yok nerden bulasabilir hic bilmiuorum
sagol cok yorumlarin icin

tesekkurler canim 3 yildir devamli kullandigim genital bolge temizleyici bir urun var cok memnunum, hijyenede cok dikkat ediyorum ama durup dururken nasil olur hic anlamiyorum cinsel hayatimda yok nerden bulasabilir hic bilmiuorum
sagol cok yorumlarin icin
Nemli camasir giymekten de olabiliyor arkadasima olmustu onun da yoktu cinsel hayati..bnce bu dedigim urunu dene camasirin ag kisimlarini da guzelce utule gecmis olsun;)

Back