• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı

icroc

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
1.929
2.035
333
arkadaşlar yardımcı olacak birileri varmı :59:

ben pko hastasıyım.22 eylülde 24 haftalık yavrumu kaybettim 31 ekimde lohusalığım bitti ancak lohusalığımın son haftasında kanamam olmadı şuanda adet olmadım. bayramdan bu yana hafif derece koyu şekilde akıntım var adet olmadım kgöbeğimde de adet olacakmışım gibi şişkinlik mevcut doktor adet olursun demişdi ama beklemedeyim sanırım bu gidişlede olamıcam ayrıca hayıt suyuyla safran kullanıyorum bayramdan bu yana acaba bunların etkiside olabilirmi aklım karışdı doktora gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum en azından aralık ayı çıkana kadar ilaçsız adet olmak istiyorum bu bitkiler de inşallah şifa olur yoksa ilaçlara yine talip olucam ve bu benim canımı sıkıyor:50:9 yıldır ilaçla adet oluyorum.

canm üzüldüm ya sana nene ilacı vereyim kereviz tohumuyla tere tohumunu demle iç kesin çözüm benm de geciktigi zaman sabah içiyorum akşam geliyo inşallah sended aynı sonuç verir :44: bi dene derim

teşekkürler canım sağolasın şimdi bir karışım kullanıyorum ve dediklerinde var içinde Allaha şükür azda olsa koyu renkli akıntım düzeldi normal beyazımsı renkte geliyor ancak karnımda şişlik var beni çok rahatsız ediyor sanırım adet olucam ama gelemedi bir türlü

teşekkürler canım sağolasın şimdi bir karışım kullanıyorum ve dediklerinde var içinde Allaha şükür azda olsa koyu renkli akıntım düzeldi normal beyazımsı renkte geliyor ancak karnımda şişlik var beni çok rahatsız ediyor sanırım adet olucam ama gelemedi bir türlü

ne demek canm karnın da şikinlik varsa olcaksın demek :76: sevdindim akıntının geçmesine :71:

İçtiğiniz karışımda neler var acaba... Mahsuru olmazsa yazar mısınız??

İçtiğiniz karışımda neler var acaba... Mahsuru olmazsa yazar mısınız??

canım hayıt tohumu-safran kullanmışdım sonra aktarcı bana balla karışımlı kadın macunu ve çayını vermişdi ancak kullanmıyorum yine her zamanki gibi ilaçlara talip oldum tedavideyim

ibrahim saracoğlunun soğan kürünü deneyin.2 akrabamdaki sonuçlara inanmadım bizzat denedim 8 cm lik kistimin eridiğini bizzat usg de kendim gördüm.lütfen deneyin

Back