buğün doktora hsg icin gittim ama cekilemedi yoğun akıntın var dedi kadın doguma gönderip sana orda reçete yazılacak dediler gittim fitil antibiyotik intihap dagıtıcı yazdilar 10 gün sonra kontrole gel bakalm dedi insallah gecer akıntı ilk kez böyle basima geldi adetten sonra içinin temizlenmesi lazim dedi doktorda şaşırdı arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu tür durum yasayan arkadaşlarım nasıl geçebilir nasıl düzelebilir bu ne kullanmam gerekli ne yapmalıyım anne olmaya adımlarda bu sorunlarla karsılasmak beni cok üzüyo lütfen yardımcı olun bitkisel seylermi kullanim kimi hergün bir dis sarimsak yut diyolar hap gibi soğan kürü yap diyolar iste nebilim maydonoz suyu kaynat ic diyolar bu arada duydum maydonoz suyu düsük te yapıyomuş soğan kürünü ise icemiyorum kokusu migdemi bulandiriyo ne yapmaliyim böyle söylentilerde aklımı karıştırdı ben ilk gebeligimde düsük yaptim sagliksiz gebelikti kurtaj oldum ikinci gebeligim ise iki iki bucuk ay öncesine kadar vardi oda giitti igneyle icimde erittiler kesem sag tüpün üstünde oluştuğu için tehlikeliydi anne hayatını riske sokuyo dediler ve 25gün hastanede yattim ankarada kendim ciktim degerlerim evde dusune kadar takip ettim buarada iki gunde bir kan tahlilinede baktirdim bunuda böyle atlattim simdi ise tekrar sağlıklı bir gebeligim olsun diye ugrasiyorum rabbim isteyen herkese tatdırsın kimsenin kucağını bos bırakmasın suan bursada oturuyom burda universite hastanesine gidiyorum tedavi gormek icin sağlıklı bir gebeliğim olsun diye basta ta dedigim gibi hsg rahim filmi istediler oda bugün o akıntim yuzunden cekilmedi diger adetimn bitiminden sonra gun alıp gidicem insallh sorun cikmaz birde bu sorundan kurtulurum.insallh derdimi anlatabilmisimdir doğru lütfen yardımcı olurmusunz