Akıntı vs. (16)

sorunumvar

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
6
0
16
İstanbul
16 yaşındayım kızım.
Yaklaşık iki senedir akıntı var beyaz ve peynirimsi. Kaşıntı yapıyor kaşıyınca kanıyor. Anneme söyleyemiyorum utanıyorum çünkü.
İnternetten okuduklarıma göre mantar sanırım. Ama şu son bir iki aydır yine beyaz akıntı ama bu sefer kokusu tatlımsı yani şeker gibi yine kötü ama garip bir koku. Ve benim okul eteğim şortlu okuldan geldiğimde çıkardığımda küçük ıslaklıklar oluyor bu da o tatlımsı kokuyla birlikte başladı. Korkuyorum, 2 ayda bir adet oluyorum acaba sol ve sağ yumurtalıklar var her ay birinden geliyormuş biri yok belki de. Bazen sabahları sol kasık mı desem yani köşe anlatamıyorum işte orası ağrıyor. Bugün de geldiğimde kahverengi bir akıntı vardı su gibi yani iç çamaşırımda ilk defa böyle bir şey oldu bu gün de karnım öğlen olmak üzere ağrıdı. Hemen buraya üye oldum söylemek için tabii yönetici onaylıyor, az önce iç çamaşırıma baktığımda yine biraz kahverengi sıvı vardı. Bu neden çok korkuyorum ben yoksa adetin habercisi mi?

Şöyle bir baktım da ne çok sorunum var
Hepsi de ilk adet olmamdan sonra oldu ooof. Lütfen korkutmayın beni ya ben çok korkuyorum zaten doktora falan gitmeden ne yapıyım ya siz bilirsiniz :/

Son düzenleme:
canım bendede var bu sorun akıntı tedavi olmadan iyileşemezsin.ayrıca annenden niye utanıyorsun her kadının başına gelebilecek bir durum. ayrıca adet düzenin tam olarak oturmamış sanırım yaşından dolayı.doktora gitmeni tavsiye ederim. eğer mantarsan zor geçiyor.ama kaşıntı ve kesik kesik akıntı kokulu bu mantar olduğunu gösteriyor. kaşıma sakın tahriş etme canın yanar. biran önce doktora git geçmiş olsun

çamaşırına gelen o ıslaklık her kadında olan bir akıntı ama bunun rengi ve kokusu önemli bu akıntı su gibi olmalı fizyolojik yani normal akıntı çamaşırı ıslatır ama renksiz ve hafif kokulu olur sadece
diğer anormal akıntı ise beyaz süt kesiği,kahverengimsi kaşıntılı ve aşırı kokulu olandır canım
senin anlatışına göre sanırım mantar bir doktora git derim
yalnız bir yerde şaşırdım şekerimsi kokmasına doktora gitmen de fayda var diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…