arkadaşım benim iki hamileliğimde akıntım tam adet olma günümde başlamıştı hatta adet oldum sanıyordum ama olmadı hatta ikinci hamileliğimi öyle anlamıştım ayrıca senin daha 9 günün var zaten akıntı olmaması normal ayrıca ilk bebeğimde göğüslerim 2 beden büyümüştü adet olmadan ama ikincisinde hafif sızlama vardı arkadaşım inş hamiledirsin RABBİM en kısa zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin
ya benımde oyle cok asırı bı akıntım yoktu. dogru duzgun bı belırtım de yoktu zaten. allah hakkında hayırlısını nasıp etsın arkadasım. ısteyen herkese bebıs versın :Saruboceq:
tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına. tuba hocam branş ne ben de öğretmenim.
canım o kişiden kişiye değişiyor akıntın olmayınca hamile kalamazsın diye bişey yok akıntı şart değil tabiki sonuçta sprem ve yumurtayla alakalı bişey benimde doğumdan önce akıntım çok fazla değildi yani adetimden önce çok gelirdi ama hamilelikte ve doğumdan sonra çok geldi ve halada aynı değişmedi belli olmaz o inş hamile kalırsın
canım belki yardımcı olur geçen annemle konuşuyoduk senin nasıldı belirtilerin falan diye sordum onun tamamen kesilirmiş akıntısı zaten öyle anlardım ben dedi bende de kardeşimde de öyle olmuş hatta bir bebek aldırdı o onda da öyle anlamış
herkesin değişik olabiliyo benım akıntı son 3 gün fazlalaştı arkadaşım :)
canım hiç akıntım yok.çok nadir ara sıra geliyor.hiç akıntıya bakma hamilelikle hiç alakası yok bence.göğüslerimde adet günüme kadar hiç bir belirti yoktu.günüm geçtikten sonra yanlardan ağrımaya başladı okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?