• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı şartmı çok moralim bozuk ya....

arkadaşım benim iki hamileliğimde akıntım tam adet olma günümde başlamıştı hatta adet oldum sanıyordum ama olmadı hatta ikinci hamileliğimi öyle anlamıştım ayrıca senin daha 9 günün var zaten akıntı olmaması normal ayrıca ilk bebeğimde göğüslerim 2 beden büyümüştü adet olmadan ama ikincisinde hafif sızlama vardı arkadaşım inş hamiledirsin RABBıM en kısa zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin

ya benımde oyle cok asırı bı akıntım yoktu. dogru duzgun bı belırtım de yoktu zaten. allah hakkında hayırlısını nasıp etsın arkadasım. ısteyen herkese bebıs versın :Saruboceq:

canım o kişiden kişiye değişiyor akıntın olmayınca hamile kalamazsın diye bişey yok akıntı şart değil tabiki sonuçta sprem ve yumurtayla alakalı bişey benimde doğumdan önce akıntım çok fazla değildi yani adetimden önce çok gelirdi ama hamilelikte ve doğumdan sonra çok geldi ve halada aynı değişmedi belli olmaz o inş hamile kalırsın

canım belki yardımcı olur geçen annemle konuşuyoduk senin nasıldı belirtilerin falan diye sordum onun tamamen kesilirmiş akıntısı zaten öyle anlardım ben dedi bende de kardeşimde de öyle olmuş hatta bir bebek aldırdı o onda da öyle anlamış

arkadaşım benim iki hamileliğimde akıntım tam adet olma günümde başlamıştı hatta adet oldum sanıyordum ama olmadı hatta ikinci hamileliğimi öyle anlamıştım ayrıca senin daha 9 günün var zaten akıntı olmaması normal ayrıca ilk bebeğimde göğüslerim 2 beden büyümüştü adet olmadan ama ikincisinde hafif sızlama vardı arkadaşım inş hamiledirsin RABBİM en kısa zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin

ya benımde oyle cok asırı bı akıntım yoktu. dogru duzgun bı belırtım de yoktu zaten. allah hakkında hayırlısını nasıp etsın arkadasım. ısteyen herkese bebıs versın :Saruboceq:

tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına. tuba hocam branş ne ben de öğretmenim.

canım o kişiden kişiye değişiyor akıntın olmayınca hamile kalamazsın diye bişey yok akıntı şart değil tabiki sonuçta sprem ve yumurtayla alakalı bişey benimde doğumdan önce akıntım çok fazla değildi yani adetimden önce çok gelirdi ama hamilelikte ve doğumdan sonra çok geldi ve halada aynı değişmedi belli olmaz o inş hamile kalırsın

canım belki yardımcı olur geçen annemle konuşuyoduk senin nasıldı belirtilerin falan diye sordum onun tamamen kesilirmiş akıntısı zaten öyle anlardım ben dedi bende de kardeşimde de öyle olmuş hatta bir bebek aldırdı o onda da öyle anlamış

herkesin değişik olabiliyo benım akıntı son 3 gün fazlalaştı arkadaşım :)

KIZLAR ne bilim ya doktor buda tutmazsa tüp bebek dedi ne yapıcağımı şaşırdım ben ya.....

tüp bebek için maddi manevi hazır değilim inşallah bu tutmuştur tek diyebileceğim bu şuan

ve hiç akıntım yok...hiç kupkuruyum.....
diğer aşılmamdada kupkuruydum ama yine biraz geliyordu bunda hiç yok......

belimde ağrımıyor...

göğüslerimin şişkinliğide indi sadece dokunamıyorumm

Hamılemısın merak ettım Şımdı
benımde ılk hamılelıgımı gÖgÜslerımın ŞıŞlıgınden ve akıntından anlamıŞtım ama Şımdı 4 gÜnÜm kaldı akıntım yok bende meraktayım ...
ıyıkı aÇmıŞsın konuyu merak edıyordum rahatladım...

canım hiç akıntım yok.çok nadir ara sıra geliyor.hiç akıntıya bakma hamilelikle hiç alakası yok bence.göğüslerimde adet günüme kadar hiç bir belirti yoktu.günüm geçtikten sonra yanlardan ağrımaya başladı okadar.

canım hiç akıntım yok.çok nadir ara sıra geliyor.hiç akıntıya bakma hamilelikle hiç alakası yok bence.göğüslerimde adet günüme kadar hiç bir belirti yoktu.günüm geçtikten sonra yanlardan ağrımaya başladı okadar.

Ohhhh beee sonunda burada okuduklarım içimi rahatlattı.Dpğru söylüyorsunuz kızlar adet geçikmesi en büyük belirti ama biz adet kesilmesinden önce kırk şeye takılıyoruz.Şu oluyor mu bu oluyormu diye boş yere moralimizi bozup takıntı yapıyoruz.bende dahil...kaydirigubbakcemile5

Merhaba hanımlar ben ilk gebeliğimde hiç bir şey hissetmedim üç gün sonra test yaptım pozitif çıktı hatta daha sonra adet olacak gibi sancilandim iki gün sonra geçti şuan bütün özellikler var bende mide bulantısı tükürük salgısı çok ağzım sulanıyor ağzımın tadı hiç yok çok halsiZim göğüslerime hiç dokunamıyorum sıcak basıyor beni ama adetime 8 gün var ne yapmam lazım idrar tahlili yapsam mı yada kan testi yaptırarak kesin sonuç çıkar mı yada bu bulgular piskolojikmi ?yardım lütfen birde eğildiğinde kasıklarım çok aciyor

Back