Akıntı şartmı çok moralim bozuk ya....

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
OTURDUM şimdi kara kara düşünüyorum akıntı şartmı.....

adet olmama 9 gün kladı.....

bende hiç akıntı yok ...ilk aşılamamdada yoktu ..ve göğüslerim ağrıyordu...

şimdide aynı belirtiler var göğüslerim ellenmiyor,evet bide yumurtalıklarım sancı yapıyor,belim arada bir ağrıyor

fakat akıntım yok

neden akıntım yok kızlar biliyorda söylemiyormusunuz ya adet belirtisimi

akıntısı olmadan hamile kalan yokmu

canım benim geçen ay kupkuruydum hiç akıntım olmadı ve adet oldum bu ay 5 .de olmam lazım acayip akıntım var belirtilerde akıntı olur diye ayzılıyo ama herkesin belirtileri diğerlerine uymuyoki bak geçen ark. biri bebeğimiz hamile aklmış ve hiç belirti yaşamadım diyo aslınd her ay belirti yaşarmış olmazmış bende son 4 aydır belirti yaşamamam rağmen olmadı bu ayda hiç ama hiç belirtim yok bende bebeğimiz gibi belirtisiz kalırım diye ümit ediyorum yarın sabah idrar testi yapıcam çıkmıycağını bile bile

merhaba kızlar akıntı şart değil diye biliyorum bazı arkadaşlarım var öyle duymuşdum akıntısı hiç yokmuş.bünyeden bünyeye değişiyo sanırım. benimde geçen ay çok akıjntım vardı ama yine kırmızılar geldi bu ay ise tam tersi akıntım kesildi adet olmamada daha 7 gün var bakalım hayırlısı artık ayrıca hiç bir belirtim yok ama geçen ay bütün belirtiler bendeydi sanki ama yine olmadı

biliyorum ve eminimki ben hamile kalmayı beceremiyorum saldım çayıra mevlam kayıra ne yapayım hiç ümidim yok diğer aşılamamdaki belirtileri yaşıyorum bende

ilk aşılamam tutmamıştıı

ben 7 haftalık hamileyim.hamilelikte akıntı olması gerektiğini burda okumuştum ve dikkat ettim özellikle.yok denecek kadar azdı nerdeyse yoktu.ama hamileymişim.benim de hiç sancım yoktu mesela..hatta şöyleki benim ilk gebeliğimde (mayıs ayında boş gebelikten kürtaj oldum maalesef) inanılmaz kasık sancılarım vardı o zaman anladım hamile olduğumu başka da hiç belirtim yoktu.öğrendikten sonra da feci mide bulantılarım başladım.şimdiki hamileliğim tamamıyle farklı.bu sefer de hiç kasıklarımda sancı yoktu sadece göğüslerim şişmişti.ve şu an bulantıyla ilgili hiçbir problemim yok çok şükür.
her belirti herkeste olacak diye bişey yok bozmayın moralinizi.iki hamileliğimde de farklı şeyler yaşadım.allah isteyen herkese tezzz zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah.

yeter canım daha ne olsun benimde akıntım yoktu günüm geçtikten sonra başladı yani bu gün

o zaman yani

herkezde aynı belirtiler yok öylemi..

ama ilk aşılamamda ben yine aynıydı akıntım yoktu ama göğüslerim şişmişti ellenmiyordu....

evet birde göğüslerimde damarlar feci belliydi ama tutmadı ilk aşılamam bakalım 9 gün kaldı ALLAHIM ŞU MÜBAREK GÜNLERDE ıYı HABERLER VERMEYı NASıP ET LÜTFEN ALLAHIM CANIM ALLAHIM LÜTFEN..

canım şöyle söyleyim ben hastalanmamaı bekliyordum adetim 4-5 gün geçmişti iş yerindeydim

birden böyle bi akıntı geldiğini hissettim hani adetken birden sıcacık gelir ya öyle işte hemen

tuvalete koştum adet oldum diye ama bembeyaz akıntıydı 5 gün sonrada hala hastalanmayınca

kan testi yaptırdım ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim

akıntı şart mı bilmem ama benim hamileliğimin ilk belirtisi akıntı ve çok sık acıkmaktı canım :)

hayırlısı olur inşallah

canım ben bugün öğrendim hamile olduğumu ve akıntı falan yok üzülme yani

daha 9 gün var ya inşallah bu ay bende müjdeli haberler veririm kızlar sizlere inşallahh

şuanda tek diye bileceğim inşallah bugünde bitiyor kaldı 8 allahım günahlarım varsa rabbim evlat hasretiyle cezalandırma

Akinti hem adet hemde gebelik belirtisi.. Illa her ay olmasi sart degil, bazi aylar kupkuru, bazi aylar ise islak gece bilir hamile degilsende islaklik normaldir kafaya fazla takmayin bu ufak belirtileri. Arkadasim 4´düzlere hamis ama hic bir belirtisi yok. Diyecegim hepsi kisiden kisiye farkli oluyor

akıntı bi gebelik belirtisi değildir ki.. bazı insanlarda görülen şeyler bazı insanlarda görülmez illa öyle bi şart yok.. en kesini bi kanda bhcg tahlili yaptırmak ve usgde kalp atışı duyulmasıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…