Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tahmini 4 yada 5 haftalık hamileyim akıntım hamileliğimi 3- 4 gün geçince başladı benimde merak ettiğim şu hamileliğinde akıntı olan bayanlara soruyorum sarı akıntı sizde de var mı kaşıntı yok
bende tahmini 4 yada 5 haftalık hamileyim akıntım hamileliğimi 3- 4 gün geçince başladı benimde merak ettiğim şu hamileliğinde akıntı olan bayanlara soruyorum sarı akıntı sizde de var mı kaşıntı yok
benim inanilmaz akintim olmustu..adetime 1 hafta kala falan basladi..hatta simdide var.. ve idrarim inanilmaz koyulasmisti
kızlar adet günüm yarın,ama bebiş istediğimiz için korunmadık.Ve şu anda kaygan kıvamlı şeffaf baya bi akıntı var..sizce hamilemiyim? normalde olmazdı adet öncesi...
kizlar hamile oldugumuzu anlamak icin illaki akintimi olmasi gerek benim yarin regl olmam gerek akintim olmadigi icin hamilelikten suphelenmemeliyim aranizda akintis ilk basta olmayan ileri zamanlarda baslayan varmi
canım bilmiyorum ki belkide kuruntudur
test yaptım tek çizgi çıktıama daha zamanı olmadıı içindir ne bilim..