akinti olmasi sart mi

lora

buyrun benim!!!
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
3.615
12
316
Almanya
kizlar hamile oldugumuzu anlamak icin illaki akintimi olmasi gerek benim yarin regl olmam gerek akintim olmadigi icin hamilelikten suphelenmemeliyim aranizda akintis ilk basta olmayan ileri zamanlarda baslayan varmi

kızlar bünyeye göre degişiyor bu işler ben hamıle kalmadım hiç ama arastırmalarım sonucu bünye meselesi

bende tahmini 4 yada 5 haftalık hamileyim akıntım hamileliğimi 3- 4 gün geçince başladı benimde merak ettiğim şu hamileliğinde akıntı olan bayanlara soruyorum sarı akıntı sizde de var mı kaşıntı yok

bende tahmini 4 yada 5 haftalık hamileyim akıntım hamileliğimi 3- 4 gün geçince başladı benimde merak ettiğim şu hamileliğinde akıntı olan bayanlara soruyorum sarı akıntı sizde de var mı kaşıntı yok

canim ben bu konuyu iki hafta once acmistim ve suan hamileyim illa akinti olmasimi gerekiyomus diye sordum ama anladimda gerekmiyormus benim suan adetim uzerinden 10 gun gecti ilk gunlerde bendede olmustu hatta iki kere nokta seklinde kahverengi olmustu bebek yerini temizliyor diyorlar gecer canim hayirli olsun

elaycım tebrikler.bende de sarı akıntı var kaşıntı yok.adetim dündü ama hala olmadım.fazla belirti de yok.sadece akıntı çok olunca hep ıslaklık hissi oluyo bakıyorum bişey yok.senin de böylemiydi.canım acil cevap yazarsan sevinirim.

ya benim adet gunum 2 gun gecti ama son 3 gündür baya bi akintim var beyaz renkte,kokusuz...annem bende de oyle olmustu akinti gelir hemileyken dedi..kafam karisti kisiden kisiye degisiyo..benim annemde de ablamda da akinti olmus hamileyken bende de var ama belli olmaz...hayirlisi olsun..kisiden kisiye degisir ya...illaki akinti olmasi lazim deil....bazen hicbir belirti yokken bile hamile olanlar var...Kafana takma bence hayirlisi neyse o olsun...

pazartesiye kadar bekleyeyim pazartesi yapayim diyorum hem biraz gecsin gun uzerinden yapinca haber vericem ben de cok merak ediyorum aslinda gunler yil oldu gecmiyo.

benim inanilmaz akintim olmustu..adetime 1 hafta kala falan basladi..hatta simdide var.. ve idrarim inanilmaz koyulasmisti

benim inanilmaz akintim olmustu..adetime 1 hafta kala falan basladi..hatta simdide var.. ve idrarim inanilmaz koyulasmisti

selam canım.benim akıntım sarı,idrarım koyu,arada bir kısa süreli kasık ağrısı var ve adetim 3 gün geçti.bide bişey sorucam.adet beklediğin günü de geçen günün için 1 diye mi sayıyoruz.eğer sayıyorsak bugün 3 oluyor.lütfen acil cevap yazar mısın.tecrübelerinden...:uhm:

arkadaşlar galiba ben gene düşük yapıyorum ama bu seffer öyle dayanılmaz bi ağrım yok aynı adet kanaması gibi iki gündür kan gidiyor artık pes ediyorum buraya kadar bir daha bu yaştan sonra denemek istemiyorum hamileliği

kızlar adet günüm yarın,ama bebiş istediğimiz için korunmadık.Ve şu anda kaygan kıvamlı şeffaf baya bi akıntı var..sizce hamilemiyim? normalde olmazdı adet öncesi...

canım belkide olabilir
..bende de var yaışakn ama rengi beyaz.. ama öyle çok aşırı diil.. tamponum ıslanıyor.. ve devamlı vc ye gidiyorumm. ama sanmıuyorum ben bu ay hamiş olucağımı:(ama inş sende vardır canım..inş olmassın regli:)

Akinti Herkeste Olucak Diye Bişey Yok Canim. Bendede Olmamişti. Herhangi Bi Belirtide Olmadi Sadece Adetim Gecikmişti Test Yaptirdim.

ya ama kizlar tmm herkeste olmasi gerekmiyor ama bence gebeligin en onemli bulgularindan birsi diyebiliriz..benim hamileleigimde herseyden evvel akintim galdi ama herzamanki akintimdan daha fazlaydi ve beyaz renkteydi annem akinti varsa hamilesin demisti ve gercekten de hamileydim cünkü ben ilk defa o kadar cok akintiyla karsilasmistim...bence bu da önemli bir ayrinti dikkate almak gerek diye dusunuyorum

kizlar hamile oldugumuzu anlamak icin illaki akintimi olmasi gerek benim yarin regl olmam gerek akintim olmadigi icin hamilelikten suphelenmemeliyim aranizda akintis ilk basta olmayan ileri zamanlarda baslayan varmi

İlla akıntıyı farkedeceksin diye bişey yok canım.Pek bi belirti olmadan hamile kalabilirsin.

Hadi hayırlısı olsun.

arkadaslar ben bu sayfayi taaa gecen sene acmistim suan oyle bir sorum yok ama yinede tesekkur ederim

zaten en önemlisi de adet gecikmesi...bu daha garanti sonuc ama akintiyi da dikkate almak gerek,.,,,

Hep bunu merak etmiştim gerçekten akıntı olmalımı diye.. ama şart deilmiş demekki.. sevindim buna :)

Back
X