• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı olmaması gebelik belirtisi mi?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.408
1.585
333
Kızlar her ay özellikle adete 1 hafta kala yoğun beyaz akıntım olurdu , bu ay ilk kez yumurtlama döneminde korunmadan ilişkilerimiz oldu .. şu an adetime 5/6 gün var ama hiç akıntım yok? Ara ara adet öncesi sıradan belirtilerim oluyor o kadar .. Böyle bir şey yaşayan olmuş muydu ?

Kızlar her ay özellikle adete 1 hafta kala yoğun beyaz akıntım olurdu , bu ay ilk kez yumurtlama döneminde korunmadan ilişkilerimiz oldu .. şu an adetime 5/6 gün var ama hiç akıntım yok? Ara ara adet öncesi sıradan belirtilerim oluyor o kadar .. Böyle bir şey yaşayan olmuş muydu ?
Göğüslerde hassasiyet tek taraflı kasık ağrısı belirtisi yaşıyor musun genelde ilk belirtiler böyle basliyor

Göğüslerde değişiklik Yok :(
ara ara kasık batması.. çok kısa adet öncesi gibi .. sadece akıntım yok ve dün canım çok ağlamak istiyordu :) başka belirti denecek hiç bir şey yok .. adeti 17/18 Haziran gibi tahmin ediyorum ..

Göğüslerde değişiklik Yok :KK43:
ara ara kasık batması.. çok kısa adet öncesi gibi .. sadece akıntım yok ve dün canım çok ağlamak istiyordu :) başka belirti denecek hiç bir şey yok .. adeti 17/18 Haziran gibi tahmin ediyorum ..
Regl tarihlerimiz aynı. Benim SAT 18 mayis, sizin ki kaç? Test yaptım ben bu sabah negatif çıktı ne yazık ki

Regl tarihlerimiz aynı. Benim SAT 18 mayis, sizin ki kaç? Test yaptım ben bu sabah negatif çıktı ne yazık ki
Sat 20 mayıs ..
Bat 18 Haziran ..
dün ben de negatif çıktım.
Korunmasız denememiz 4 haziranda oldu acaba çok mu erken diyorum bi taraftan da ..

Sat 20 mayıs ..
Bat 18 Haziran ..
dün ben de negatif çıktım.
Korunmasız denememiz 4 haziranda oldu acaba çok mu erken diyorum bi taraftan da ..
Benimde telefonda takvimde öyle gösteriyor, Bi uygulama 2 haziran , bir uygulama 4 haziran ama ben 31 mayis olduğunu düşünüyorum çünkü o gün çok agrim ve akintim oldu. Bizde 30 mayis ve 1 haziran denedik. Bilmiyorum bakalım ne olacak :) bundan haberleşelim inşallah bebislerimiz olur ❤️

Benimde telefonda takvimde öyle gösteriyor, Bi uygulama 2 haziran , bir uygulama 4 haziran ama ben 31 mayis olduğunu düşünüyorum çünkü o gün çok agrim ve akintim oldu. Bizde 30 mayis ve 1 haziran denedik. Bilmiyorum bakalım ne olacak :) bundan haberleşelim inşallah bebislerimiz olur ❤️
İnşallah😍 bugün testim negatif çıktı adet olacak gibiyim ama henüz 18 ine de var diye avunuyorum bakalımmm

Akıntıyla çok alakası olduğunu sanmıyorum mesela benim tam tersi akıntım çok artmıştı hala daha devam ediyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Göğüslerde değişiklik Yok :KK43:
Benim 10 gün öncesinden göğüs hassasiyetim başlamıştı ordan anladm kasık batmaniz tek taraflı mi o da önemli çok fazla kasık ağrım olmuştu benim

Kızlar benimde 16.17 gibi gelicek adetim.bende sizin gibi test yapıyorum ama şuan sonuç vermez ki çok erken degilmi ben iki gün sonra çıkacak sonuca inanıyorum.evet belkide silik çıkabilir çünkü erken öğrenenler var.ama bence negatifte çıksa moral bozmayin.ben bu ay hayıt tohumu ve aslan penceside kullandım 15 gün.iki gundurde bal polen propolis karışımı yiyorum.insallah Allah'ım en hayirlisindan hepimize nasip eder

Kuzum erken denemissin benim de 19 mayis sat biraz daha bekle kendini strese sokma
Ben ümidi kestim bu aydan çünkü benim bütün belirtilerim 2 gün önce yok oldu. Ne kasik agrim var ne yerlesme kanaması ne bisey. Her ay yaşadığım regl belirtilerini yaşıyorum artık, bir de beyaz sulu bir akıntı gelmeye başladı bu da reglin habercisi

Ben ümidi kestim bu aydan çünkü benim bütün belirtilerim 2 gün önce yok oldu. Ne kasik agrim var ne yerlesme kanaması ne bisey. Her ay yaşadığım regl belirtilerini yaşıyorum artık, bir de beyaz sulu bir akıntı gelmeye başladı bu da reglin habercisi
Umudunu yitirme kuzum hep dua et hayirlisi neyse o olsun insalah mucize olur guzel haberle gelirsin😊🙏

Back
X