- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
- Konu Sahibi Bebekistiyrm
Merhaba, bişey sormak istiyorum, süt kesiği gibi akıntım var 2 gündür, hamilelik belirtisimi aceba? Bu belirtiyi yaşayanlar varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle bende merak ediyorum. aşırı bel ağrısı ve kasık batması da var 22 şubatta yumurtlama 7 sinde bekliyorum regliMerhaba, bişey sormak istiyorum, süt kesiği gibi akıntım var 2 gündür, hamilelik belirtisimi aceba? Bu belirtiyi yaşayanlar varmı?
Aynısı ben de de var dün oldu ben de çok merak ediyorumMerhaba, bişey sormak istiyorum, süt kesiği gibi akıntım var 2 gündür, hamilelik belirtisimi aceba? Bu belirtiyi yaşayanlar varmı?
Benimde daha yeni adetim bitti sayilır 20 şubatta başladı 5 gün sürdü, ve diğer adetimde 19 martta bekliyorum gebelikten şüphelenmek istiyorum belki erken yumurtlamişımdır diye hevesleniyorumBenimde öyle bende merak ediyorum. aşırı bel ağrısı ve kasık batması da var 22 şubatta yumurtlama 7 sinde bekliyorum regli
Adetten önce olan birşey bu bende de oluyor.. Adetine ne kadar var?Merhaba, bişey sormak istiyorum, süt kesiği gibi akıntım var 2 gündür, hamilelik belirtisimi aceba? Bu belirtiyi yaşayanlar varmı?
Ya çok değişik, hamile olmak istiyorum o yüzden heveslenmek istiyorum sonra vazgeçiyorum, eşim uzman ve daha yeni yolladım eşimi, 6-7 aydan öncede gelemez izneAynısı ben de de var dün oldu ben de çok merak ediyorum
Daha çok var adetime, 19unda olurum büyük ihtimalle, çünkü önceki adetim 20 şubatta oldumAdetten önce olan birşey bu bende de oluyor.. Adetine ne kadar var?
Hamilelik istiyorum, yoksa bende hemen iltihaptan yada mantardan şüphelendimGenellikle enfeksiyon ve iltihap olunca oluyor benimde öyle oluyordu şuan geçti şükür
Aynısı ben de de var dün oldu ben de çok merak ediyorum
Benim de 25 şubattı yumurtlama tarihi sol kasık ta hafif ağrı da var bu ay rahim filmi çektirmiştimBenimde öyle bende merak ediyorum. aşırı bel ağrısı ve kasık batması da var 22 şubatta yumurtlama 7 sinde bekliyorum regli
regliye kaç gün varMerhaba, bişey sormak istiyorum, süt kesiği gibi akıntım var 2 gündür, hamilelik belirtisimi aceba? Bu belirtiyi yaşayanlar varmı?
Benimde 2 gündür sağ kasığımda ağrı var, arada bi sızlama gibi geliyor geçiyorBenim de 25 şubattı yumurtlama tarihi sol kasık ta hafif ağrı da var bu ay rahim filmi çektirmiştim
18 gün var, daha çok var adetimeregliye kaç gün var
Eğer vajinal enfeksiyon varsa olmuyor ne yazıkki hemen tedavi edip hamile kalırsın inşallah öyle bi durum varsaHamilelik istiyorum, yoksa bende hemen iltihaptan yada mantardan şüphelendim
Öyle olunca kaşıntı ve yanma hissi de olmuş muydu peki şu an ben de öyle bir şikayet yok beyaz kesikli bir akıntı gördüm sadece ben de bebek istiyorumGenellikle enfeksiyon ve iltihap olunca oluyor benimde öyle oluyordu şuan geçti şükür
Eğer öyle bi durum varsa dabgam kullan ben kullandım gerçekten çok faydasını gördüm araştırabilirsin istersen banada mesaj atabilirisnEğer vajinal enfeksiyon varsa olmuyor ne yazıkki hemen tedavi edip hamile kalırsın inşallah öyle bi durum varsa
Yok hayır hiç belirti yoktu sadece akıntı vardı rabbim gönlüne göre versin inşallah bende eşim görevden dönünce istiyorumÖyle olunca kaşıntı ve yanma hissi de olmuş muydu peki şu an ben de öyle bir şikayet yok beyaz kesikli bir akıntı gördüm sadece ben de bebek istiyorum
Ay evet enfeksiyon varken olmuyormuş, bide eşim varikosel ameliyatı oldu o yüzdende dahaca bebişim olmaz sanırım, en az 4-5 ayEğer vajinal enfeksiyon varsa olmuyor ne yazıkki hemen tedavi edip hamile kalırsın inşallah öyle bi durum varsa
Ay eşin uzmanmıAllah kavuştursun canımYok hayır hiç belirti yoktu sadece akıntı vardı rabbim gönlüne göre versin inşallah bende eşim görevden dönünce istiyorum
Sen yinede öyle düşünme rabbim verdi mi olur ama sen öyle bi durum varsa onu tedavi et hemenAy evet enfeksiyon varken olmuyormuş, bide eşim varikosel ameliyatı oldu o yüzdende dahaca bebişim olmaz sanırım, en az 4-5 ay