akıntı gelmemesi

gulu_gulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
292
326
Evlenmeden önce her ay regliye yakın zamanda ya da sonrasında vajinal akıntı olurdu günlük ped kullanıyordum, evlendikten sonra neredeyse hiç akıntı olmuyor bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi?

Evlenmeden önce her ay regliye yakın zamanda ya da sonrasında vajinal akıntı olurdu günlük ped kullanıyordum, evlendikten sonra neredeyse hiç akıntı olmuyor bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi?
Benimde böyle farklı şehirde yaşamaya bağlıyorum ben evlenmeden önce sürekli akıntım olurdu evlendikten sonra kurudum resmen😒

O zaman sıkıntı yoktur. Neden takılıyorsunuz?
akıntı gelmediğini oturup düşünmedim aslında aklıma bile gelmedi ama günlük pedlerin paketinde öylece durduğunu fark ettim, aklıma takıldı, internetten araştırdım menopoz belirtileri arasında da yazıyor. Sizlere de sormak istedim.

akıntı gelmediğini oturup düşünmedim aslında aklıma bile gelmedi ama günlük pedlerin paketinde öylece durduğunu fark ettim, aklıma takıldı, internetten araştırdım menopoz belirtileri arasında da yazıyor. Sizlere de sormak istedim.
Regl oluyor musunuz? Düzenli özellikle

Yok canım ya ondan değildir.benimde evlendikten sonra akıntım çoğaldı günlük ped hiç
Kuanmazdim bekarken

Ya yumurtlama dönemine girince 1 hafta yoğun Olur benim. Yumurtlama döneminizdemi sorun var acaba.? Zevkle seks le alakası yok akıntı olayının yani onu bilin.

Iliskide yeteri kadar kayganlasma olmuyorsa iliskiden bir sey anlayamazsin. Akinti dedigini islanma ile bagdastiriyorsan ikisi ayni sey degil akinti olmamasi yada olmasi ile alakali degil senin sorunun yeteri kadar on sevisme yoksa islanamazsin.

X