Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gulu gulu babaAkıntıyla evliliğin bir alakası yok gulu gulu baba.d
Jinekologa görünmeye ne dersiniz?
Benimde böyle farklı şehirde yaşamaya bağlıyorum ben evlenmeden önce sürekli akıntım olurdu evlendikten sonra kurudum resmenEvlenmeden önce her ay regliye yakın zamanda ya da sonrasında vajinal akıntı olurdu günlük ped kullanıyordum, evlendikten sonra neredeyse hiç akıntı olmuyor bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi?
İlişki normal, 7 aylık evliyim. Zevk denen bir şey hissetmedim henüz ilk başta baya zorlandım.İlişkiniz nasıl eşiniz ile? Onunla bir alakası olabilir.
Baba ? Gitmiştim ama bu sebepten değil. genel muayene oldum tahlil vs. Her şey normal demişti doktor.Akıntıyla evliliğin bir alakası yok gulu gulu baba.d
Jinekologa görünmeye ne dersiniz?
O zaman sıkıntı yoktur. Neden takılıyorsunuz?Baba ? Gitmiştim ama bu sebepten değil. genel muayene oldum tahlil vs. Her şey normal demişti doktor.
akıntı gelmediğini oturup düşünmedim aslında aklıma bile gelmedi ama günlük pedlerin paketinde öylece durduğunu fark ettim, aklıma takıldı, internetten araştırdım menopoz belirtileri arasında da yazıyor. Sizlere de sormak istedim.O zaman sıkıntı yoktur. Neden takılıyorsunuz?
Regl oluyor musunuz? Düzenli özellikleakıntı gelmediğini oturup düşünmedim aslında aklıma bile gelmedi ama günlük pedlerin paketinde öylece durduğunu fark ettim, aklıma takıldı, internetten araştırdım menopoz belirtileri arasında da yazıyor. Sizlere de sormak istedim.
Bir de evliliğimde cinsel hayatımız oturmadı galiba. ondan mı diye de düşündüm daha önce buraya konu açmıştım bununla ilgili.O zaman sıkıntı yoktur. Neden takılıyorsunuz?
Evet oluyorum düzenli. 1 gün önce ya da sonra oynar en fazla.Regl oluyor musunuz? Düzenli özellikle
Yok canım ya ondan değildir.benimde evlendikten sonra akıntım çoğaldı günlük ped hiçakıntı gelmediğini oturup düşünmedim aslında aklıma bile gelmedi ama günlük pedlerin paketinde öylece durduğunu fark ettim, aklıma takıldı, internetten araştırdım menopoz belirtileri arasında da yazıyor. Sizlere de sormak istedim.
Sorun yok o zamanEvet oluyorum düzenli. 1 gün önce ya da sonra oynar en fazla.