Gebeliğe Hazırlık Akıntı + çatlatma iğnesi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pohcayanak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
248
136
33
25
Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü ve sabah kalktığımda iç çamaşırımda beyaz krem gibi bir akıntı vardı yoğun. Şimdide hafif sarıya dönük ama yinede beyaz böyle tabiri caizse sümük gibi akıntı geliyor? Başına geleniniz oldumu. Yani ne demek oluyor bu?

Pcoluyum 1 senedir uğraşıyoruz ilk klomen denemem insallah olmuştur :)
Bende bu ay ilk defa klomen denedim benim de 8. Günüm. Bende pko yok, Ama bu tedavi pko lularda daha etkiliymiş diye duydum. O sümüksü akıntı bi ovülasyon döneminde ve genelde gebeliklerde oluyor. Hakkında hayırlısı.

Çok teşekkür ederim bilgiler için inşallah güzel haberler alırız bu ay

Bende bu ay ilk defa klomene başladım benim adetim bitince 2-3 gün çok akıntım oldu bu normal mi sizce ?

Akıntıya pek aldanmayın benimde geçen ay ilk denememdi bendede vardı sonu adet oldu tabi ki her bünye farklı sizde gebelik işaretide olabilir inşallah öyledir sadece benim gibi çok umut edip sonra üzülmeyin diye söylemek istedim

Teşekkür ederim bilgi için :) Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah. Bende öyle bi yanım çok ümitli bi yanımda üzülmek istemiyor o yüzden hiç evde test yapmicam 16. Günü yani haftaya cuma gidip direk beta hcg yaptırıcam kan verip

İnşAllah tutmuştur rabbim gönlüne göre versin

Pkoda daha çok folikül var ve bu tedavi daha tehlikeli aslında. Evet normalde gelişemeyen yumurtayı geliştirmesi bir artı ama Adige- gibi arkadaşlarda 7 8 yumurta gelişimi yaptı sonra onlar kist gibi oldu bir sürü sıkıntı çıkardı. Pkoda femera kullanıldığında daha sağlıklı sonuç alınır genelde.
Ayrıca konu sahibi iğne içinde hcg olduğundan bin türlü yan etki yapıyor, gebelik belirtisi yapıyor. Hemen heyecanlanmayın. Ama inşallah hamilesinizdir.

Evet komen in pkolulara karşı yan etkisi daha tehlikeli oluyor biliyorum Ama neden hep pkolu kişilerin klomenle hamile kaldığını duyuyoruz. Bu konuda kafam oldukça karışık

Evet komen in pkolulara karşı yan etkisi daha tehlikeli oluyor biliyorum Ama neden hep pkolu kişilerin klomenle hamile kaldığını duyuyoruz. Bu konuda kafam oldukça karışık
Ben duymuyom pek rastlamadım.

yok daha yumurtalama zamanım gelmeden akıntım oldu gebelik belirtisi olamaz doktor kontrolüne bile gitmedim daha

Me

P pohcayanak merhaba canım adaşımın dedıgı dogru birçok sıkıntı cektım pcos olan biriyim yumurtlarım kloöenle gelıstırıldı ılk denemede 7 2 denemede 8 yumrtm oldu iğne de kullandım iki denemedede.. Akıntım aşırı vardı yanı sıra goguslerm tas gibiydi kasıklarmda batmalar oldu regl ılk denemede 58 gün olmadı rahme brıktı ılac ve fıtıl kullanmk zornda kaldım.. İniallah guzel haberlerle gelırsın tek bir yumurta ile hamıle olan cok burda hıc bır belırtı olmadan bu sebeple kendını şartlamamanı isterim ben ve doktorum kesın gözüyle bakıyorduk bana cunku ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…