akinti.. bıktım..

bayan panik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
43
14
88
Merhabalar.. Ergenlik döneminden beri akintim var. bi 5- 6 sene önce devlet hastanesine Jinekologa gittim. Kültür testi yaptı sanırım akinti dan örnek alarak. herhangi bir sorunun olmadığını normal bi vajinal akinti olduğunu söyledi yalnız evleneceğim. ve son zamanlarda buna bir de kaşıntı ve sivilce gibi şeyler eklenmeye başladı. doktora gideceğim yine cİnsel hayati da etkileyecek diye korkuyorum. sanırım tekrar kültür vermem gerek. sorduğumda 10 güne anca çıkar sonucu dendi. daha önce yaptırdigimda hemen o gün çıkmıştı sonucu. Özel muayenehane olduğu için olabilir mi acaba..

Son düzenleme:
Merhabalar.. Ergenlik döneminden beri devam eden(yaklaşık 15 sene) yogun her gün devam eden ve günlük pedsiz dolasamayacagima neden olacak kadar fazla akintim var. bi 5- 6 sene önce devlet hastanesine Jinekologa gittim. Kültür testi yaptı sanırım akinti dan örnek alarak. herhangi bir sorunun olmadığını normal bi vajinal akinti olduğunu söyledi. o zamandan beri bununla yaşamaya alışmaya çalışıyorum. yalnız evleneceğim. ve son zamanlarda buna bir de kaşıntı ve sivilce gibi şeyler eklenmeye başladı. doktora gideceğim yine cİnsel hayati da etkileyecek diye korkuyorum. sanırım tekrar kültür vermem gerek. sorduğumda 10 güne anca çıkar sonucu dendi. daha önce yaptırdigimda hemen o gün çıkmıştı sonucu. Özel muayenehane olduğu için olabilir mi acaba..bir de bu kadar uzun süren akinti bi sıkıntıya sebep olur mu? benim gibi çok akıntısı olan var mi uzun süre? gerçekten çok tedirginim bu konuda :KK43:

Öncelikle geçmiş olsun
Kültür testi çoğu zaman enfeksiyon etkeninin tespitinde yetersizdir. Bu nedenle daha gelişmiş teknikleri içeren testler yaptırmanı tavsiye ederim. Çalıştığım laboratuvarda bu alanda çok ileri testler yapılıyor özel mesajla numaramı olluyorum. ararsan yardımcı olmaya çalışırım.

oluyo bu tür akıntılar kimi zaman mantar oluyo kimi zaman kaşıntı kızarıklar korkucak bişi yok bi kadın hastalıklarına muayene ol derim geçmiş olsun.

Teşekkürler umarım kötü bi şey yoktur. beni en çok akinti korkutuyor çünkü senelerdir devam eden yogun bi akinti. bi sitede bu kadar uzun süren akintinin tüplerde tıkanıklık yapabilecegini okumuştum. endişeleniyorum o yüzden

Back