bilmem ki mantar olsa kaşınma olmaz mı ve normalde gelmiyor yani ilişki sırasında oluyorbaşka bir doktora danışın..mantar olabilir mi acaba??
Eger yanma da oluyosa enfeksiyon da olabilir idrar yolu enfeksiyonu da iliskide aci agri yapar bi idrar testi yaptirabilirsiin ve maydonoz kaynatip icebilirsin o sokturur varsa enfeksiyon
nazik zaten aslında, üzülüyor kendi sebep oluyor gibi düşünüyor ben de iki kat üzülüyorumBende ilk iki ay cok agri cekmistim sonra geciyor uzun sure ara verme sogukluk olusmasin esinle paylas biraz daha nazik olsun gecici bi durum akintida cok normal
idrar yolu enf. nedir bilmezdim eskiden ama evlendiğim ilk aydan beri var antibiyotik kullandım azaldı ama hala hafif sızlıyor müzminleşti sanırım.
aktif cinsel hayata geçenlerde enfeksiyon çok sık görülüyor...maydonoz kaynatıp içebilirsin ya da daha etkili yöntemler vrmış sütle maydonozu kaynatıp buharına oturmak..civanperçemi kaynatıp buharına oturmak (çömelmek) gibi...en aızndan bir iltihap varsa temizler atar..haplara ilaçlara lüzum kalmaz.idrar yolu enf. nedir bilmezdim eskiden ama evlendiğim ilk aydan beri var antibiyotik kullandım azaldı ama hala hafif sızlıyor müzminleşti sanırım.
2 doktora gittimBence sen başka bir doktora daha git.
1,5 senelik evliyim hala kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye giremiyorum. Vajinamın dar olduğunu söyledi doktor. Her ilişkide ilk günkü acı adeta. Tabii sonradan açılıyor ama ben de çok yaşadım canım. Sadece kendini sıkmamaya çalış en iyi o zaman açılır. Akıntıyla ilgili bende kesinlikle maydonoz suyunu öneriyorum. Çok iyi geliyor
1.5 sene migeçmiş olsun inşallah geçer bilemedim benim ki de öyle olursa dayanamıyorum
bilmem ki mantar olsa kaşınma olmaz mı ve normalde gelmiyor yani ilişki sırasında oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?