Bu modeli çok beğendim, ayaklarından dolayı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bayanlar,
Akıllı sehpa almak istiyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla çok kullanışlı. Ve dar alanlar için uygun. Günlük sehpa şeklinde kullanılır misafir gelince de açarım diye düşünüyorum.
Aranızda kullanan yada gören varsa fikirlerinizi esirgemeyin lütfen. :)
Bir de internette bir çok satan site var. Sizce alınır mı? Fiyatları da 200 - 300 arası.
Benim arkadaşım aldı bundan..Masa için yeri olmadığı için bunu tercih etti..Kullanış açısından memnun, biraz ağır oluyor tabi temizlik yaparken biraz sıkıntı çekiyormuş..O biri geldiğinde koltuğun kenarına çekiyor, kimsi koltukta oturuyor kimi taburede o şekilde bulmuş yolunu..Çok aşırı misafiri gelmediği için sıkıntı olmadı onun için.Ama sizin gelen gideniniz çok oluyorsa bilemiycem nasıl olur :)
Ama herşeye rağmen dar alanlar için çok pratik bir şey :)
Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ederim :)
Aslında bize de çok aşırı kalabalık misafir gelmiyor. Ama Ramazan davetlerinde yada gün gibi etkinliklerde çok lazım oluyor gerçekten.
Beyaz rengini sipariş vermeyi karar verdim. Fiyatı 280 tl. Sizce nasıl fiyatı bu masa için?
Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ederim :)
Aslında bize de çok aşırı kalabalık misafir gelmiyor. Ama Ramazan davetlerinde yada gün gibi etkinliklerde çok lazım oluyor gerçekten.
Beyaz rengini sipariş vermeyi karar verdim. Fiyatı 280 tl. Sizce nasıl fiyatı bu masa için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?