• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.130
5.603
448
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.

Bu yıl oğlum 3. Sınıf okulu tam gün etüd de başlayınca baya sabah 8 akşam 5 okulda. Bende çalışmayı düşünüyorum. Akıllı saat kullanan arkadaşlara sormak istediğim.

kamerası olup görüntü alabileceğim

Konusabilip mesaj atabileceğim

Memnun olduğunuz akıllı saat önerileriniz varmı.

Çalışmaya baslayacağım için endişeliyim. Servisi de tanımıyorum. Geçen seneki servisten de memnun değildim. Emniyet kemeri falan dikkat etmiyordu. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

Teşekkür ederim cevabınız için. Kamerası nasıl acaba anlık resim olarak mı yoksa canlı bağlanıp video şeklinde mi izleniyor acaba

ben de bu tarz bir urun ariyorum ama kamerasi olsun istemiyordum ben de,
hem oynayip sarjini bitirir diye, hem de kolunda cok degerli bir sey olup milletin dikkatini cekmesin diye.

neden bu kadar kamera ozelligi istediginizi sorabilir miyim?

Teşekkür ederim cevabınız için. Kamerası nasıl acaba anlık resim olarak mı yoksa canlı bağlanıp video şeklinde mi izleniyor acaba
Canlı bağlanıp görebilirsiniz ortam sesi duyarsınız 10 numaraya kadar arama yapar saati çıkarınca size msj gelir
Güvenli bölge dışına çıkarsa mesaj gelir 1000 lira

Her annenin evladi icin endidelenmesi cok normal ama etik degil bence boyle birsey. Surekli gozetim altinda olmalari. Ozgurluklerini kisitlamak.
Yanlis anlasilmak istemem, belki tamda ifade edemedim ne demek istedigimi.

Ama anliyorum boyle birseye ihtiyac duyulma sebebini. Yinede bana gore yanlis.

ben de bu tarz bir urun ariyorum ama kamerasi olsun istemiyordum ben de,
hem oynayip sarjini bitirir diye, hem de kolunda cok degerli bir sey olup milletin dikkatini cekmesin diye.

neden bu kadar kamera ozelligi istediginizi sorabilir miyim?
Canlı bağlanıp görebilirsiniz ortam sesi duyarsınız 10 numaraya kadar arama yapar saati çıkarınca size msj gelir
Güvenli bölge dışına çıkarsa mesaj gelir 1000 lira
Servisde kontrol etmek istiyorum özellikle. Daha önce serviste oğlumu dovmustu bir çocuk. Sonrasında diğer cocuklardan öğrendigim. Servis hostesi olaya mudahele etmemiş. Çocukların kavgası değil sinirimi bozan. Diğer cocuklar yardım istemiş bağırarak hostes sizinlemi ugrasicam diyip gitmemiş ayırmaya. Sonrasında hostes işten çıkınca baska cocuklarında yaşadığı olaylar döküldü ortaya. Hostes ve şoför sürekli sohbet ediyormuş trafikte. Çocukları kapıdan alırken tek oturuyor gösterip uzaklaştıkça sıkış tıkış oturtuyorlarmış. 1 koltukta 3 çocuk olunca emniyet kemeri de takilamıyor. Birde fazla hareketli. Oyuna dalınca otokontrolünü kaybedip kazalara açık oluyor. Izlemekten ziyade izlenilebilceğini bilmesi daha kontrollü olmasını sağlar diye düşünüyorum.

Servisde kontrol etmek istiyorum özellikle. Daha önce serviste oğlumu dovmustu bir çocuk. Sonrasında diğer cocuklardan öğrendigim. Servis hostesi olaya mudahele etmemiş. Çocukların kavgası değil sinirimi bozan. Diğer cocuklar yardım istemiş bağırarak hostes sizinlemi ugrasicam diyip gitmemiş ayırmaya. Sonrasında hostes işten çıkınca baska cocuklarında yaşadığı olaylar döküldü ortaya. Hostes ve şoför sürekli sohbet ediyormuş trafikte. Çocukları kapıdan alırken tek oturuyor gösterip uzaklaştıkça sıkış tıkış oturtuyorlarmış. 1 koltukta 3 çocuk olunca emniyet kemeri de takilamıyor. Birde fazla hareketli. Oyuna dalınca otokontrolünü kaybedip kazalara açık oluyor. Izlemekten ziyade izlenilebilceğini bilmesi daha kontrollü olmasını sağlar diye düşünüyorum.

anladim. cok mantikli.

Her annenin evladi icin endidelenmesi cok normal ama etik degil bence boyle birsey. Surekli gozetim altinda olmalari. Ozgurluklerini kisitlamak.

8 yaşında bir çocuk yani oyun oynama falan diyemem zaten. Yada ders saatinde izlemem ki sonucta ogretmeni var sınıfta.
Birde daha önce düştü ve beyinde damar tıkanıklığı yuzunden 1 yıl tedavi gördü. Kabul ediyorum bu beni daha evhamlı yaptı.
Birde okul bahcesinde park var. Dün okulda lk günü olduğu için gozlemledigim. Oyuna dalıp ders zilini duymuyor. Yada kosa kosa merdivenlere çıkıyor. Daha önce de böyle düştü en azından arada merdivenlerden koşarak cikmamasini söylerim. Yada onu izledigimi dusunup sakin çıkar

Her gün tecavüz, taciz haberleri okurken. Annenin kamera isteği niye tuhaf geliyor aklım almıyor. Ben de isterdim kesinlikle. Bahsettiğiniz çocuk ilkokul çağında , Allah korusun birşey olsa adam akıllı kendini bile savunamaz çocuk. Hiç de abartı değil kusura bakmayın
Bencede bu devirde şahane bişey ilk okul çağındaki çocukları kontrol edebilmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 yaşında bir çocuk yani oyun oynama falan diyemem zaten. Yada ders saatinde izlemem ki sonucta ogretmeni var sınıfta.
Birde daha önce düştü ve beyinde damar tıkanıklığı yuzunden 1 yıl tedavi gördü. Kabul ediyorum bu beni daha evhamlı yaptı.
Birde okul bahcesinde park var. Dün okulda lk günü olduğu için gozlemledigim. Oyuna dalıp ders zilini duymuyor. Yada kosa kosa merdivenlere çıkıyor. Daha önce de böyle düştü en azından arada merdivenlerden koşarak cikmamasini söylerim. Yada onu izledigimi dusunup sakin çıkar

Geçmiş olsun , tekrarlanmaz inşallah 🙏🏻 Güzel düşünmüşsünüz , bu devirde lüks değil ihtiyaç. Malum ortalık ruh hastaları, pis sapık ve tecavüzcülerle dolu. Serviste unutulmalar vs. Hepimiz hasbel kader yaşıyoruz. Üstelik çocuğunuzun yaşadığı rahatsızlık haklı olarak daha da evham yapmanıza neden olmuş. Konuyu takip edicem. Kendi çocuğum yok ama 2. Sınıfa giden yeğenim var ona alabiliriz. Bizimki de maşallah albenili bir çocuk, kendi öğretmenleri dışında da öğretmenler gelir sarılır öper. Çok da sıcak kanlı bir çocuk. İnsan artık herşeyden korkar oldu 🤦🏻‍♀️

Ben geçen sene Bilicra aldım kızıma, 3. sınıftı geçen sene. Ama okul yönetimi izin vermiyor okulda kullanmasına. Sabah okula girdiğinde müdüre teslim ediyor, akşam çıkarken alıyor. Dışarıda servisle kurslara falan gidiyor tek başına, ayrıca yazın da arkadaşlarıyla sitenin parkına falan gidiyor, o yüzden aldım ama bizimkisi kameralı değildi. Çok büyük kolaylık istediğin an arıyorsun o seni arayabiliyor, güvenlik çiti falan var. Fakat bizimkisinin 5 ay gibi bir sürede şarjı bozuldu, şimdi servise göndereceğim.

Ben de ikinci sınıfa geçen oğluma almayı düşünüyorum çünkü dil okuluna gidecek bu sene inşallah..

Ben de öğretmenim.Dün 5. sınıflarda sürekli akıllı saat çaldı sesi kapandıktan sonra sorun değil bence,;) çoğu 5.sınıf servisini bulmakta güçlük çekti yardımcı olduğumuz halde.. bu zamanda ihtiyaç olduğuna inanıyorum, konuyu takipteyim

o yaşta bir cok cocugun elinde akilli telefon var tek farki takip sistemi var bu saatte su donemde cok gerekli bir sey bence

Back