Akıllı Robot

Satıcı yüksek puanlı da olsa arada arızalı gönderilmiş ise geri dönüş çok zor. Şikayet var a baktık almadan önce. Trendyol dan aldım arıyorum açan yok diyor birçok kişi. Ben Trendyol dan alacaktım...
Neyse eşimle düşün taşın Mi Store a gittik. Baktık. Aynı model Trendyol da 1000 TL daha ucuzdu. Ama sorun yaşarsak karşımızda bulamazsak diye mağazadan aldık. Trendyol dan alan arkadaşlar var sorun yaşamadılar, hatta onlardan görüp heves ettim ben de. Ama işte yüz kişiden birinde sorunlu olabilir o kişi de biz oluruz diye korktuk

Hepsiburada degisim yapmaz ki. Urunu iade alir para iade eder yenisini alırsınız. Aldigim firini kargoda kirmislardi mesela kapagini. Bu sekilde yaptilar.

Reactions: Z P
Hepsiburada degisim yapmaz ki. Urunu iade alir para iade eder yenisini alırsınız. Aldigim firini kargoda kirmislardi mesela kapagini. Bu sekilde yaptilar.
İste sordum kuzum değişim olması için servisin onay vermesi lazımmış. İnsaAllah almazlar geri hiç veresim yok

Ya taksitle aldım. Şimdi bana peşin para mı verirler taksitledirmeyide 1 sene yaptım Çok cikmazdayim bildiğiniz gibi değil Kredi benim olsa dert degil şimdi para iadesi yaapcaklar sonra dayimdan bir daha istemeey yüzüm olmicak

Taksit taksit iade oluyor maleaef. Aynisini firinda ben yasamistim.

Bu satıcı da çok iyidi hemen gönderdi kargoya verdi hepsijet getirdi sağolsun. Yarın belli olcak insaAllah gerekirse yalvarcam almayın elimden diye

Taksit taksit iade oluyor maleaef. Aynisini firinda ben yasamistim.
Evet canım okudum bende . Değişim için yalvaricam gerekirse. Yani kullandım beğenmedim,iade etmek istiyorun mantığında değilim bilhassa çok beğendim umarım orta yolu buluruz.

Degişim değil siparişlerim sayfası uzerınden ıade yapabilirsiniz ben bir kaç kez yaptım hiçbirinde de sorun yaşamadım.Sonucta cayma hakkınız var belli bir sure zarfında. Yaptıgınız tum gorusme saatlerini ve ısımlerı not alın hiç sanmıyorum ama bır ıhtımal ıade urununuz kabul edılmezse şikayetim var sayfasına yazın ılk once sonra hemen ardından tuketıcı hakları ıle ıletısıme gecın .Gerçi ben hiç sorun yasayacagınızı sanmıyorum yeterki 14 gunluk sureyı gecırmeyın bu sızın yasal hakkınız.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama şikayet var com a yazın derhal sonuç alınıyor
Ben oraya birşeyleri yazarak çok konuda şikayetlerim giderildi çok şükür. Yarin ki görüşmeden sonra insaAllah olumlu olur. Orayada yazmayı düşünüyorum eğer ilgilenmezlerse. Önceden hepsi buradayla ulaşmak zor oluyordu şimdi iki kere caldirmadan hemen gorusebiliyorum

Teknik servisle konuştuktan sonra eğer ki acmazlarsa hemen iade işlemi başlatacagim. Ama iki üç gün deneme yaptım. Cayma hakkim varmidir ki. Birde 14 gün içinde demişsiniz. İade işlemi için teknik servisin onayli yazısı lazımmış. Yani kafama göre de iade edemiyorum

Ben trendyoldan aldığım hiçbir ürün de sıkıntı yaşamadım. Kahve makinesi aldım hatta. Ama şans tabi. İade hakkı her üründe olmalı. Kırık cıkan kahve fincanlarımı sorunsuz geri iade ettim. Trendyoldan.

Canım bende Hepsiburadayla hiç bir sorun yaşamadım hatta trendyoldada yaşamadım. Genel olarak n11 gitti gidiyor hepsinden memnunum. Sadece muhattap bulamıyoruz diyorlar kafam karıştı satıcı ya iyi değilse moralim bozuldu ya ilgilenmezse diye. Birde teknolojik aletlerde iade etmek için teknik servisin onay vermesi gerekiyormus. Hatta biri yazmış kullanmış 1 hafta memnun kalmamış geri iade etmek istemiş fakat geri almamışlar kullanılmıştır diye. Yani o yüzden canım sıkıldı biraz. 300 TL lik falan biseu olsa hiç dert. Etmem 2500a aldım az para da değil

Benim var bende aldım eufy Hepsiburada dan arkasindan bende gören bütün tanıdıklarım da aldı çok şükür hiç birimiz de sıkıntı çıkmadı tavsiye ederim

Parçaları takili mi geldi siz takarken sorun yaşamış olabilir misiniz ya da evi supururken bazen araya bir şey takılmış olabilir kontrol ettiniz mi umarım sorununuz çözülür.cunku gerçekten çok para

Hepsiburada dan maske aldin satıcı kabul etmedi kötü olduğunu hepsi burada iade etti hemde üstüne çek verdi. Sans isu bak hiç kötü dusunme

Parçaları takili mi geldi siz takarken sorun yaşamış olabilir misiniz ya da evi supururken bazen araya bir şey takılmış olabilir kontrol ettiniz mi umarım sorununuz çözülür.cunku gerçekten çok para
Zaten çok fazla parçası yok kuzum. Yani cok basit çalıştırması öyle kurcalanacak bir yeri de yok. İlk kurdugum an çalıştırdım dura dura çalıştı Allah Allah dedim niye böyle olduki kendim yapamadıgimi sandım. 8 aydır kullanan bir ablaya götürdüm.esi baktı ikisini aynı anda çalıştırdık onunkisi yağ gibi gidiyordu bizimkide sekerek gidiyor duruyor sonra uyarı veriyor birşey sıkıştı ayağa diye bakıyoruz hiç bişey yok. Sonra çok iyi anlayan birine video attim 100de 100 ayakta sıkıntı var dedi. İnsaAllah yaapr yollarlar. İade etmek istemediğini soylicem çok memnun kaldım çünkü .

Hepsiburada dan maske aldin satıcı kabul etmedi kötü olduğunu hepsi burada iade etti hemde üstüne çek verdi. Sans isu bak hiç kötü dusunme
Allah razı olsun canım Rabbim iyilerle karşılaştırsın herkesi. Umarım isim rast gider iki gündür bunaldım iyice stres yaptim.

Bu arada tekerleğine iyice baktım hiç bir sorun yok tertemiz. Kutusuda aşırı sağlam geldi çok güzel paketlemislerdi Yine olsa bu modeli alırım benim evimi zorla da olsa çok çok güzel süpürdü. Çekim gücü çok iyi. Silmesin denemedim

Durdüğü zaman cep telefonundan uyarı veriyordur .
O uyarıya baktın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…