Trendyoldan almayın dediler bı kaç kişide muhattap bulamamış gitmiş kendisi yaptırmış. O yüzden güvenilir diye oradan almıştım. Her aradığımda açıyorlar mesajlarıma geri dönüyorlar ama satıcının kim olduğunu bilmiyorum yorumalra baktım bir tane o satıcıdan alanı bulamadım çok yorum vardı hepsinede bakma fırsatım olmadiKeşke trendyoldan alsaydınız karşınızda bir muhattap bulurdunuz. Böyle durumlarda iade hakkınız da sıkıntı çıkmıyor.
Amin iade etmek de istemiyorum aslında değişim yapsalar bana yetecekHepsiburada dan yatak bariyeri aldım. 2 ay sonra gönderdiler. İade etmek istedim gelmediği için ürün gelsin öyle dediler.Gelmediği için iade etmek istiyorum dedim. Olmaz dediler. Tam 2 ay uğraştım. Sonra geldi. Allahtan sağlam geldi. Bir de iade ile uğraşacaktım. Allah kolaylık versin.
Ay çok sağolun İnanki iki gündür sıkıntı ettim içime gece bile zor uyudum. Daha taksitini ödemedim. 3 gün oldu alalı moralim çok bozuldusonucta urun elektronik urun. onlar iade etmese xiaomi nin kendi garantisi vardir.
sorun olacagini sanmiyorum. telas etmeyin simdiden
Satıcının adını Google yazarak aratın. Bazen kendi siteleri de oluyor orada iletişim bilgileri yazıyor.Trendyoldan almayın dediler bı kaç kişide muhattap bulamamış gitmiş kendisi yaptırmış. O yüzden güvenilir diye oradan almıştım. Her aradığımda açıyorlar mesajlarıma geri dönüyorlar ama satıcının kim olduğunu bilmiyorum yorumalra baktım bir tane o satıcıdan alanı bulamadım çok yorum vardı hepsinede bakma fırsatım olmadi
Evet bende mevlüt kıyafeti almıştım son dakka getirip birde bedeni yanlış gelmişti hemen iletişime geçtim mağduriyetin icinn bana 200 liralık çek vermişlerdi. Umarım bu isim de rast giderallah allah cok şasirdim boyle mesajlari okuyunca, 2 ay once 15 liralik bir kitabim kargoyla yola ciktiktan sonra bir daha haber alamadim, hepsi burada ile iletisime gectim maduriyetimden dolayi hem hediye ceki verdiler hem parami iade ettiler.
satici firmaya gore sorun cozme olayi biraz degisiyor sanirim
Baktım ama malesef bulamadım. Daha da almam böyle şeyleri internettenSatıcının adını Google yazarak aratın. Bazen kendi siteleri de oluyor orada iletişim bilgileri yazıyor.
Canım iyice baktım ayak kısmına bir tanidigima hatta video attım bir ayakta sıkıntı var dedi sağa çekiyor dedi zorlanarak gidiyor düz parkede. Dun komsumun kullandığı aynı marka gittim baktım nasıl çalışıyor diye okadar güzel supuruyorki. Ben bu konuda çok memnun kaldım. O yüzden iade etmek istemiyorum değişimi kabul ederlerse çok sevinicem. Bu marka gerçekten çok iyi 8 aydır kullaniyormus hiç bir sorunu yok dedi. 2 gündür zorla da olsa evi supurtturdum ona arkasından ben sildim tertemiz oldu ev isim erken bitti. Şimdi kaldırdım onu resmen moralim bozuldu inanın süpürge acasim gelmiyor hevesle almıştımİçinde bir şey mi sıkıştı acaba süpürürken. Ya da kargoda zarar görmüş müydü kutusu falan? Umarım kısa sürede çözülür. Ben de tam robot süpürge almak istiyordum hatta hepsiburadadan ve trendyoldan bakıyordum. Ama işte internetten alınca güvenemiyor da insan.
Hazır konuyu görmüşken sorayım var mı robot süpürge tavsiyeniz?
Ben aslında iade etmek istemiyorum dayımın kartindan almıştım. İnsaAllah bir çözüm yolu bulabiliriz. Bana degisim yapsalar yeter çünkü robotun kendisinden memnun kaldimAmazon ve trendyol sorunsuz iade aliyor ama hepaiburada illallah ettiriyor.
Degisim yapmazlar.Ben aslında iade etmek istemiyorum dayımın kartindan almıştım. İnsaAllah bir çözüm yolu bulabiliriz. Bana degisim yapsalar yeter çünkü robotun kendisinden memnun kaldim
Simdi aradım hepsi buradayi değişim yapabilirler dedi ama incelemeye almaları gerekiyormuş. Satıcı ya beni aramazsa dedim. Ararlar dedi aramazsa tekrardan bizi arayın dedi. Ya çok yardımcı oluyorlar sagolsunalr aradığım zamanda hemen açıyorlar telefonu. İnsaAllah satıcıda iyi bir insandır. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesiDegisim yapmazlar.
Ceyize alinmalik bir ürün ben iki gün zor da olsa çalıştırdım supurtturdum mutfaktaki cam parcasini bile bulmuş ki ben evi baya baya süpürüp silen biriyim nasıl buldu anlamadım. Çok memnun kaldım çekiş gücünden. Onu kaldırınca kendimi eksik hissettim bir an 3 günde nasıl alistiysam artıkYaa bende istiyorum ondan annem evlenince alırsın diyortrendyolda 3 binlik vardı ondan herkes memnundu size onu tavsiye ederim
Ben ordan philips maraton supurgemide almıştım hiç bir sorun yaşamamıştım. Genelde alıyorum akıllı saat de almıştım . Kredi kartıyla alıyorum dayımın kartını kullandım. Dayım yanımda olsa kesinlikle görerek alırdım. O yüzden ordan almayı tercih ettimBu kadar pahalı bir ürünü neden Hepsiburada dan aldınız ki o site mimli , böyle.elektronik eşyaları görerek almak lazım
İşte durumumuzda var al diyorum gereksiz koltukların altına girmez diyorCeyize alinmalik bir ürün ben iki gün zor da olsa çalıştırdım supurtturdum mutfaktaki cam parcasini bile bulmuş ki ben evi baya baya süpürüp silen biriyim nasıl buldu anlamadım. Çok memnun kaldım çekiş gücünden. Onu kaldırınca kendimi eksik hissettim bir an 3 günde nasıl alistiysam artık
Bugün yine aradım . Allah iyilerle karşılaştırsın. Şuan onların da ellerinden gelen birşey yok bekliyoruzhepsi burada sorunlu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?