- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.881
- 408
Erkekler eşini, sevgilisini, nişanlısını bu kadar kolay gözden çıkarabiliyorken, biz kadınlar neden SAPLANTI haline getiriyoruz acaba?
Sende kocan gibi biri olunca kıymetini mi anlayacak? Olayı anlamadım
sadece çocuk için bunu düşünmüyorum babasına çok düşkün ve bende babasız büyüdüm sanırım ondan
Konu sahibesi kocasını anlatıp ardından ben de onun gibi olacağım bunun için bana fikir verin deyince SAPLANTI olduğunu düşündüm. İkimizde farklı kişilerle takılalım ama dışarıdan bakıldığında bizi mutlu bir aile sansınlar mantığı hakim gibi. Hani dese ki çocuklarım var, ne yapayım? Boşansam nasıl olur? gibi fikir istese amenna..Evlilikte çocukların sorumluluğu tek başına kadının üstüne kalıyor o yüzden. Sevgililik bilmiyorum, kadın dövülse de sövülse de aldatılsa da adama yapışıyor.
İnsanlarımız mı çok saf, bana mı öyle geliyor?? Adam sakal bırakıp sofu ayağına yatınca düzelmiş oluyor!??!! Adamın içi pislik ama sakal bırakınca imanlı görüntüsü verince insanlar buna inanıyor??!? İnsanlarımızı din ayağıyla yemek neden bu kadar kolay??
Canım bu ülkede her şey ye kürküm ye. Sen hala öğrenemedin mi?İnsanlarımız mı çok saf, bana mı öyle geliyor?? Adam sakal bırakıp sofu ayağına yatınca düzelmiş oluyor!??!! Adamın içi pislik ama sakal bırakınca imanlı görüntüsü verince insanlar buna inanıyor??!? İnsanlarımızı din ayağıyla yemek neden bu kadar kolay??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?