Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
akıllı kadınlardan evliliğim için öneri:)
- Konu Sahibi desireden
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
tekrar yazıyorum hamilelik psikolojisi ile çok yanlış şeyler yapmış olabilirim. bu misillmede yapacak olduğum için değil ben bir anneyim yaşadığım şey çok ağır gelirken aynı şeyi yapma gibi bir durumum olamaz belki kendimi yanlış ifade ettim ama benim sizden yardım istememdeki konu nasıl fingirderim değil onu nasıl eşim bu hale geldi beni takmıyor düşüncesine sokmaktı takmıyor kelimesinde kastım bu beni niye iplemiyor. artık gerçekten karar aldı kendi adına diye düşünmesi boşanmak tabiki en doğru karar biliyorum ama korkuyorum ve bu korkumu nasıl yenerim sıkıntım bu
Misillemë yapacagimdan değil demişsin ama yapmışsın,başını açmışsın onun için mi kapanmıştın
- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Söylemeden duramıycam.. Takıldığım husus adamın dindar görüntüye girmesi, kadının bundan çıkması..
Yani olaylar ne kadar günümüz, şuanki sosyal durumlar ile ilgili.. Bir takım görüntülerin, kimliklerin ardına sığınarak her haltı yiyen kafalar..
Konu sahibi, seninde kocandan farkın yok.. Kocan erkek olmasının ve yeni aldığı o kimliğin ardına sığınmış, sen de ondan aşağı kalmayacak davranışlar için burada fikir istiyorsun.. Sana pes!
Yani olaylar ne kadar günümüz, şuanki sosyal durumlar ile ilgili.. Bir takım görüntülerin, kimliklerin ardına sığınarak her haltı yiyen kafalar..
Konu sahibi, seninde kocandan farkın yok.. Kocan erkek olmasının ve yeni aldığı o kimliğin ardına sığınmış, sen de ondan aşağı kalmayacak davranışlar için burada fikir istiyorsun.. Sana pes!
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Misillemë yapacagimdan değil demişsin ama yapmışsın,başını açmışsın onun için mi kapanmıştın
evet o istediği için kapanmıştım
- 20 Kasım 2015
- 1.396
- 1.245
- 83
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
evet o istediği için kapanmıştım
Yanlış,Allah için kapanmalıydın
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Adam kilo verdin diye senle barışıyo, o sakal bıraktı diye sen ona güveniyosun. Ne kadar şekilcisiniz. Kızdım gavura bozdum orucu da yapmışsınız arada :)
Dan diye girdin şak diye özetledin aynen öyle
- 9 Nisan 2015
- 29
- 37
- 8
- 35
Lütfen birdaha sadece kendi inancınız için kapanın. Eşinizi sinir etmek için acıldıysanız bu bir gösteriş tir sadece. Tıpkı esinizın haftada iki gün dindar olup(sizin tabirinizle) göz boyaması gibi.şimdi sorunum şu arkadaşlar biz 5 yıllık evliyiz daha önceden aile sorunlarımla ilgili konular açıp desteklerinizi almıştım. severek evlendik. ama ben oğluma hamile iken aldatıldım ve bunu kaldıramadım çok büyük sorunlar yaşadık çok uzun süre ayrı kaldık doğumumu yanlız yaptım vs oda bu durumda hiçbirşey yapmadı takiii oğlum 2 aylık oldu ve biz dışarda karşılaşana kadar 20 kilo verip giyim tarzımı ve görünüşümü değiştirmiştim artık onuda istemiyordum. yalvar yakar affettirdi kendini boşanmanın eşiğinden döndük kısacası. zaten çok evde durmaz kendisi barıştığımız süre zarfında kendisini dindar bir kişiliğe döndü. tüm ibadetlerini eksiksiz yapmaya başladı sakal bıraktı. bu yönüylede güvenimi kazandı. haftada 2 gün dindar arkadaşlarıyla sohbet e haftada 2 gün halı saha genelde de gece 11 leere kadar çalışıyor. yani kopuğuz. genelde evde herşeyle ben ilgileniyorum hiçbir sorunla da ilginlenmez kendileri. yazın tatile gittiğimizde bi bayanla fotosunu gördüm bana serviste başka bir ark. göndermek için çekildiğini söyledi. uzatmadım mevzuyu . geçen cmt işe gidiyorum deyip iş yerindeki bayan bir ark. ile gezmeğe gidlmiş. tlf nu karıştırınca gördüm. hiçbir açıklama yok sadece bunda bişey yok abartıyosun diyo. neden ogün geç geldin ne işin vardı gibi sorulara zaten cvp yok. 1 haftadır aramız açık. bende kapalı bi bayandım. dedim ki insan eşini kendine örnek alır. ben bundan sonra açılıyorum dedim sen bilirsin dedi. ben hiçbiryere çıkmıyormuşum bi cafeye çay bahçesine gitmiyormuşum vs vs . bende gezicem takılıcam bundan sonra dedim. sn bilirsin dedi. gezdiğin bayanlar gibi olucam ve bunda hiçbirşey yoksa benimde erkek arkadaşlarım olucak dedim kaldırabilecekmisin dedim. kaldıramam dedi. benide kendin gibi bil dedim. ve açıldım hiçbirşey demedi. ben suçluyum tlf nu karıştırıp gördüğüm için ben huzur bozacak hareketler yapmışım. şimdi ben bunu artık kendime aşık edemem yada benimle çok mutlu bi evliliği olsun diyemem. boşanmayı düşünüp eline fırsat ta vermeyeceğim tüm sorumluluk üzerime kalacak. sadece o beni nasıl delirtiyosa aynı o gibi nasıl olabilirim. yani o nasıl delirir. uzun oldu ama zekice fikirler istiyorumm..:)
Açılmak isteyip bunu da kullanmışsınız .
Nereye kadar aşık atabileceksin eşinle ayrıca merak ettim.
- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
şimdi ben bunu artık kendime aşık edemem yada benimle çok mutlu bi evliliği olsun diyemem. boşanmayı düşünüp eline fırsat ta vermeyeceğim tüm sorumluluk üzerime kalacak. sadece o beni nasıl delirtiyosa aynı o gibi nasıl olabilirim. yani o nasıl delirir. uzun oldu ama zekice fikirler istiyorumm..:)
Amacım onun gibi olmak değil yanlış anladınız diyorsun ama şu yazdıklarından ne anlamamız gerekirdi ben kestiremedim.
beni artık sevmez, evliliğimiz de düzelmez.
Gayet acık aynı onun gibi nasıl olabilirim diye sormuşsun.
- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.881
- 408
Ya ben anlamiyorum.
Neden "kocami kaptirmam" yarismasindaymissiniz gibi davraniyorsunuz.
Adam sizi aldatiyor.
Yetmiyor, baristiktan sonra da aldatiyor.
Yetmiyor, o arada cocugu umrunda olmuyor.
Bunu da gectim misilleme yapacaginizi soylediginizdeyse "yap bana ne" diyor.
Daha hala da "kocami nasil sinir ederim, onu takmadigimi nasil gosteririm" diye insan ustu bir caba gosteriliyor.
Sesim geliyor mu, adam sizi zaten takmiyor.
Cocugunuzu da takmiyor.
Siz de acilacagim, baskalariyla ben de gezecegim diyerek aslinda onu ne kadar taktiginizi kanitliyorsunuz.
Duzgun yasamak bu kadar zor degil.
Inanin degil.
Neden "kocami kaptirmam" yarismasindaymissiniz gibi davraniyorsunuz.
Adam sizi aldatiyor.
Yetmiyor, baristiktan sonra da aldatiyor.
Yetmiyor, o arada cocugu umrunda olmuyor.
Bunu da gectim misilleme yapacaginizi soylediginizdeyse "yap bana ne" diyor.
Daha hala da "kocami nasil sinir ederim, onu takmadigimi nasil gosteririm" diye insan ustu bir caba gosteriliyor.
Sesim geliyor mu, adam sizi zaten takmiyor.
Cocugunuzu da takmiyor.
Siz de acilacagim, baskalariyla ben de gezecegim diyerek aslinda onu ne kadar taktiginizi kanitliyorsunuz.
Duzgun yasamak bu kadar zor degil.
Inanin degil.
- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
Eşini aldatirsan boşanma durumunda çocuğunu alabilirler. Ama şunu yapabilirsin. Kendine odaklan. Kurslara git çevren genişlesin. Arkadaslarinla gez dolas. Ailenle daha fazla vakit geçir. Esin gelince telefonla bilgisayarla ilgilen mesela. Bunlar zararsız şeyler. Kendine bakim yaptırabilirsin. Önceliğin kendin olsun yani.
- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
yaptıklarınız gerçekten akıllıca değil.....kompleks edindirmiş bir erkekle daha çok hata yaparsınız hangi aklı versek boş....arkadaşım tıpkı sizin gibi yaptı yıllar sonra kendini aldatmış evliyken dost tutmuş olan eşine geri döndü sonuç malesef tekrar boşandı daha da fazla yarayla ayrıca kompleksli bir davranış bozukluğundan kurtulamadı.......umarım doğru kararlar verip doğru davranışlar sergilesiniz.....zira yaptığınız davranışlar misilleme olsada sizden ve karakterinizden götürür........
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
1- Hamileyken aldatılmışsınız, doğumunuzu bile yalnız yapmışsınız. Bu adam madem sizi seviyordu, hayatınızın dönüm noktası olan, oğlunuzun dünyaya gelişinde neden yanınızda değildi? Ben baba olsam, eşimi aldatmış da olsam, o gün karımın tüm sülalesi bana meydan dayağı da atacak olsa, yine de giderdim o doğumhaneye. Ama beyfendi gerek kendi rahatından gerekse çekindiği için gelmemiş. Fakat her ne sebeple olursa olsun bu affedilemez.
2-Sırf dış görünüşünüz değişti diye, sizi geri isteyen, sizi aldatmış bir adama dönmeniz asrın hatası tam olarak. Birisi aldatmışsa, eşi onu direkt boşamalı, ne olursa olsun. Şimdi ama bik bik diyecekler olacaktır, lütfen yazmayın bana.
3-Ama katranı kaynatınca şeker olmayacağı gibi, adam da değişmemiş. Kaldığı yerden devam ediyor, boynuzlara boynuz eklemekle meşguller malum. Heh değdi mi şimdi, affetmenize?
4-Çocuğun olduğu bir evde şimdi kavga edip duruyorsunuz, o çocuk huzursuzluğun çöktüğü bir evde büyüyecek şimdi. Heh iyi ettiniz, çocuğunuz babasız kalmadı.
5-Bir de inadına yine görünüşünüzü mü değiştirdiniz? Sırf kızdığınız için başınızı mı açtınız ya? Ya kendi kararınız olsa bize laf düşmez ama, sırf eşinize inadına yapmışsınız. Çok sağlıksız kararlar vermişsiniz. Şimdi bir de tavırlarınızı ve kişiliğinizi değiştirip, eşinizi delirtmek için bizden akıl mı istiyorsunuz? Burası nasıl asi kadın olunur 101 dersinin verildiği bir yer değil. Buradan bu şekilde faydalanamazsınız.
Sonuç olarak, boşanmayı ona karşı koz olarak kullanmak size fayda sağlamaz, aksine daha çok yıpranırsınız.
Ben olsam vakit kaybetmem böyle bir adamla, boşanır kendi hayatıma bakarım. Boşanınca hayat falan bitmiyor bana göre. Belki bu adamdan çok daha iyilerine layıksınız ne biliyorsunuz ya? Ömrünüzü böylesiyle harcamaya değecek mi sahiden de?
2-Sırf dış görünüşünüz değişti diye, sizi geri isteyen, sizi aldatmış bir adama dönmeniz asrın hatası tam olarak. Birisi aldatmışsa, eşi onu direkt boşamalı, ne olursa olsun. Şimdi ama bik bik diyecekler olacaktır, lütfen yazmayın bana.
3-Ama katranı kaynatınca şeker olmayacağı gibi, adam da değişmemiş. Kaldığı yerden devam ediyor, boynuzlara boynuz eklemekle meşguller malum. Heh değdi mi şimdi, affetmenize?
4-Çocuğun olduğu bir evde şimdi kavga edip duruyorsunuz, o çocuk huzursuzluğun çöktüğü bir evde büyüyecek şimdi. Heh iyi ettiniz, çocuğunuz babasız kalmadı.
5-Bir de inadına yine görünüşünüzü mü değiştirdiniz? Sırf kızdığınız için başınızı mı açtınız ya? Ya kendi kararınız olsa bize laf düşmez ama, sırf eşinize inadına yapmışsınız. Çok sağlıksız kararlar vermişsiniz. Şimdi bir de tavırlarınızı ve kişiliğinizi değiştirip, eşinizi delirtmek için bizden akıl mı istiyorsunuz? Burası nasıl asi kadın olunur 101 dersinin verildiği bir yer değil. Buradan bu şekilde faydalanamazsınız.
Sonuç olarak, boşanmayı ona karşı koz olarak kullanmak size fayda sağlamaz, aksine daha çok yıpranırsınız.
Ben olsam vakit kaybetmem böyle bir adamla, boşanır kendi hayatıma bakarım. Boşanınca hayat falan bitmiyor bana göre. Belki bu adamdan çok daha iyilerine layıksınız ne biliyorsunuz ya? Ömrünüzü böylesiyle harcamaya değecek mi sahiden de?
- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.615
- 133
- 32
- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133