- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
4 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak fikirlerinize çok ihtiyacım çok kötü ruhsal bunalım yaşıyorum. eşimle birbirimizi çok seviyorduk bebek olayında çok mutluyduk doğum günüm 3 marttaydı ve benim için öle süprizler hazırlamıştı ki şaşırırdınız. şimdi çok yanlızım eşim 1,5 aydır çok değişti. sürekli kavga etmeye başladk ama aşılamayacak sorunlar yaşamadık. ben kıskancım ve onu çok sıktığımı sölüyor aslında bunlar hiç sorun olmamıştı.önce tartıştık aldattım seni dedi günü birlikti dedi sineye çektim saha sonra bana karşı tavırları çok değişti. devam ediyomu dedim biraz da üstüne gittim var dedi ben o sinirle git evden topla eşyalarını boşanıcam senden dava açıcam nafakamı tazminatımı alıcam dedim gideceğini tahmin etmedim akşamına gitmiş annesi de akşamına yanlarına gittiğimde hemen eşylarını yerleştirmeye başlamış ben evde yanlız kalmaktan her zaman korkardım ama pzt ye kadar bekledim gelecek diye gelmedi sonra bende anneme gittim nitekim hamileyim va yanlız olmuyor ben kıskançlık yaptım ama hiçbirzaman eşime kondurmadım bunu. kayınvalidemlerin de eline fırsat geçti onlarda bana her lafı sölediler bilmiyorum konuşuyolarmı ama eşimle bu süre zarfında 3 kez konuştum gidelim evimize bir daha bişi demicem dedim ama sen beni çok kırdın gelmeyeceğim bi sür böle dursun diyor evi boşaltmaktan bahsetti. korkuyorum beni bırakırmı yuvamı yıkarmı yüzüme dahi bakmıyor iş arkadaşlarından da kıskandım ama haftanın 6 günü aynı iş yerindeler akşam msj laşmalar pazar günlerimizi birlikte onlarla geçirmeler rahatsız etti beni hep birde bu yüzden kıskandım kıyamazdı bana çok severdi beni şimdi gözü görmüyor kaç kere konuştum olmuyor. çözemedim. boşanma sonrasını bile düşünmüş çocuğa bakarım dersen ben destek olurum bakamam dersen ben bakarım dedi.çok kalbim kırık ama evime de dönmek istiyorum ne yapıcam bilmiyorum. çok büyük problemler olduğunu düşünmüyorum çözülebileceğine inanıyorum ama o kesinlikle 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor birde ben onu çok özlüyorum çok üzülüyorum ne yapabilirim sizce? konuşmakla olmadı başka tanıdıklarımızda var onlarda girdi devreye yine olmadı ne yapabilirim?
Eski konun, ne diyim ki
Adam aldatmış gitmiş sen eve dön diyosun daha üstüne o diyo kırgınım diye