Ben 2,5 yıllık evliyim kv bir gün olsun tartışmadım. Eşim her zaman beni savunur. Hatta abartir, ben annesini savunmak zorunda kalırım.
Fakat bunların hiç biri benim aklım sayesinde olmuyor.. Karşınizdaki insan kötü kalpli, uyumsuz, huzursuzluktan zevk alan biriyse, ağzınızla kuş tutsaniz yaranamazsiniz. Ama iki tarafta ılıman bi kişiliğe sahipse, anlaşamadıklari konularda bile uzlaşmacı davranabiliyorlarsa o zaman bu söyledikleriniz olabiliyor.
Çok akıllı, planlı, derinden giden biri olduğumu iddia etmem ama uyumlu, anlayışlı, sakin ve seviyeli ilişkiler kuran biriyim. Öyle herşeyi sorun haline getirmem, her zaman açık konuşup sorunları sakince çözmeye calisirm. Burda öyle konular okuyorum ki bazen yok artık diyorum 'bunu mu dert etmiş gerçekten'... Kv bana bi konuda sitem ediyorsa ve haklıysa ona 'evet anne haklısın ben bu konuda biraz eksiğim' demeyi bilirim. Haksızsa 'düşündüğün gibi değil ben şöyle düşünüyorum' da derim. Ama tekrar altını çizerek söylüyorum kv kötü kalpli biri olsaydı benim bu tutumun hiç bi işe yaramazdı. Çok şükür kalbi güzel olan bi insan.