Akıl verin lütfen gerçekten çok ihtiyacım var..

wallla canım bencede cok saçma bı nedenden dolayı bıtmıs evlılığınız eskı esın aılesıne cok düşkün sanırım yazdıklarından öle anlasılıyo bosanmak evlılıği bitırmek bu kadar kolay olmamalı bence.babasıda duymamıs söledğini ner gerek varkı senden habersız sennle oturup konusmadan gıdıp bosanma davası acabılıyo ve ilişkıye gırılmemsıtr yazabılıyo...yazık walla yazık bence bosanmakla coook ıyı etmısssın belkıde aılesı senı ıstemıyodu ıstemıs gıbı yaptı belkıde bu adamn baska bı amacı vardı bosanmak ıcın mana yarattı kendınce bence bu adamdan sana hayır gelmezz.hersekılde onu hayatından cıkart ve önüne bak.kendı aklıyla hareket etmeyen baskalarının lafına bakıp hayatını yönlendıren adamdan sana bi b.... olmaz seker:)bence en doğru olan olmus ınş bundan sonrakı kayatında cok mutlu olursun bu arada ne yasanmıs olursa olsun tek boşanan sen değilsın.........üzülme yanı.......dünyadakı tek erkekte o diiillll......

çook teşekkür ederim Allah hayırlısını versin ama hayırlısı bence de bu yönde olan burada herkesin benimle aynı fikirde olduğunu görmek için yazdım belki de bunları ve yaşadıklarım bunlardan ibaret eksiği yok fazlası var malesef kısmet böyleymiş

babasının yüzüne karşı olmasa da evet söylediğim tek bir söz yüzünden oldu aileler hiç muhatap olmadılar bittiği günden itibaren ne bir kavga ne hakaret hiç bi şey olmadı..

bu durumda en kisa zamanda bu adamdan kurtulun.
bir lafla evliliginiz catirdiyorsa bu heriften de onunla kurulacak yuvadan da hayir gelmez.
vur tekmeyi gitsin arkadasim

yelizze kesınlıkle tazmınattan vazgecme burada magur olan sensin tüm maddi ve manevi haklarını talep et..birlikte oldugunuz halde olmadık dıye yazdırması vs .. haklarından vazgecme kımseye acıyıp da hakkında hayırlısı olsun

ne insanlar var ya. bir lafa nasıl evlilik biter. kolay bir kurum değilki. ne umutlarla başlıyorsunuz yola. daha hiç bir şey olmadan sen şunu dedin, oynamıyorum küstüm diyen koca bebek. herşeyin hayırlısı. üzülmeyin boşverinn.

yok canım yaa zaten hırsla istemiştim o parayı da alsın başımın gözümün sadakası olsun zaten yalancı şahit göstermişler dava devam etseydi bunlar hiç tanımadığım insanların ifadesiyle beni mahkum ederlerdi tazminat ödemeye :) istemiyorum hiç bir şeyini bıraksın beni yeter

çok teşekkür ederim ben çok üzüldüm zamanında ama şimdi daha iyiyim Allah büyük diyorum ve bu yaptıklarını onlardan çok kötü çıkaracak buna inanıyorum

çok teşekkür ederim ben çok üzüldüm zamanında ama şimdi daha iyiyim Allah büyük diyorum ve bu yaptıklarını onlardan çok kötü çıkaracak buna inanıyorum

merhaba yelizcim tavır olarak benzer şeyleri yaşadığımızı düşünüyorum.Bir erkek namusum dediği eşinden bu kadar kolay vazgeçmemeli.daha her şey çok yeniyken bunu yapabiliyorsa ondan kesinlikle hayır gelmez.canım bende yaşadım ailesine çok düşkün oluşuda problem oluyo.bence iyiki böyle bir sebeb çıkmış ve bitmiş.biliyorum çok zor hiç kolay değil ama bencebir an önce bitsin.tazminatı falan boşver bu yüzden çok sıkıntı yaşayabilirsin.hem kendisinden hayır mı gördün ki parasından göreceksin.boşanma tazminat derken çok muhattap olmak zorunda kalırsın bitir ve hayatına güzel bir başlangıç yap bence.....

böyle laflardan dolayı buralara gelindiyse en başından ilk adımda bittiği hayırlısı olmuş.
aşk iki kişiliktir ve aşk da böyle tripler tavırlar gururlanmalar olmamalı..
hakkında hayırlısı olsun. umarım büyük bir aşk yaşayacağın biri çıkar karşına.

bende öyle düşündüm ve vazgeçtim parasını alsın başına çalsın bi hırsla boşanma dilekçesi elime geçince açmıştım davayı şimdi de bana kendini acındırıyor içkiye tekrar başlamış kalbinde rahatsızlık çıkmış ama o sigara ve içkiye devam ediyormuş vs vs hiiç umrumda değil Allahtan korkmasam beter ol diyecem ama olmuyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…