alt tarafi bir laf etmissiniz yani bunun uzayip bosanmaya kadar gelmesi akil alacak is degil.
ayrilik gercekten babasina soylediginiz bir lafiniz yuzunden mi oldu?
bu cok basit bir neden degil mi? esiniz ne diyor bu konuda? ya da daha once ne dedi?
olaya aileler karisti da durum bu noktaya mi geldi yoksa?
bence boşanın çünkü bu adam biraz dengesiz hele ailesi ondan dengesiz adam passata biniyor oğlunu evlendiremiyor yuh yanii daha ne diyim bu adam anladığım kadarıyla ailesine çook düşkün evlenince başın çoook ağrır yinede kararını ver iyi düşün derim ben...........
biraz oyuna dönüştürmüş eşiniz bu durumu.. bir laf yüzünden evlilik bozulmaz.
ayrıca feysten dürtmeler falan komik geldi işin aslı... bu kadar ciddi bir durumda bu tip şeylere başvurması çok çocukça.
çok güzel demişsin ...elalem için değil kendim için senden vazgeçiyorum demişsin yaa zaten alacağını aLMIŞTIR o
hiç barışma bu dengesiz çocuk ruhlu adamla...boşa gitsin güzelim..zaten ne yaşamışsınki...annesinin babasının elalemin lafıyla giden adam daha ilerde kimbilir kimler için canını acıtacak..boşver...taviz verme...hem sırf bi laf dedin diye ailesi evlerine sokmamış..bu ne terbiyesizlik..ne sanıyolarmış kendilerini......senin hiçmi değerin yokmuş haysiyetin yokmuşş bukadar mı kolaymış herşey..
boşver canım boşver iyi yapmışsın..herkesin anladığı bir dil vardır zaten.bu bahsettiğin şahsiyete de sakın pas verme...olacağı varsa olur zaten..ama olacaksada senin mücadelenle değil onun mücadeleSİYLE olsun...
canım boşan gitsin.
bir sözünle evliliğini heba eden birisinden hayır gelmez.
bir lafla bitiyorsa evliliği bu adamın sen nasıl güvneceksin ? sürekli tartıp biçerek kızgınlıgı içinde kalarak mı yaşıycaktın ynai korkarak..kavga edemeyecektein bile belkide..
face ten dürtmeleri ugraşmaları falan karşı dava açmanla ilgilimi acaba???siyaset yapıo gibi geldi bana..
hayır gelmez bence aile manyağı birine benzio..
hakikaten 1 lafla böyle kolay evlilik bitmez. onun kafasında başka sebepleri vardır belkide ailesi seni benimsemedi,oda bunları bahane ediyor.
faceden dürterekmi gönlünüzü almaya calismis ayyy...
bosanin! bence en iyisi bu
hemne demek passat arabaya biniyo benim borcumumu ödeyemiyo neye binecegini onami sorcak adam ne yüzsüz insanlar var yaaa
yeni nesil kavgalar barışmalar da faceden dürterek,şarkı yayınlayarak mı oluyormuş????
hey Allah'ım,çocuk gibi...koca koca insanların uğraştığı şeye bak,böyle mi karar vereceksiniz boşanmaya,ya da yeniden birleşmeye?yani aşk dolu şarkılarla olayı bağlayabilirsiniz bu gidişle
maalesef tam çocuk oyununa çevirdi söylediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?