- 21 Ocak 2023
- 296
- 197
- 23
- 44
- Konu Sahibi Deysimmsen
-
Evet odasi bebegin yattigi odaya yakin yan tarafta pantolonunu degistiriyo disari cikmak icin bebegin yattigi odanin onunde ilikliyodu pantolonunu ama bebegimin altini actim kupkuru tertemizdiNe işiniz var ya böyle bir şey yapacağından şüphelendiğiniz bir insanın evinde? Ben tam olayı da anlamadım. Odası bebeğin yattı yere mi yakın neden orda değiştiriyor?
Sizce el kadar bebeğe birşey yapmış olunsa mışıl mışıl uyumaya devam mı eder?Evet odasi bebegin yattigi odaya yakin yan tarafta pantolonunu degistiriyo disari cikmak icin bebegin yattigi odanin onunde ilikliyodu pantolonunu ama bebegimin altini actim kupkuru tertemizdi
Iftira etmiyorum hanfendi ben bbi anneyim anne siz annemisiniz ne dediginin farkindamisin sen endise etmem gayet normalSizce el kadar bebeğe birşey yapmış olunsa mışıl mışıl uyumaya devam mı eder?
Altı kuru diyorsunuzda bebek ne hale gelir belki hayatta bile kalamaz farkında mısınız ne dediğinizin
Bazı insanlar kötüdür, yanlıştadır ama bu onlara iftira atılabileceği anlamına gelmiyor, ne kolay itham ediyorsunuz
Bebekte hiçbir sorun yok bu neyin tatavası?
Bir daha elalemin evinde bebeğinizi uyutmaya götürürken yanınıza su alın millete iftira atmayın
Sen kafadan sikintilisin valla bak iftira nasil diyosun bu kdr saydiriyosun zaten sinir tepemde sana ne oluyorSizce el kadar bebeğe birşey yapmış olunsa mışıl mışıl uyumaya devam mı eder?
Altı kuru diyorsunuzda bebek ne hale gelir belki hayatta bile kalamaz farkında mısınız ne dediğinizin
Bazı insanlar kötüdür, yanlıştadır ama bu onlara iftira atılabileceği anlamına gelmiyor, ne kolay itham ediyorsunuz
Bebekte hiçbir sorun yok bu neyin tatavası?
Bir daha elalemin evinde bebeğinizi uyutmaya götürürken yanınıza su alın millete iftira atmayın
Sen kafadan sikintilisin valla bak iftira nasil diyosun bu kdr saydiriyosun zaten sinir tepemde sana ne oluyor
Evet anneyimIftira etmiyorum hanfendi ben bbi anneyim anne siz annemisiniz ne dediginin farkindamisin sen endise etmem gayet normal
Hayır kafadan sıkıntılı olan sensin, doğru düzgün tedavini ol artık ilaçlarını kullan terapi al.Sen kafadan sikintilisin valla bak iftira nasil diyosun bu kdr saydiriyosun zaten sinir tepemde sana ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?