Akıl verin bana

Sessizcukur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
19
3
Ben 8 aydır çok güzel giden birliktilige sahibim. Sevgilim ailesiyle tanıştırdı beni. Annesi beni sever gibi yapmış ama istemiyormus. Yakın zamanda annesi ya ben ya o demis. Mecbur ayrıldık susu verip gizli gizli gorusme kararı aldık. Ben ne yapayım şimdi ayrilayim mi çok kötüyüm bana yardım edin ne olur.

23 yaşındayım o da 23 yasında. Evden kovuyorlardı o yüzden gizli tutuyorum. ikimizde ogrenciyiz. O kızdan ayrilmazsan bu eve bir daha girmeyeceksin diye tehdit etmiş ailesi özellikle annesi. Sevgilim bana ilgi alakalı bana çok değer veriyor bir dedigimi iki dedirtmiyor. Annesi de beni kıskanıyor. Onun böyle bana ilgili alakalı olmasini aşırı kıskanıyor. Son zamanlarda sevgilim bana çok zaman ayırdı. Annesi de buna dayanamadı kavgalar ediyormuş. Ben istesem yapmazsin o kıza yaptıklarını bana yapmiyorsun diye. Küçük bir ornek dışarıya bakkala markete bir şey aldirmaya gitmeyip ben dışarı çok dediğimde hemen çıkması gibi.

e sen bunla ılrde evlensen daha kotu
ya ben ya o dıyen bı annenın annelıgındende
ona cevap veremeyen cocuktanda suphe ederım

Ay annesine hakverdigime inanamiyorum şuan.
Cidden markete gidecek kadar evlatlık yapmayıp, sevgili için takla atan çocuğa her anne sinir olur sanırım

Annesi zaten kötü davranmış küçüklüğünden beri. Sevgi gormemis. Annesinin yapmadığını yaptım ona ben sevgi verdim hayatı benimle sevdi. Sürekli depresif ruh hali vardı. İlaç içiyordu antidepresan bıraktı. Daha bir mutlu oldu. Ne yapacaktı benim için çıkmayıp. Şuan öğrenci ve mecbur ailesine gorusmuyoruz diyor. Biz ayrilmadik. Sadece huzursuz ediyor bu durum beni. Neden beni anlamak istemeyip yargiliyorsunuz

Zaten aileyle tanışmak için 8 ay çok erken. Gizli gizli görüşün bir süre daha. Okulu bitirip iş güç sahibi olun. Sonra düşünürsünüz bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…