- 5 Aralık 2022
- 2.044
- 3.227
- 63
Bende çocuklarımı devlet kreşine yolluyorum aylık 400 lira tuvalet eğitimi varsa alıyorlar 2.dönem yolla bi işe gir sende çalış kumar oynayan adam düzelmez düzelse de ev kira asgari ücretle çalışıyor ne doğru düzgün bisey alabilirsiniz ne birikim olur sende çalışÇocuğumun eksiğini bırakmıyorm zaten borçla bile olsa alıp ona yaparım ama oyuna başlayana kadar boyle biri değildi demek istedm yanlis anlatmışm heralde çalışma konusunda da kızım 3 yaşına yeni girdi ve ona bakacak kimse yok kreşe versem de yapamaz bize çok düşkün bir saat ayrı kalamaz yani nasıl yapacağımı bende bilmiyorum kreş içinde gelir lazm çalışandan yollayamam
dolap bomboş diyen siz değil misiniz nasıl eksik kalmıyor o çocuk anlamadım ne yiyip içiyor çocukÇocuğumun eksiğini bırakmıyorm zaten borçla bile olsa alıp ona yaparım ama oyuna başlayana kadar boyle biri değildi demek istedm yanlis anlatmışm heralde çalışma konusunda da kızım 3 yaşına yeni girdi ve ona bakacak kimse yok kreşe versem de yapamaz bize çok düşkün bir saat ayrı kalamaz yani nasıl yapacağımı bende bilmiyorum kreş içinde gelir lazm çalışandan yollayamam
olur mu konu sahibinin kızı çok düşkünmüş durmazmış nasıl çalışsınmışBende çocuklarımı devlet kreşine yolluyorum aylık 400 lira tuvalet eğitimi varsa alıyorlar 2.dönem yolla bi işe gir sende çalış kumar oynayan adam düzelmez düzelse de ev kira asgari ücretle çalışıyor ne doğru düzgün bisey alabilirsiniz ne birikim olur sende çalış
Hepimizin çocuğu aynı durumda bu bi bahane değil benim çocuğum da öyleydi okulu oyuncakları görünce tatillerde bile gitmek istiyor 2 gün ağlar alışırolur mu konu sahibinin kızı çok düşkünmüş durmazmış nasıl çalışsınmış
öyle tabii çalışmak isteyen bir şey bulur çalışır. millet 5 aylık bebeğini bırakıyorHepimizin çocuğu aynı durumda bu bi bahane değil benim çocuğum da öyleydi okulu oyuncakları görünce tatillerde bile gitmek istiyor 2 gün ağlar alışır
Maalesef kimse yokEvet 24 yaşındayım eşimle severek evlendim ama erken yaşta evlenmemin sebebi üvey anneden gördüğüm eziyet baskı cok sağlıklı bir çocukluğum olmadi hep işkenceyle geçti bende bende çözümü kaçmakta buldm şuan elimi bağlayan kızım kreşe vercek durumda değilm zaten devlet okulları da 4 yaştan kucuk almıyorlar sormustum
Kızınıza yarım gün bakacak biri de mi yok ? Bilecik küçük ama yapılacak bi iş mutlaka bulunur. Borç harçla çocuğu doyurmaktan iyidir
Öyle yapıyorumasgari ücretle kirada geçinmek bile mümkün değilken ne kumarı. eşinize net olun kesinlikle boşanmayı düşündüğünüzün aktarın ve soğuk davranın
Adam bagımlı mecbur kalsın bagımlılar çocugunu eşini bile harcar.Anladınız sanırım.Ona guvenmeyın asla bırakmaz..Temızlık demıs bırısı bence mantıklı..Haftada 3 gun gıtsenız bıle yasamınızı surdurursunuz.Baka carenız yokMerhaba hanımlar iyisiyle kötüsüyle 6 yıllık bir evliliğim var eşim asgari ücret çalışıyor ben ev hanımı 1 kizm var 3 yaşında şimdi gelelim sıkıntıya eşim son bir yıldır telefondaki şans oyunlarını oynuyor napiyosam durduramıyorm yani borc üstüne borç oldu krediler ayrı arti limit borçları ayrı ve kiradayz elimde gelir denen bişey kalmadı kaçarak evlendiğm için ailemden yardm isteyemem böyle bir konuda eşimin ailesi de üvey zaten ölsek bir bardak su vermezler anlayacağız kimsem yok benim annem de üvey yani napacagimi sasrdm 2 gün önce yine 1500lira oynayıp kaybetmiş dolap boşken ihtiyaçlarımız alamiyorken nasl oynuyor hala aklım almıyor aylardr hergun tartışıyorz söz veriyor yemin ediyor 3 gün sonra yine aynı bugün yine tartıştık birdaha oynarsan bosanirm giderim Yani öyle kötü bir adam değil dışarı hayatı yok evden işe işten eve bir sigarası var kumardan falan da anlamaz bu oyunlardan anlamaz iş yerinde arkadaşlar oynarken görmüş biz 30bin kazandık 20bin kazandık sende oyna diye göstermişler o gün bu gündür başladı işte lütfen akıl verin bana napayım
Maalesef kimse gkEvet 24 yaşındayım eşimle severek evlendim ama erken yaşta evlenmemin sebebi üvey anneden gördüğüm eziyet baskı cok sağlıklı bir çocukluğum olmadi hep işkenceyle geçti bende bende çözümü kaçmakta buldm şuan elimi bağlayan kızım kreşe vercek durumda değilm zaten devlet okulları da 4 yaştan kucuk almıyorlar sormustum
Kızınıza yarım gün bakacak biri de mi yok ? Bilecik küçük ama yapılacak bi iş mutlaka bulunur. Borç harçla çocuğu doyurmaktan iyidir
Tuvalet eğitimi yok malesef bu yaz çok uğraştım ama alısmadiBende çocuklarımı devlet kreşine yolluyorum aylık 400 lira tuvalet eğitimi varsa alıyorlar 2.dönem yolla bi işe gir sende çalış kumar oynayan adam düzelmez düzelse de ev kira asgari ücretle çalışıyor ne doğru düzgün bisey alabilirsiniz ne b
Bende çocuklarımı devlet kreşine yolluyorum aylık 400 lira tuvalet eğitimi varsa alıyorlar 2.dönem yolla bi işe gir sende çalış kumar oynayan adam düzelmez düzelse de ev kira asgari ücretle çalışıyor ne doğru düzgün bisey alabilirsiniz ne birikim olur sende çalış
Ayrı kalır çocuğunuz hanımefendi merak etmeyin çocuklar bizden daha kolay adapte oluyorlar. Çalışan annelerin çocukları daha bebekken başlıyor kreşe ki 3 yaş tam ideal zaman. Kocanız kumar belasından zor kurtulur e siz de boşanamam diyorsunuz mecbur siz çalışıp çocuğun eksiğini karşılayacaksınız. Dolap bomboş kalsın yiyecek sağlıklı besin bulunamasın ama ben çalışamam çocuğum ayrı durmaz demek saçmalıkÇocuğumun eksiğini bırakmıyorm zaten borçla bile olsa alıp ona yaparım ama oyuna başlayana kadar boyle biri değildi demek istedm yanlis anlatmışm heralde çalışma konusunda da kızım 3 yaşına yeni girdi ve ona bakacak kimse yok kreşe versem de yapamaz bize çok düşkün bir saat ayrı kalamaz yani nasıl yapacağımı bende bilmiyorum kreş içinde gelir lazm çalışandan yollayamam
Anne babasına düşkün olmayan çocuk gördünüz mü, ben 48 yaşındayım henüz görmedim. Kreşte yapamaz ne demek, herkesin çocuğu alışıyor. Doğum izni biten işe dönmek zorunda olan kadınlar var. Sabahın karanlığında bırakıyorlar çocuklarını çünkü mecburlar, doğurdukları çocuğun geleceğini düşünüyorlar.Çocuğumun eksiğini bırakmıyorm zaten borçla bile olsa alıp ona yaparım ama oyuna başlayana kadar boyle biri değildi demek istedm yanlis anlatmışm heralde çalışma konusunda da kızım 3 yaşına yeni girdi ve ona bakacak kimse yok kreşe versem de yapamaz bize çok düşkün bir saat ayrı kalamaz yani nasıl yapacağımı bende bilmiyorum kreş içinde gelir lazm çalışandan yollayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?