- 4 Ekim 2018
- 506
- 140
- 103
- 25
Merhaba hanımlar iyisiyle kötüsüyle 6 yıllık bir evliliğim var eşim asgari ücret çalışıyor ben ev hanımı 1 kizm var 3 yaşında şimdi gelelim sıkıntıya eşim son bir yıldır telefondaki şans oyunlarını oynuyor napiyosam durduramıyorm yani borc üstüne borç oldu krediler ayrı arti limit borçları ayrı ve kiradayz elimde gelir denen bişey kalmadı kaçarak evlendiğm için ailemden yardm isteyemem böyle bir konuda eşimin ailesi de üvey zaten ölsek bir bardak su vermezler anlayacağız kimsem yok benim annem de üvey yani napacagimi sasrdm 2 gün önce yine 1500lira oynayıp kaybetmiş dolap boşken ihtiyaçlarımız alamiyorken nasl oynuyor hala aklım almıyor aylardr hergun tartışıyorz söz veriyor yemin ediyor 3 gün sonra yine aynı bugün yine tartıştık birdaha oynarsan bosanirm giderim Yani öyle kötü bir adam değil dışarı hayatı yok evden işe işten eve bir sigarası var kumardan falan da anlamaz bu oyunlardan anlamaz iş yerinde arkadaşlar oynarken görmüş biz 30bin kazandık 20bin kazandık sende oyna diye göstermişler o gün bu gündür başladı işte lütfen akıl verin bana napayım
Son düzenleme: