- 11 Şubat 2023
- 7.149
- 12.930
-
- Konu Sahibi alyadiyebiri
Kadin doğuma git regl olamiyorum de resitsin zaten doktor kan tahlili yapsın.teşekkür ederim gerçekten.bu masaj falan varmış onları yapacağım gece yatmadan yarın test yapsam mı diye düşünüyorum hala..
Senin regl bana gelditeşekkür ederim gerçekten.bu masaj falan varmış onları yapacağım gece yatmadan yarın test yapsam mı diye düşünüyorum hala..
Parasi yok, ogrenci sanirimKadin doğuma git regl olamiyorum de resitsin zaten doktor kan tahlili yapsın.
aslında gecen hafta gittim 25 ekimde kan istedi ama benim vaktim olmaıfğı için vermeye gidemedim kan vermek istemiyorum olurda ailem e nabızıma falan girerse diye idrar testiyle doğru sonucu alamaz mıyımKadin doğuma git regl olamiyorum de resitsin zaten doktor kan tahlili yapsın.
oyle gercektenParasi yok, ogrenci sanirim
Tum parasini testlere harcamis
Seni irdelemk icin veya alay etmek icin demedim zaten :) durumun boyle oldugunu hissettimoyle gercekten
Yavrum sen hamile değilsin ! Ailen e nabiza nasıl girecek sifren yoksa ? Hadi girdin diyelim ben normal gittim doktor onu da istemiş ben nerden bileyim diyeceksin. Dahiliyeye gittim o bile gebelik testini eklemiş tahlillere.aslında gecen hafta gittim 25 ekimde kan istedi ama benim vaktim olmaıfğı için vermeye gidemedim kan vermek istemiyorum olurda ailem e nabızıma falan girerse diye idrar testiyle doğru sonucu alamaz mıyım
peki son bir sey sorabilir miyim idrar testi tam olarak ne zaman yapilmali kac gun gecikmeden sonra ve hani alay ettigini falan dusunmedim abla oylr oldugunu soyledim niye alay edesin tüm öğrencilerin durumu buSeni irdelemk icin veya alay etmek icin demedim zaten :) durumun boyle oldugunu hissettim
Simdi aynaya bak ve hamile degilim de yat uyu 1 2 gune reglin gelir buda sana ders olur bidaha yapmazsin
kadın doğuma gittiğimde bakire olmadığım için alttan kontrol etti çok canım yandı korktuğum için gidemiyorum hastaneden çıktığımda elim ayağım titredi ağladım bir saat boyunca o yüzden gitmek istemiyorum aslında,idrar testinee sonucu ne zaman alabilirim kiYavrum sen hamile değilsin ! Ailen e nabiza nasıl girecek sifren yoksa ? Hadi girdin diyelim ben normal gittim doktor onu da istemiş ben nerden bileyim diyeceksin. Dahiliyeye gittim o bile gebelik testini eklemiş tahlillere.
test falan verme ben regl gecikmesi için belki başka sorun vardır diye git dedim. Sen hamile değilsin, olamazsın, imkansız !kadın doğuma gittiğimde bakire olmadığım için alttan kontrol etti çok canım yandı korktuğum için gidemiyorum hastaneden çıktığımda elim ayağım titredi ağladım bir saat boyunca o yüzden gitmek istemiyorum aslında,idrar testinee sonucu ne zaman alabilirim ki
Iste bu tum ogrencilerin durumu bu dedigin yerde bittim be yaaapeki son bir sey sorabilir miyim idrar testi tam olarak ne zaman yapilmali kac gun gecikmeden sonra ve hani alay ettigini falan dusunmedim abla oylr oldugunu soyledim niye alay edesin tüm öğrencilerin durumu bu(
abla nolur kızma valla dokunsalar agliycsm zaten niye kızıyosun kitest falan verme ben regl gecikmesi için belki başka sorun vardır diye git dedim. Sen hamile değilsin, olamazsın, imkansız !
gözüme o kadar gelmşyor ki baska bir sey yani hamile olmayımda ne olursa olsun o kadar saldım tek isteğim butest falan verme ben regl gecikmesi için belki başka sorun vardır diye git dedim. Sen hamile değilsin, olamazsın, imkansız !
Ablam yavrum kuzum bebegim birtanem bakire olmadigina göre cinselliği yasamis birisin ilk değil bu ilişki hamile kalma ihtimalin yok. Kardeşim ,arkadaşım olsan kafana tokat yerdin yeter deli misin diye ! Hamileeeeee degilsinnnnn ,hamile kalamazsin, imkansizzzzz...abla nolur kızma valla dokunsalar agliycsm zaten niye kızıyosun ki
Hamile değilsin merak etme22 eylülde bir erkek arkadaşımla ilişkiye girmeyi denedik ama girmedik,içime girmedi sadcee girmeyi denedi kondomla hemde.ama benim reglim suan dört gün gecikti.dün test yaptım üçüncü günüydü gecikmemin hem kaset hem erken gebelik testi yaptım negatifti ilişkinin üzerşnden de 1 ay sekiz gün geçmişti beni korkutan şey dün sabah yaptığım ilk test erken gebelik testiydi ilk 10 dakika negatifti sonra ben 40 dakika sınra baktığımda sikik çizgi gördüm ve elim ayağım titredi korkudan sonra iki saat geçti hemen test yaptım tekrar hem kaset hemde erken gebelik ikisi de negatif çıktı.bu konuyu daha önce de açtım ama çok korkuyorum olmayqcağını biliyorum belki ama çok korkuyorum ya olursa diye lütfen konuyu tekrar açtım diye kızmayın ben kendi kendimi bitiriyorum
yok abla elle bozulmustu ilk deneyimdi buAblam yavrum kuzum bebegim birtanem bakire olmadigina göre cinselliği yasamis birisin ilk değil bu ilişki hamile kalma ihtimalin yok. Kardeşim ,arkadaşım olsan kafana tokat yerdin yeter deli misin diye ! Hamileeeeee degilsinnnnn ,hamile kalamazsin, imkansizzzzz...
tesekkur ederm ablaHamile değilsin merak etme
Ablam niye kendinize bunu layık görüyorsunuz gerçekten üzülüyor insan böyletesekkur ederm abla
teşekkür ederim ders oldu.. regl olayın yeter sadceAblam niye kendinize bunu layık görüyorsunuz gerçekten üzülüyor insan böylegençler görünce malesef ilerde çok pişmanlıklar yaşarsiniz herşey zamanında olursa bı anlamı kalır kendine çok dikkat et