- 23 Kasım 2022
- 71
- 10
- 19
-
- Konu Sahibi alyadiyebiri
22 eylülde bir erkek arkadaşımla ilişkiye girmeyi denedik ama girmedik,içime girmedi sadcee girmeyi denedi kondomla hemde.ama benim reglim suan dört gün gecikti.dün test yaptım üçüncü günüydü gecikmemin hem kaset hem erken gebelik testi yaptım negatifti ilişkinin üzerşnden de 1 ay sekiz gün geçmişti beni korkutan şey dün sabah yaptığım ilk test erken gebelik testiydi ilk 10 dakika negatifti sonra ben 40 dakika sınra baktığımda sikik çizgi gördüm ve elim ayağım titredi korkudan sonra iki saat geçti hemen test yaptım tekrar hem kaset hemde erken gebelik ikisi de negatif çıktı.bu konuyu daha önce de açtım ama çok korkuyorum olmayqcağını biliyorum belki ama çok korkuyorum ya olursa diye lütfen konuyu tekrar açtım diye kızmayın ben kendi kendimi bitiriyorum
kendini iyi hissetmeyen birine sadece burdan yarıdm istedeyen birine yaptığınız bu yorumun nedeni nedir yazmayıp geçseydiniz keşke.
Stresten regl olamıyorsunuz22 eylülde bir erkek arkadaşımla ilişkiye girmeyi denedik ama girmedik,içime girmedi sadcee girmeyi denedi kondomla hemde.ama benim reglim suan dört gün gecikti.dün test yaptım üçüncü günüydü gecikmemin hem kaset hem erken gebelik testi yaptım negatifti ilişkinin üzerşnden de 1 ay sekiz gün geçmişti beni korkutan şey dün sabah yaptığım ilk test erken gebelik testiydi ilk 10 dakika negatifti sonra ben 40 dakika sınra baktığımda sikik çizgi gördüm ve elim ayağım titredi korkudan sonra iki saat geçti hemen test yaptım tekrar hem kaset hemde erken gebelik ikisi de negatif çıktı.bu konuyu daha önce de açtım ama çok korkuyorum olmayqcağını biliyorum belki ama çok korkuyorum ya olursa diye lütfen konuyu tekrar açtım diye kızmayın ben kendi kendimi bitiriyorum
ama olamadıkca daha cok strese giriyorum napicam eger boyle bir sey varsa kendim napicam diye dusunmekten kafayı yiyorumStresten regl olamıyorsunuz
Sevişirken aklın nerede idi bu kadar korkuyordun da?22 eylülde bir erkek arkadaşımla ilişkiye girmeyi denedik ama girmedik,içime girmedi sadcee girmeyi denedi kondomla hemde.ama benim reglim suan dört gün gecikti.dün test yaptım üçüncü günüydü gecikmemin hem kaset hem erken gebelik testi yaptım negatifti ilişkinin üzerşnden de 1 ay sekiz gün geçmişti beni korkutan şey dün sabah yaptığım ilk test erken gebelik testiydi ilk 10 dakika negatifti sonra ben 40 dakika sınra baktığımda sikik çizgi gördüm ve elim ayağım titredi korkudan sonra iki saat geçti hemen test yaptım tekrar hem kaset hemde erken gebelik ikisi de negatif çıktı.bu konuyu daha önce de açtım ama çok korkuyorum olmayqcağını biliyorum belki ama çok korkuyorum ya olursa diye lütfen konuyu tekrar açtım diye kızmayın ben kendi kendimi bitiriyorum
Hamile.kalma ihtimalin yok , böyle bir sevismeyle hamile kalamazsin ? Gerçekten lütfen artık bedeninizi tanıyın, üreme nasıl olur araştırın. 1 saat sonra baktığınız test nasıl doğru olabilir ? Akıl sagliginizi kaybedeceginize sizi bu duruma mecbur bırakan sevgilinizi hayatınızdan cikarin. Demek ki böyle bir ilişkiye hazır değilsiniz. Sex isteyerek sizi zora sokuyor.kendini iyi hissetmeyen birine sadece burdan yarıdm istedeyen birine yaptığınız bu yorumun nedeni nedir yazmayıp geçseydiniz keşke.
ikk defa boyle bir sey yasadım o yuzden pismanım ama bana ders oldu su bir haftadır kendimi mahvettim zaten sonradan yaptığım iki testte negatifti ama çok korkuyorum olamadığım içinİlk 5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar yanlış. Kimisinde 10 dur bu. Fazlası kesinlikle değil. Sonradan yanlış sonuç verebiliyor yani. Ki pozitif olunca ilk 1 dakikada belli oluyor diyebilirim. Hemen belli ediyor kendini. Bende 10.saniyede falan pozitife dönmüştü. Yok yere kuruntu yapıyorsun kendine. Ama bu kadar korkmaya da kimse için değmez inan. Niye kendini bu konuma sokuyorsun ? Kendine yazık etme
bedenimi biliyorum evet icine bosalma olmadan hamile kalınmaz bunu da biliyorum ama ya olursa düşüncesi beni mahvediyor haklı olduğunuzu biliyorum yazdığınız her şeyde kelimesi keliemsşne haklısınız ama size şöyle özetliyim durumu cebimde kalab son 100 tl ile gittim o parayı teste yatırdım ve iki gündür aç geziyorum şuan param olsa yarın tekrar gidip yapacağım o kadar korkuyorumHamile.kalma ihtimalin yok , böyle bir sevismeyle hamile kalamazsin ? Gerçekten lütfen artık bedeninizi tanıyın, üreme nasıl olur araştırın. 1 saat sonra baktığınız test nasıl doğru olabilir ? Akıl sagliginizi kaybedeceginize sizi bu duruma mecbur bırakan sevgilinizi hayatınızdan cikarin. Demek ki böyle bir ilişkiye hazır değilsiniz. Sex isteyerek sizi zora sokuyor.
abla senin yazdığın şey en çok içimi rahatlattı ama olamadıkça çok korkuyorum biliyorum bazılarınız kızıuosunuz aynı konuyu açmamıza ama ben burdan başka bir yere içimi dökemiyorumAma anlatıldı bunlar
Stresten olmuyorsun başka bir seyden değil. Yok gebelik falan. Toparla artık kendini. Ama lütfen bir daha böyle korkular yaşayacağın konuma kendini sokmaikk defa boyle bir sey yasadım o yuzden pismanım ama bana ders oldu su bir haftadır kendimi mahvettim zaten sonradan yaptığım iki testte negatifti ama çok korkuyorum olamadığım için
Kendinize bunu yapmayın. Kendi zevki için sizi bu duruma getiren sevgiliniz karnı tok sırtı pek siz olmasi imkansiz bir gebelik için para harcıyorsunuz ? O adamı hayatından çıkar okuluna odaklan paranı da yemeye içmeye gezmeye harca. Hiç kimse için de bu duruma bir daha düşme.bedenimi biliyorum evet icine bosalma olmadan hamile kalınmaz bunu da biliyorum ama ya olursa düşüncesi beni mahvediyor haklı olduğunuzu biliyorum yazdığınız her şeyde kelimesi keliemsşne haklısınız ama size şöyle özetliyim durumu cebimde kalab son 100 tl ile gittim o parayı teste yatırdım ve iki gündür aç geziyorum şuan param olsa yarın tekrar gidip yapacağım o kadar korkuyorum
çok haklısın abla kendisini hayatımdan çıkarttım ben şuan zehir bi hayat yaşıuprum ama onun haberş bile yok muhtemelen... tek istediğim regl olup hayatıma devam edebilmekKendinize bunu yapmayın. Kendi zevki için sizi bu duruma getiren sevgiliniz karnı tok sırtı pek siz olmasi imkansiz bir gebelik için para harcıyorsunuz ? O adamı hayatından çıkar okuluna odaklan paranı da yemeye içmeye gezmeye harca. Hiç kimse için de bu duruma bir daha düşme.
Evliyim, spiralle korunuyorum herhangi bir konuda bir şeyi takıntı derecesinde stres yaparsam reglim gecikiyor, üstelik 15-20 gün. Vücudun stres hormonu üretmekten yumurtana sıra gelmiyor. Hamile falan değilsin ,olamazsın, akışına bırak boşver.çok haklısın abla kendisini hayatımdan çıkarttım ben şuan zehir bi hayat yaşıuprum ama onun haberş bile yok muhtemelen... tek istediğim regl olup hayatıma devam edebilmek
ya ahhaha abla yaHamile degilsin
Kendine gel sen bir alyadiyebirisin
teşekkür ederim gerçekten.bu masaj falan varmış onları yapacağım gece yatmadan yarın test yapsam mı diye düşünüyorum hala..Evliyim, spiralle korunuyorum herhangi bir konuda bir şeyi takıntı derecesinde stres yaparsam reglim gecikiyor, üstelik 15-20 gün. Vücudun stres hormonu üretmekten yumurtana sıra gelmiyor. Hamile falan değilsin ,olamazsın, akışına bırak boşver.
Yok kiz yok hamile falan degilsin sacmalama yaya ahhaha abla ya