- 25 Haziran 2014
- 13
- 8
- 86
- Konu Sahibi catlakvazo
-
Evlenmeyin. Çok üzülürsünüz. Önce bi uyarın. Buna tepki verirse bilin ki kötü niyetli. Kabul ederse bilin ki iyi niyetli düsüncesizliginden yapiyor. Ama bence tepki verecek.Hayırlı geceler arkadaşlar. 1 senelik nişanlıyım 2 ay sonra evlenicem. Nişanlım tanıdığım zamandan beri çok iyi çok düzgün kişiliği olan bir adam. Biz nişanlamadan önce farklı bir şehirde yaşıyordu ve orda görev yapıyordu. Daha sonra işini bırakıp benim yaşadığım şehirde kendine ait yer işletmeye başladı. Daha yeni açtığı için yoğun oluyor yoruluyor... ben böyle düşünüp üzülüyordum onun için ama bir baktım ki yanında çalışan garson bayanlarla içli dışlı olmuş. Bana vakit hiç ayırmamaya başladı. Bugün yanına gittiğimde bi baktım ki garson kıza gıcık mıcık laçka seslenişler. Çok sinir oldum zaten hep onlarla beni arayıp sorduğu yok. Demekki onlarla öyle bi mutlu ki beni unutmuş kızlara sarmış kafayı. Ona karşı çok kırıldım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Karmaşık anlattım kusura bakmayın kafam iyice doldu
Düşünemiyorum artık kaldıramıyorum olanıBaya baya kızlardan size vakit ayıramıyor öyle mi ? Evlenecekmisiniz gerçekten. ..
Bende sizinle aynı fikirdeyim ne olursa olsun zaman ayırabilirdi banadaBi insan ne kadar yoğun olursa olsun, sevdiğine ayıracak vakit bulur, bunu bilir bunu söylerim
Özür dilerim anlamadım nasıl uyarabilirim ne diyebilirim doğru düzgün derdimi anlatabilmek için :/Evlenmeyin. Çok üzülürsünüz. Önce bi uyarın. Buna tepki verirse bilin ki kötü niyetli. Kabul ederse bilin ki iyi niyetli düsüncesizliginden yapiyor. Ama bence tepki verecek.
Düşünemiyorum artık kaldıramıyorum olanı
Benim nişanlımdan önce bi ilişkim oldu. Adam öyle böyle yoğun değil, görüştüğümüzde beni tepelere çıkarır ama görüşmesek onun açısından sıkıntı olmazdı. Sitem edince sana öyle geliyor ben gerçekten çok yoğunum derdi ki hakikaten öyleydi. Sonra ben birgün artık yapamayacağımı söyledim, ki biz bu sırada aileleri tanıştırmayı falan düşünüyorduk. Peki sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan öyle olsun yazmıştı. Nişanlımda çok yoğun mesela ama lavaboya giderken arar bazen iki dk sesini duyayım diye. İyi düşün canım hakkında hayırlısı olsunBende sizinle aynı fikirdeyim ne olursa olsun zaman ayırabilirdi banada
Doğru söylüyorsunuz ömür boyu üzülmektense başta üzüleyim. Değişmek gözüyle bakarsam daha çok beklerimÖmür boyu onla mi ugrasacaksiniz bu kişilik meselesi gerçekten . Uyarıyla geçecek bir özellik değil adam cıvık belli ki . Bugün düzelir 2 sene sonra yada 2 ay sonra aynı tas aynı hamam .
Bir gün bile üzülmeye değmez şükredin erkenden görmüşsünüz ne olduğunu .
Kızlarla samimiyetim beni rahatsız ediyor. Arana mesafe koyarsan mutlu olurum diyebilirsiniz. Büyük ihtimalle size sacmaliyorsun diyecektir. Bunu dedigi an bilin ki kızlarla samimi olmaktan gayet mutlu ve onun umrunda degilsiniz.Özür dilerim anlamadım nasıl uyarabilirim ne diyebilirim doğru düzgün derdimi anlatabilmek için :/
Doğru söylüyorsunuz ömür boyu üzülmektense başta üzüleyim. Değişmek gözüyle bakarsam daha çok beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?