akıl almak istiyorum bakar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alyadiyebiri

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
71
10
19
bir erkek arkadaşımla birliktelik yaşamaya çalıştık birliktelik olmadı kondomla denedi ve içime giremedi bu olay 22 eylülde gerçekleşti 24 eylülde ben regl oldum bu ay uc gun gecikti korktugum icin erken gebelik testi yaptım ilk on dakika içerisinde negatifti 50 dakika sonrs ikinci çizgi gölge gibi gözüktü ben korktugum icin hem kaset hemde erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde çıktı yani ilişkinin üzerinden bir ay sekiz gün geçti adetim de üç gün gecikmişti sonuç doğru mudur?(bosalma falan olmadı zaten içime de girmedi ve kondom vardı saçma gelebilir ama korku sadece)

Eklentiler

• 89B1AC73-B601-49D7-A7E4-FA5DAECAA1BD.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 28
Birliktelik olmamis birliktelik olmamisken test mi yaptin
Yani ne diyecegimi sasiriyorum artik
gecikince o kadar korktum ki anlık bir hatanın hayatıma maal olmasından cok korktum. icine giremedi evet ama kondomla denedi girmeyi yinede cok korktugum icin yaptım uc gundur de gecikti bugun ucuncu gun sirt agrim vuruyor ama test yapınca icim rahatladı en azından

Stres adetini geciktirmistir
Yasin daha kucuk profilinde gozuken dogruysa ilac vb seyler onermek dogru olmayabilir stresi dusunceyi birak kendi sokulur

Stres adetini geciktirmistir
Yasin daha kucuk profilinde gozuken dogruysa ilac vb seyler onermek dogru olmayabilir stresi dusunceyi birak kendi sokulur
ama hamilelik durumu yoktur dimi resimdekileri öğlen yaptım ikisi de ama sabah yaptığım neni korkuttu. ilk negatifti sonra bi 50 dakika sonra baktıgımda gölgeli cizgi vardı o yuzden tekrar yaptım

selam mavi kapaklı testin markası days doctor mı eğer öyleyse yalancı pozitifliği ile ünlü bir marka. ayrıca hem çizgi yok hem de adet gününden iki gün önce yaşadığın cinsel birliktelikten gebe kalamazsın çünkü her kadın yumurtladıktan tam 14 gün sonra regl olur için rahat olsun

days doctor du zaten ben ilk testi yaptığımda ikk on dakika boyunca negatifti 40 dakika sonra baktığımda çizgi siliktş bende çok korktum öğlen yine yaptım hem kaset hemde erken gebelik tek cizgiydi

ama hamilelik durumu yoktur dimi resimdekileri öğlen yaptım ikisi de ama sabah yaptığım neni korkuttu. ilk negatifti sonra bi 50 dakika sonra baktıgımda gölgeli cizgi vardı o yuzden tekrar yaptım
yok kız hiçbir şey yok bana güven senden seksin bana gelsin slsşsşsşdşf için rahat olsun bebiş falan yok bu şartlarda da olamaz

yok kız hiçbir şey yok bana güven senden seksin bana gelsin slsşsşsşdşf için rahat olsun bebiş falan yok bu şartlarda da olamaz
oh çok şükür abla ayıptır eöylemesi akıntım olunca korktum bazen saydam bazen beyaz oluyodu gerçi geçen hafta kadın doğuma gitmiştim regl düzensizliğinden ben hep düzensiz oluyorum mantar enfeksiyonu var demisti acaba o mu sebep oluyor gecikmesine

o da olabilir stres de olabilir ya ben 2-3 ay olmazdım bazen mevsim geçişlerinde özellikle olabilir yani sen sadece şu an tedirgin olduğun için böyle hissediyorsun geçen ay birlikteliğin olmasa ve bu ay gecikse hiç düşünmezdin bile o yüzden bence stres ve mevsimden gecikme yaşıyorsun beyaz akıntı mantardan olur bu arada hiç korkma keşke öyle kolay olsa hemencecik ama değil malesef

evet tamamen stres yüzünden kendimi bu düşünceye itiyorum önceden ne zaman olup olmadığımı bile kontrol etmezdim zaten aşırı düzensiz oluyorum her zaman , sadece beyaz akıntı acaba hamilelik fiye mi düşündüm ama doktor mantar enfeksiyonun var demişti ymarım isteyen herkes bebek sahibi oluur

amin canım bence daha fazla burda sorma densizler gelip “evlönmödön cönsöllök mö yaşöyösönözz” diyip sinirlerini bozabilirler

Canım yaşının küçük olduğunu düşünüyorum. Bir anlık bir şey için hayatına mal olacağını söylediğin şeyi bence bir daha yapma, abla tavsiyesi. İlişki tam olmadığına göre karşı tarafta küçük ya da bilgisiz birisi bence şansın yaver gitmiştir. Gerçekten her sorumluluğu alabilecek ve pişmanlık çekmeyeceğin bir zamanda dene bu işi. Hamile değilsin o net. Adet sökülmesi içinde ada çayı iç

amin canım bence daha fazla burda sorma densizler gelip “evlönmödön cönsöllök mö yaşöyösönözz” diyip sinirlerini bozabilirler
haskalarının konularında gördüm de allahtan böyle bi durum yasamadım ben her sey olabiliyor bende istemezdim boyle seyler sormayı sadece biran once adet olmayı bekliyorum

teşekkür ederim ama gerçekten zaten ders oldu bu olay sırt ağrım ve hafif karın ağrım var ya bugun ya yarın olurum diye dusunuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…