bende görenler şaşırsın istiyorum kurban bayramına.
bende 26 yaşındayım 2 çocuğum var küçük 4 aylık.şuan 67 yim kurbana 60 olabilsem süper olacak ama zor kilo veren biriyim.boyum uzun olduğundan 63 ten sonra tıkanıyorum uzun sürüyor bu durma dönemim..başarıyla atlatsam sonu gelecek biliyorum ama zor işte bu sefer kararlıyım valla çok incelmeliyim kurbana herkes şaşırsın istiyorum
Canım inan zor değil 16 kilo nedir ki ekmeği kestin mi abur cubur yemeyi kestinmi otomatikman veriyorsun.
İzninle sana tavsiyede bulunmak isterim .Her sofradan doymadan kalk ekmek yeme meyve suyuydu bilmem neydi kolaydı içme yoğurt ye ama. O yağ yakmak için birebir .Bu şekilde yorulmadan ufaktan kilo verirsin.
Gittiğim bi diyetisyen bana düzgün beslenmediğim için canımın çok tatlı çektiğini söylemişti canım anladığım kadarıyla sende pek vakitli yemiyorsun benim gibi.
Vucut acil eneri isteğini tatlıyla kapatıyormuş işte.O yüzden sık sık az az zayıflayana kadar dikkat edersin ki 16 kilo vermek çook kolay..
Onun için canın tatlımı çekti koş elma al hem meyvelerdeki şekerler doğal kilo aldırmaz karpuz bak hem yazın incelmek daha kolay..Muz üzüm falan hariç tabi meyve işinide abartmamak gerek.
önerilerinize gerçekten ihtiyacım var pek öyle ekmek yemem ama çok fazla tatlı yerim ve nerdeyse hiç hareket etmem.tatlıyı kesmek istiyorum ama çok zor dayanılıyo.isteğimi nasıl bastırıcam bilmiyorum
bende 18 yasındayım ve 160 boyum 61 kiloyum ve çok utanıyorum göbek ve basen bölgem çok fazla yuzum de tombiş tombiş zayıflamak istiyorum artık.s gecen bi mağazaya girdim ve bir pantolon beğendim kaptığım gibi kabine girdim tek bir bedenı kalmış neyse girdim çıktım pantolon harıka ama uzerıme olmadı tabıkı.s mağazadakı kadın böyle yaptı canım alınma ama olmadı baya fazlan var dedi çok utandım herkesin içinde 2 gundr ekmeği kestim aburcuburda yemıyorum ama vermelıyım bu kıloları kesnlkle incelmelıyım.s
magazadaki kadin abartmis canimm..benim boyum 159 ve 63 kiloydum cokta abartilicak kadar bir fazlalik degil bu,canini skmaya degmez..
benimde göbek bölgen vardi halada var göbek bölgesindeki yaglar cok zor eriyor bu bir gercek..
mekik cekerken spor yaparken yada carsida dolasirken gunluk hayatta göbegini icine cek basta biraz zorlaniyor insan unutuyor falan ama zamanla alisiyor..
bende cok ise yaradi göbegim inceldi..
sana tavsiyem ekmegi tamamen kesme cavdar ekmegi yada tam tahilli yiyebilirsin özellikle kahvaltini erken saatlerde ve tam karnini doyurmus olarak yap:80:
magazadaki kadin abartmis canimm..benim boyum 159 ve 63 kiloydum cokta abartilicak kadar bir fazlalik degil bu,canini skmaya degmez..
benimde göbek bölgen vardi halada var göbek bölgesindeki yaglar cok zor eriyor bu bir gercek..
mekik cekerken spor yaparken yada carsida dolasirken gunluk hayatta göbegini icine cek basta biraz zorlaniyor insan unutuyor falan ama zamanla alisiyor..
bende cok ise yaradi göbegim inceldi..
sana tavsiyem ekmegi tamamen kesme cavdar ekmegi yada tam tahilli yiyebilirsin özellikle kahvaltini erken saatlerde ve tam karnini doyurmus olarak yap:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?