Akidem'in Başarı Öyküsü

Rossiene

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
5.283
3.575
773
Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ergenlik dönemim de en son 73 kilo olduğumu hatırlıyorum.En çok babam uraşırdı benimle ve o etkili oldu zayıflamam da. Diyet yapıyorum diyordum oysaki mutfakta gizli gizli yiyordum.Bir gün elime kurabiyeyi aldığım da neden nasıl olduysa düşündüm ve kendi kendini kandırıyorsun dedim.
Gerçekten diyete başladım .Bir ayın sonunda 63 kilo olmuştum.
Diyetler sıkar malum bıraktım diyeti. Daha sonra tekrardan 55 kiloya indim.
Kısa boylu olduğum için hala balık etli duruyordum ve en son 48 görmüştüm.(5 sene sürdü bütün bu zayıflama dönemi)
Eşimle tanıştık o sıra şöyle böyle derken evlendik falan 63 kiloyu gördüm.
Zayıflayamadan hamile kaldım .
Hamilelik tansiyonu çıktığı için baya bi kilo aldım ve 85 kilo ile doğum ettim.
Eşimin tavırları da değişti biliyordum ki kilolu olduğum için.
Öyle böyle derken 1 sene sonra diyete başladım ve 85 kilodan 73 kiloya indim.
Beni en çok motive eden şey kimsenin zayıflayacağıma inanmaması .
Nedense doğum yapan annelere daha o ince haline dönmen zor deniliyor ki yok böyle birşey görecekler. şuan 2 senem 10 kilo vereli 1 sene oldu ve yine diyetteyim ramazan ayının gelmesi çok iyi oldu az yiyorum ve 67 kilo oldum şu an .Hedefim 50 umarım başarabilirim sizlerde paylaşacağım .Unutmadan belirteyim yaşım 24::))

Son düzenleme:
bende görenler şaşırsın istiyorum kurban bayramına.
bende 26 yaşındayım 2 çocuğum var küçük 4 aylık.şuan 67 yim kurbana 60 olabilsem süper olacak ama zor kilo veren biriyim.boyum uzun olduğundan 63 ten sonra tıkanıyorum uzun sürüyor bu durma dönemim..başarıyla atlatsam sonu gelecek biliyorum ama zor işte bu sefer kararlıyım valla çok incelmeliyim kurbana herkes şaşırsın istiyorum

Umarım sende başarabilirsin canım 67 kilo inan hiç bişey değil üstelik uzun boyluymuşsun da .7 kilo demek sadece 1 ay sıkmak demek kendini .Ama sonrası istediğin kıyafeti giy görenlerin şaşkınlıkla bakması:))ooo daha neler neler:)

benimde bugn morallerm bozuldu çok acayip.2 yıl önce 45 kiloydum.boyum 1.57.iyiydi kilom.2 yılda tam 16 kilo aldım.çok fazla.herkes dalga geçer oldu.bugn eski bi arkadaşımı gördüm.çook kilo almışsın dedi.yaşım 18 bu arada benmde.çok morallerm bozuk.ne zmn diyete başlasam motivem düşüyor.şu an zaten motive 0 bende nasıl yapıcam bilmiyorum hiç ne yapmalıyım nerden başlamalıyım aklımda hiç bişe yok

benimde bugn morallerm bozuldu çok acayip.2 yıl önce 45 kiloydum.boyum 1.57.iyiydi kilom.2 yılda tam 16 kilo aldım.çok fazla.herkes dalga geçer oldu.bugn eski bi arkadaşımı gördüm.çook kilo almışsın dedi.yaşım 18 bu arada benmde.çok morallerm bozuk.ne zmn diyete başlasam motivem düşüyor.şu an zaten motive 0 bende nasıl yapıcam bilmiyorum hiç ne yapmalıyım nerden başlamalıyım aklımda hiç bişe yok

Canım inan zor değil 16 kilo nedir ki ekmeği kestin mi abur cubur yemeyi kestinmi otomatikman veriyorsun.
İzninle sana tavsiyede bulunmak isterim .Her sofradan doymadan kalk ekmek yeme meyve suyuydu bilmem neydi kolaydı içme yoğurt ye ama. O yağ yakmak için birebir .Bu şekilde yorulmadan ufaktan kilo verirsin.

önerilerinize gerçekten ihtiyacım var pek öyle ekmek yemem ama çok fazla tatlı yerim ve nerdeyse hiç hareket etmem.tatlıyı kesmek istiyorum ama çok zor dayanılıyo.isteğimi nasıl bastırıcam bilmiyorum

Gittiğim bi diyetisyen bana düzgün beslenmediğim için canımın çok tatlı çektiğini söylemişti canım anladığım kadarıyla sende pek vakitli yemiyorsun benim gibi.
Vucut acil eneri isteğini tatlıyla kapatıyormuş işte.O yüzden sık sık az az zayıflayana kadar dikkat edersin ki 16 kilo vermek çook kolay..
Onun için canın tatlımı çekti koş elma al hem meyvelerdeki şekerler doğal kilo aldırmaz karpuz bak hem yazın incelmek daha kolay..Muz üzüm falan hariç tabi meyve işinide abartmamak gerek.

anladım canım sağol diyetisyenemi gitsem acaba bende

önerilerinize gerçekten ihtiyacım var pek öyle ekmek yemem ama çok fazla tatlı yerim ve nerdeyse hiç hareket etmem.tatlıyı kesmek istiyorum ama çok zor dayanılıyo.isteğimi nasıl bastırıcam bilmiyorum

yesil cayinin icine tarcin cubugu koy 2-3dk demlendir tatli ihtiyacin azalicaktir

insan istedikten sonra yapamayacagi hic birsey yok..
bu beden bize ait ve onu obez yapanda citi piti yapanda insan beyni..
beyninize yerlestirin sagli beslenmeyi,ve spor..spor yapmak o kadar rahatlatiyorki insanii ben cok seviyorum sahsen ramazan girince biraktim halsizlik oluyor malum..
aksam yuruyuslerimi pilates yapmayi özledimm
baskalari catlasin diye degilde kendin icin yap bunu..
birde cok begenediginiz unlu kisilerin yada dergilerke o incecik gordugumuz mankenlerin resimlerine bakin bende böyle olucam diyin
ben böyle kendimi cok motive ettimm...
Ben basaricagina inaniyorum canimm Kolay gelsin

bende 18 yasındayım ve 160 boyum 61 kiloyum ve çok utanıyorum göbek ve basen bölgem çok fazla yuzum de tombiş tombiş zayıflamak istiyorum artık.s gecen bi mağazaya girdim ve bir pantolon beğendim kaptığım gibi kabine girdim tek bir bedenı kalmış neyse girdim çıktım pantolon harıka ama uzerıme olmadı tabıkı.s mağazadakı kadın böyle yaptı canım alınma ama olmadı baya fazlan var dedi çok utandım herkesin içinde 2 gundr ekmeği kestim aburcuburda yemıyorum ama vermelıyım bu kıloları kesnlkle incelmelıyım.s

magazadaki kadin abartmis canimm..benim boyum 159 ve 63 kiloydum cokta abartilicak kadar bir fazlalik degil bu,canini skmaya degmez..
benimde göbek bölgen vardi halada var göbek bölgesindeki yaglar cok zor eriyor bu bir gercek..
mekik cekerken spor yaparken yada carsida dolasirken gunluk hayatta göbegini icine cek basta biraz zorlaniyor insan unutuyor falan ama zamanla alisiyor..
bende cok ise yaradi göbegim inceldi..
sana tavsiyem ekmegi tamamen kesme cavdar ekmegi yada tam tahilli yiyebilirsin özellikle kahvaltini erken saatlerde ve tam karnini doyurmus olarak yap:80:

çok teşekkür ederim ama zayıflıyıcağım çok kötu oldum herkes kılo almışın dedikçe moralım sıfır oluyor.s.s.s

çok teşekkür ederim ama zayıflıyıcağım çok kötu oldum herkes kılo almışın dedikçe moralım sıfır oluyor.s.s.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…