Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ergenlik dönemim de en son 73 kilo olduğumu hatırlıyorum.En çok babam uraşırdı benimle ve o etkili oldu zayıflamam da. Diyet yapıyorum diyordum oysaki mutfakta gizli gizli yiyordum.Bir gün elime kurabiyeyi aldığım da neden nasıl olduysa düşündüm ve kendi kendini kandırıyorsun dedim.
Gerçekten diyete başladım .Bir ayın sonunda 63 kilo olmuştum.
Diyetler sıkar malum bıraktım diyeti. Daha sonra tekrardan 55 kiloya indim.
Kısa boylu olduğum için hala balık etli duruyordum ve en son 48 görmüştüm.(5 sene sürdü bütün bu zayıflama dönemi)
Eşimle tanıştık o sıra şöyle böyle derken evlendik falan 63 kiloyu gördüm.
Zayıflayamadan hamile kaldım .
Hamilelik tansiyonu çıktığı için baya bi kilo aldım ve 85 kilo ile doğum ettim.
Eşimin tavırları da değişti biliyordum ki kilolu olduğum için.
Öyle böyle derken 1 sene sonra diyete başladım ve 85 kilodan 73 kiloya indim.
Beni en çok motive eden şey kimsenin zayıflayacağıma inanmaması .
Nedense doğum yapan annelere daha o ince haline dönmen zor deniliyor ki yok böyle birşey görecekler. şuan 2 senem 10 kilo vereli 1 sene oldu ve yine diyetteyim ramazan ayının gelmesi çok iyi oldu az yiyorum ve 67 kilo oldum şu an .Hedefim 50 umarım başarabilirim sizlerde paylaşacağım .Unutmadan belirteyim yaşım 24::))
Ergenlik dönemim de en son 73 kilo olduğumu hatırlıyorum.En çok babam uraşırdı benimle ve o etkili oldu zayıflamam da. Diyet yapıyorum diyordum oysaki mutfakta gizli gizli yiyordum.Bir gün elime kurabiyeyi aldığım da neden nasıl olduysa düşündüm ve kendi kendini kandırıyorsun dedim.
Gerçekten diyete başladım .Bir ayın sonunda 63 kilo olmuştum.
Diyetler sıkar malum bıraktım diyeti. Daha sonra tekrardan 55 kiloya indim.
Kısa boylu olduğum için hala balık etli duruyordum ve en son 48 görmüştüm.(5 sene sürdü bütün bu zayıflama dönemi)
Eşimle tanıştık o sıra şöyle böyle derken evlendik falan 63 kiloyu gördüm.
Zayıflayamadan hamile kaldım .
Hamilelik tansiyonu çıktığı için baya bi kilo aldım ve 85 kilo ile doğum ettim.
Eşimin tavırları da değişti biliyordum ki kilolu olduğum için.
Öyle böyle derken 1 sene sonra diyete başladım ve 85 kilodan 73 kiloya indim.
Beni en çok motive eden şey kimsenin zayıflayacağıma inanmaması .
Nedense doğum yapan annelere daha o ince haline dönmen zor deniliyor ki yok böyle birşey görecekler. şuan 2 senem 10 kilo vereli 1 sene oldu ve yine diyetteyim ramazan ayının gelmesi çok iyi oldu az yiyorum ve 67 kilo oldum şu an .Hedefim 50 umarım başarabilirim sizlerde paylaşacağım .Unutmadan belirteyim yaşım 24::))
Son düzenleme: