• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akhisarda Op.Dr.Betül BAYIR

itirazimvar

Haksızlığa göz yuman dilsiz şeytandır...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
1.410
1.752
208
Arkadaşlar doktor hanımı bir kaç kişiden iyi oldugunu duydum..ben infertilite için gitmeyi düşünüyorum(TSH yüksek,kist var..)..gideniniz varmı..bu civarda cok doktor dolaştım. hepsi farklı teshis koydu.tiroit hastası oldugumu kendimiz tespit ettik(eşimle)..gidip ölçtürdük tsh 13 cıktı 1 sene kist var diye 5 dr. dolandım hiç bi doktor ölçmedi..v.s... bu nedenlerle uzun süre ara verdim tedaviye..şimdi tekrar bir doktorda başlamak istiyorum..o zaman dogru dürüst arastırmamıstım..tekrar vakit kaybetmek istemiorum..bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi..şimdiden teşekkürler..

oturup ağlıcamşimdi, 6 aydır kimse beni takmamış ya la..:KK43: .. şimdi psikoloji bölümüne depresyon diye konu açacam...:) neyse ben tedavime başka bir doktorda başladım.. akhisarda önerebileceğim doktor Gülden YILMAZER...

canım merhaba bende bu konuda arastırma yaparken gordum konunu ben betül hanıma gıttım bebek ıcın tedavı olmaya gtmstm bana adet olunca gel hormon esti yapıcam demstı ama ben o ay hamıle kaldım tabı sonra dustu bebek.bı dahada gtmedım betul hanıma bu ay tekrar baslamayı dusunuyorm ama kararsızım gulden hanım nasıl peki

Arkadaşlar Merhaba,
hangi doktorlara gittiniz Akhisar'da.. Betül Hanım,Gülden Hanım, Mehmet Bey iyi diyorlar ama ben bir türlü karar veremiyorum. Bir an önce karar vermem lazım..

ben yaklaşık 8 aydır betül hanıma gidiyorum çokta memnunum. kendisi çok pozitif bir bayan , kaç yıldır kaçtığım simir testini ona yaptırdım , ben ne zaman başlayacak diye beklerken o çoktann bitirmişti. Ayrıca gülden hanım içinde gayet iyi diyorlar. Mehmet bey yakın zamanda geldiği için tam bilmiyorum. Yanlız size tavsiye , betül hanımın hastası çok fazla , randevu almak için 15 gün önce aramanız lazım , sabahtan sıra almak isterseniz de en az öğlene kadar beklemeniz gerekecek benden söylemesi (:

Back