Akdeniz hastaliginda dogum

dilek_33

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
6
0
6
34
Almanya
selam arkadaskar sizden bir bilgi alacaktim ben 38 yasinda bir ev kadiniyim evliyim cok cocuk arzusu ile yanip duran kisilerden biriyim
ama benim hormonlarim dogru calimiyor benim cocukluktan beri bir cok hastaligim var birincisi akdeniz kan hastaligi sonradan buna seker hastaligi cikti kolestirolda var benim nerden baksaniz 10 seneye yakin kanamam olmuyor ve hormon hapi kullaniyorum cocuk cok istiyoruz beyimde bu konu hakinda cok kafasini yoruyor kadin doktoruna gittik doktor sende kan pihtilasmasi var dedi o yüzde cocuk yapmayi uygun görmüyoruz dediler ne kadar ugrasamda bir türlü kadin doktorunu ikna edemedim hayal kirikligina ugradik
bizimde hakimiz var ne yapmam lazim evde cocuk olmadimi cok bos geciyor yasimda geldi geciyor biran önce bir seyler yapmaya calismam lazim iliskide hormonlarinda dogru cxalismadigindan iliskide sivi akintisida fazla olmuyor cagresiz icin deyim bugun su sogan kürüne basladim hic inancim yok ama bakacagim deneyecegim allahim yardimci ol senden dilegim kadin doktoru bazi tesler yapmisti kantesti felan kocaminda siperm testi onunki normal cikti banada dedi seninde olur hormon hapinin dozunu arttirirsak dediler ama riziko oldugunda bunu göz önüne alamam dediler ben almanyada yasiyorum bunuda alman doktorlari söyledi ne yapmam gerekir tekrar yumurta patlamasi olmasi icin acaba sogan kürüp yeterlimidir simdiden tesekürler:84:

Son düzenleme:
akadaslar bilgisi olan yokmu bu konu hakinda
oncelikle cok gecmis olsun arkadasim hcbir zaman ALKAHtan umut kesilmez .sekeri cok takma kafana kontrol altinda oldugu surece soryn yok benim endokrin doktorum ve kadin dogumcum bunu hep soylerler diger rahatsizligin icin birsey diyemem ama ben alnanyadaki doktorlara inanmiyorum .20 sene orda yasadim dogma buyume yani .kusaca sunu anlatayim benim kuzenimde alnanyada yasiyor pko hastasi almanyada KIWO vardir bilmem bilirmisin ( kinder wunsch zentrum) ilk iki yil olmayinca oraya gittiler kuzenimde tuplerinde sorun cikti hafif yapisik dediler rahim filmi cekildi birde yumurt rezervi cok azdi... neyse ameliyat oldu temizlediler hicbir sorun yok dediler bur ay kendin dene olmazsa gel dediler olmadi tabi tekrar klinige gittiler kontrol ve ikinci kez rahim filmi istedi baska doktor tuplerini cope at tamamen tikanmis dedi .tup bebek denediler olmadi turkiyeye geldiler istanbulda bir merkeze sadece ilac tedavisiyle dort haftalik tatilinin sonunda gebe olarak geri dondu suan 1 yasinda evladi .. demek istedigim inan bizim doktorlarimizin ustune yok heleki bu tup bebek konusunda.alman doktorlarin egitim icin buraya geldiklerini bilirim imkanin varsa gel turkiyede dene sansini derim ben...ayyy cok uzattim kusura bakma :))) ALLAH sifa versin dilerim hersey yoluna girer

akdeniz hastalığı dediğiniz akdeniz ateşi mi FMF yani? benim arkadaşımda var 3 de çocuğu var bebek sahibi olmasında bir porblem teşkil ettiğini sanmıyorum yani sizinki doktorunuzun dediği gibi daha farklı nedenlerdendir bence de

ulm deyim dogma buyume kocam mersinden geldi tabiki 10 sene oldu evleneli

anladım canım ALLAH yardım etsın 10 sende dile kolay senın ıcın kımbılır ne kadar zor gecmıstır ben 4 yıldır beklıyorum her ay husrana ugramak ınsanı ne kadar yıpratıyor bılırsın sende....bende Bremenden geldım ızmıre :) 10 yıl oldu 4 yıllıkda evlıyım

yorumlariniz icin cok tesekürler benimki kan hastaligi akdeniz anemisi vucudum kan uretmiyor sadece

akdeniz anemisi taşıyıçılığı mı var sizde yoksa hastalık olsa kadınlar o kadar uzun süre kansız kalamıyor diye biliyorum bu arada bende de taşıyıcılık var orak hücre anemisi ama eşimde o hastalığın geni olmadığından herşey normal seyrediyor gebelikte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…