İyi akşamlar 35+1 de acil sezaryen ile doğuma alındım bebeğimi küveze aldılar akciğerleri gelişmediği için entübe şekilde 10-15 gün küvezde kalacağını söylüyor doktor başına gelen var mı acaba ?
İyi akşamlar 35+1 de acil sezaryen ile doğuma alındım bebeğimi küveze aldılar akciğerleri gelişmediği için entübe şekilde 10-15 gün küvezde kalacağını söylüyor doktor başına gelen var mı acaba
İyi akşamlar 35+1 de acil sezaryen ile doğuma alındım bebeğimi küveze aldılar akciğerleri gelişmediği için entübe şekilde 10-15 gün küvezde kalacağını söylüyor doktor başına gelen var mı acaba ?
Karnın önünde tepecik gibi bi çıkıntı oluşuyor. Sanki karnın birden çok ağırlaşıyormuş gibi oluyor sanki taşımakta güçlük çekiyormuşsun gibi bi ağırlık çöküyor karnına. Dokununca ya da bakınca tümsekliği de görüyorsun bunlar sancı oluyor. İstirahat et bol bol büyük ölçüde engelliyor. Ben 32 den 35 e geldim neredeyse bu şekilde.
Merhaba 32 haftalık doğum yaptım 19 gün entube kaldı 15 günde oksijen alarak kaldı yoğun bakımda o süreçte enfeksiyon geçirdi sarılık oldu bazen beslendi bazen beslenemedi
Ama şuan bir yaşında Evde emekliyor Allah'a dua edin ve gerçekten prematüre bebekler çok güçlü oluyor inanin bana burda çok söylediler hiç inanmazdim yasamaaz diye düşünmüştüm hep ama o gerçekten çok güçlü bir bebek o kadar yoğun bakım süreci geçirdi 8 aylıkken amelîuat oldu midesinden şimdi kaşık fıtığından olucak zature bile oldu ama hala çok güçlü maşallah