- 31 Mart 2019
- 665
- 186
Anladım canım çok geçmiş olsun2 idi sanirim emin degilim,
onunki iyi huylu ama agresif bir tumordu1 senede temizlediler ama dr her an baska yerden de patlayabilir surekli kontrol dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım çok geçmiş olsun2 idi sanirim emin degilim,
onunki iyi huylu ama agresif bir tumordu1 senede temizlediler ama dr her an baska yerden de patlayabilir surekli kontrol dedi
Boğazda şişlik yoktu ki zaten belirtiler çok farklı farklı oluyor herkeste...arkadaşımda hiç belirti yoktu tesadüfen akciğer tomografisi de nodüller görününce daha detaylı araştırma yapıldı ve öğrendi...evet tabi kemoterapi ama dediğim gibi lenfoma %90 tedavi edilebilir bir hastalıkPeki biyopsiden önce boğazda şişlik var mydı? Birde nasl bir tedavi kemoterapi mi
Anladım canım..Boğazda şişlik yoktu ki zaten belirtiler çok farklı farklı oluyor herkeste...arkadaşımda hiç belirti yoktu tesadüfen akciğer tomografisi de nodüller görününce daha detaylı araştırma yapıldı ve öğrendi...evet tabi kemoterapi ama dediğim gibi lenfoma %90 tedavi edilebilir bir hastalık
Akciğerinizde nodul mu vardı acabaBen ilk basta korkmustum ama birsey çkmadı sizinde çkmaz insallah korkmayn
Herkese merhaba akciğer tomografimde 9mm nodül çktı ve büyümüş lenf nodları yazıyordu.Dün pet çektiler ama sonucun acklanmasına çok var. Ayrca alerjilerim var ama nedenini bulamadılar birçok kez alerji testi yapıldı. Lenf kanseri belirtileri: alerji, akciğerde lenf büyümesi gibi belirtileri var sizce olabilir mi? Lenf kanseri olan varmı ?
Lenf kanseri başka belirtilerde var ama bendekiler sadece bunlar birde karnmda şişlik var ama o kilodan sanrm kendimi bildim bileli göbüşüm var ama bazen sert gibi yani üst ksm biraz sert. Ayrca kan tahlillerim normal
Merhaba, ne durumdasınız. Çok yoğun anksiyete yaşıyorum, pazartesi günü öğrendim 8mm buzlu cam nodülüm olduğunu. Kapalı ameliyatla başlayıp eğer olumsuz bir durum varsa açık ameliyata dönüp ciğerimin yarısını alabileceklerini söyledilerBende de buzlu cam nodülü var 1cm hem de. İlk gittiğim doktor beni çok korkutmuştu fakat çok iyi bir göğüs cerrahına göründüğümde birçok kişide olduğunu, bu durumun farkında bile olmadıklarını söyledi. Sigara içmemem konusunda uyardı. 6 ayda bir kontrole gittim bir süre artık takibe bile gerek yok. O dönem internetten sürekli araştırıp yazılanları görünce kahrolmuştum. Benim yaptığımı yapmayın, sadece doktorunuzun söylediklerine kulak asın