Arkadaşlar merhaba. Bir süredir sırtımda sağ tarafta bi ağrı var. Kulunç gibi hatta eşime masaj yaptırıyorum bazen kütür kütür. Bu ağrıyla birlikte nefes alırken sanki sağ tarafımdan tam nefes alamıyorum gibi hissediyorum. Sanki sağ tarafımda bi ağırlık var gibi. Bunu kulunç ağrısına bağlıyordum fakat son zamanlarda biraz daha arttı. Yüzmeye gittiğimde daha net anladım sağ tarafımdan kısıtlı nefes alıyorum sanki. Bazense gayet güzel alıyorum nefesi. Sonra buna kafayı taktım acaba ciğerden falan mı kaynaklı diye. Bir süredir özellikle sabah tükürük inceliyorum. Yani tükürük mü genizden gelen mukus mu yoksa akciğerden gelen balgam mı bilmiyorum çok az nokta kadar kan geliyor. Ciddi bir öksürük problemim yok sadece çok derin nefes alırken biraz kaşıntı gibi bi his oluyor ve öksüresim geliyo. Ama balgamlı yoğun bi öksürük yok. Gece terlemesi yok. Kilo kaybı yok. Bu arada benim ağız içi yeme problemim var. Maalesef her gün ağız içimde bir yerimi yara edip kanatıyorum. Bu kanın onunla ilgisi var mıdır diyeceğim ama sırt ağrısı ile birlikte sağ taraftan nefesi tam alamama hissi de var. Yaşım 29 , hamile olduğumu öğrenmesem doktora gidecektim. Keşke öncesinde gitseydim diyorum. Göğüse gitsem röntgen tomografi hamilelikte sorun yaratır mı? Gitmesem allah korusun ilerleyen bir hastalık olabilir mi? Akciğer kanseri gibi şeyler okuyorum çok endişeniyorum. Bu arada bi 5 sene sigara kullandım şimdi gebelikten dolayı bıraktım bir daha da içmem zaten