Onkoloji - Kanser ve Türevleri akciğer kanseri mücadelemiz

ilknur8625

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
59
1
36
İstanbul
babama akciğer kanseri teşhisi konuldu. Bizde böyle olunca takviye gıdalar arayışına girdik. immu-nat die bir firma var muğlada işlerinde oldukça iddalılar birçok hikaye okudum kendileriyle ilgili çok güzel sonuç alanlar var. Lütfen firmanın ürünlerini kullanan yada firma hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
Birde bu hastalığı geçirmiş olanların tavsiyeleri nelerdir.

öncelikle geçmiş olsun,kanser tedavisinde kemoterapi ve radyoterapi uygulanan hastalarda bu tür takviyeler yan etki yapabiliyor.ben de bu kanserin başka bir türünü atlattım,bu dönemde gerçekten çok ilaç tüketiliyor etkisi nasıl olur en iyi doktorunuz bilecektir...

Çok geçmiş olsun. Çok üzülüyorum kanser hastalarını görünce duyunca. Ben de babamı kaybedeli 3 ay oluyor. Biz güvenip de hiç bir ürün kullanamadık. Senin babanınkinin evresi ve türü ne ?

geçmiş olsun.umarım ilk evrelerdedir.tedavi süreci biraz sancılı. psikolojik ve fizyolajik olarak yıpratıcı etkileri var. ameliyatlık olan vakaların iyileştiğini duydum. son evrelerdeyse babam gibi,kemoterapi ve ışın tedavisi uyguluyorlar. çok fazla alternatif tıbba yönelmenizi tavsiye etmem ama en azından hergün bir bardak karbonatlı limonlu su içmesini sağlarsanız belki faydasını görürsünüz. bu karışım alkali bir içecek elde etmenizi sağlayacak. vücuttaki zararlı toksinlerin atılımını kolaylaştıracak ve tedavi sürecine yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…