• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akciğer kanseri ankara sanatoryum hastanesi

Gayet güvenilir bir hastane. Türkiyenin heryerinden akciğer hastalıkları için giden oluyor. Yeşillik bir alanın ortasında eski bir hastane. Çok ilgili ve bilgililer (akciğer hastalıkları yatan bölümü için konuşuyorum) gittiğim heryerde (son gittiğim tatilde bile) orada akciğer kanseri tedavisi gören bi hastayla tanışmıştım. Babaniza acil sifalar diliyorum 🙏 Sorunuz olursa özelden sorabilirsiniz

Arkadaşlar bu hastane hakkinda bilgisi olan varmi babam akciğer kanserinden ameliyat olacak bu hastaneyi öneriyorlar
Akciğer konusunda iyi olduğunu söyledi bir tanıdığım fakat bir velim oraya göğüs ağrısı ile gitmiş biyopsi bile yapmadan sen kansersin ameliyat olman lazım düşün taşın gel demişler.Kadin başka hastaneye gitmiş enfeksiyon denmiş ve tedavi oldu geçti.Tabi bu sadece bir örnekti,tek bir Dr bütün hastaneyi kötü yapmaz.Akciger hastalıkları konusunda iyi diyen de güvenilir biri bu arada, Allah şifa versin.

Back