Akarlar (mayt)

yoygun0891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
366
0
44
kzılar başta bu sorunu nereye acacagımı bılemedım ıns dogru yerdedir destek bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum
bende geceleri nefes almada daralma ve evın ıcınce surekli bi hapşırma ve burun akıntısı şikayeti vardı cuma gunu iç hastalıkları bölümüne gittim ve butun bu şikayetlerimin tek sebebı hepımızın evının ıcınde ve yatagında bulunan maytlar yanı akarlar yuzunden oldugunu soledı yatak çarşafımı calıstıgım için anca haftada bır degıstırebılyıorum yastıgı yorganı komple degırtırırım her hafta calıstıgım için ve eve de gec geldıgım ıcın anca pazarları komple temızlık yapabılıyorum haftada bır de olsa komple yaparım ama hattakı gecenlerde evımdekı elektrık supurgem bozuldu ıyısı olsun dedım hepa filtreli phılıpsın maraton supurgesınden aldım cokda memnun kaldım artık evımı onunla temızlıyorum ama gecmıyor mayt yanı akar konusunda bılgılerı netten aldım cogunlukla yatakda olusan ve bır gram agırlıgındakı tozun içinde 19 bin gözle gorunmeyen yasayan böceklermiş benım netten bulamadıgımsa ben napıcam temızlık yapıyorum ama bu konuda tecrubesı olan varmı mesela cocugu astımlı olupda bolesı sıkayet yasayan yanı evını tozsuz bı ortamda tutmak zorunda olanlar nasıl başedıyosunuz ben de evımı temızlıyorum ama gözle gorunmeyınce yetmıyor bu ufacık böcekler benım saglıgımı bozuyor yardım

yatak çarşarflarını ve nevresimlerini yıkadıktan sonra ütüle hepsini..bu böcekler yıkanıncada gitmiyor..o yüzden ütülemen lazım..hatta iç çamaşırlarınızı bile ütüle

keşke süpürge alcağına şu yeni çıkan mayt ve bakteri barındırmayan yataklardan alsaydın

çünkü bi maytlar yatağın içine sinip, sürekli ürüyorlar, öyle süpürmeyle falan hayatta çıkmaz

İhlas ın temizlik robotunu kullanıyorum 3 yıl oldu..evimde ne toz oluyor nede halılarım yatağım koltuklarım toz barındırıyor..kesinlikle tavsiye ederim..zaten ihlası arayıp ücretsiz tanıtım istediğinizde evinize kadar gelip birlikte yatağınıza kadar süpürüyorlar...ve işlemin sonunda gözlerinize inanamıyorsunuz..üstelik halılar için dövücüsü var..resmen halıları koltukları olduğu yerde patır patır dövüyor derinden temizlik yapıyor ve asla toz torbası yok..herşey suya yapışıyor..

Bende ihlasın temizlik robotunu kullanıyorum toz hiç bişe kalmıyor çekim gücü kuvvetli..Bu hazır yatağı derinlemesine temizleme aparatıyla iyice süpürüyorumm hatta oğlumun yatağını bu makineyle yıkadım..

Çıkan suyu görmelisinizz

Yorganımı koltuk minderlerimi yatağımı bu derinlemeseine temizleme aparatıyla süpürüyorumm süpürmesi halıyı dövme gücündeymiş

Halımı yıkmaya verdikden sonra bile derinlemesine temizleme yapıyorum su pis..

Çekim gücü temizlemesi süper öneririmm..

Son düzenleme:
Ay bu kadar şeyle uğraşılır mı ya hele çalışan bayan için çok zor süpürmeyi zor yapıyor insan yok vakumla yok dövdür. Kral demiş ayaklarıma bişeyler batıyor tüm şehri meşin kaplatın. Delinin teki de ordan çıkıp kralım sadece kendi ayağınızın altına yapıştırsanız olmaz mı. Ve ayakkabı çıkmış... Hadi yatağı yorganı koltuğu hallettiniz havada bile olur o nolcak? Bence siz alerjinize çare arayın. Antihistaminik nası etki ediyor. Başucunuza nem makinesi koysanız bence ferahlık sağlar o size geceleri.

benimde nefesimde sorun var ama bu maytı ilk defa duydum yıkayınca problem olmuyor bide sürekli süpürmek lazım

Süpürmeyi zormu yapıyor? Eminmisiniz?
Dövücüsüyle bikaç ay halıları temizledikten sonra normal süpürge aparatıyla devam ediliyor..
vakumuda canı isteyen yapar fazla eşyalarını bir araya getirip yerden kazanmak için..
ama üşenip evin temizliğiyle ilgilenmek isteyemenler için bişi diyemicem..

bendede aynı sorun var ama test yapmadan nerden bilmiş mayttan oldugunu temizlik arkadaşlar anlatmış ama sabahları aç kaarnına keçiboynuzu pekmezi iç bir kaşık hatta ben kendisin yiyyorum nefes açıyo dene

Konu içeriği nedeniyle "İmmunoloji-Allerji ve bağışıklık hastalıkları" başlığına taşındı.

Süpürmeyi zor yapan= insan. Yani ben zor yapıyorum mesela. Ali ata bak.
Üşeniyorum vallahi, ben de onu diyorum zaten. Çünkü dışarda yeterince yoruluyorum.
Keçiboynuzu pekmezi hatrı sayılır miktarda kilo aldırır bu arada.

kilosunu bilemem ama bu dert başka gece nefes alamamak falan tıkanarak uyanmak artı alerji ilaçlarıda kilo yapıyo kortizon içeriyo en azından doğalll

POTEMA TURKİYE - Hijyenik Yatak Halı Koltuk Temizleme Adresi Astım Alerji adresinden yardım alabilirsin.Yataklar yıkamakla temizlenmiyor.Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İpek yorganı duydunuz mu arkadaşlar? Benim kızlarımda alerji var. Alerji, broşit varsa ağıza ve buruna yakın olduğu için yastık ve yorganın da antialerjik olması çok önemli. Çünki maytların kendisi ve dışkıları nefes alınca solunum yolumuza girince alerjiyi tetikliyor.

Miteları öldürecem diye yıka dur nereye kadar?

Bir sürü ürün denedikten sonra geçen kış ipek yorgan ve yastığı keşfettim. İçinde saf ipek var. Saf ipek'in doğal özelliği içinde mite falan barınamıyor. Gerçekten çok rahat ettik.

Laila marka olanından internetten aldım. Ertesi gün geldi, kapıda ödedim. Alerjiniz, astım, bronşit varsa tavsiye ederim.

Yakından gördünüz mü bilmem ama çok iğrenç şu maytlar ya.

Bende Laila ipek yorgan kullanıyorum arkadaşlar. Önce kızıma almıştım bebek boyunu, beklediğimden iyi çıkınca bize de aldım geçen kış. Alerjiniz varsa kesin deneyin derim çok farkediyor, birde kaz tüyü gibi terletmiyor.

Benim eşim ve oğlumda aynı problem vardı. Kız kardeşim geçenlerde internette görmüş şehir fırsatında hemen almış fırsat kuponunu bana hediye etti dr.cleanette adında bir firma evlere yönelik hijyen ve sanitasyon hizmeti veriyormuş, evime geldiler uygulama ve testler yaptılar inanılmaz memnunum çünkü 4 gündür hapşırık uyku bozukluğu,alerji ve kaşıntıdan eser yok eşim ve oğlumda, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…