arkadaşlar ben aslında çok kilolu değilim ama yinede yaşım 23 ve daha bekarım evli çocuklu arkadaşlarımın yanında daha kilolu duruyorum.diyetisyene gittim dünyanın parasını verdim ama şunu gördüm benim beslenme alışkanlığıma tamamen tersti alışamadım ve halsizleşmeler saç dökülmeleri başladı demir ekskliği tanısı konuldu.Tuhaf olan şuydu ben aslında dengeli ve sağlıklı beslenmediğimi gördüm.sabah kahvaltısı yapmadan çıkıyor akşam çok geç ve de çook yiyordum günde neredeyse 1 öğün kalanı atıştırmaydı.ayrıca suda içmem çünkü aklıma bile gelmez diyetisyenin tarifine neden mi alışamadım işte bu yüzden ben okadar yemeğe alışık değildim ilginç değilmi şimdi spora başladım sanırım kendim için yaptığım tek doğru..şu sıralar akapunktura merak sardım giden arkadaşlarım 10 ile 30 kilo arasında zayıfladı ve doktorun zayıflama sonrası verdiği koruma programı ile uzun zamandır da bu kiloyu koruyabildiler.Ben şimdi ne yapayım? sorunum bölgesel can simidim var malesef akapuntur hakkında deneyimlerinizi bilgileriniz varsa lütfen ama lütfen paylaşın.foruma bakındım ama göremedim yardımcı olacaklara yorum yazacaklara şimdiden sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim esen kalın mafoldumben