ne kadar ücret alıyor onu da öğrenseydik keşke sevgili tohum hesabın.
Ben de seviyorum o adamıMelih Altinok cok severim yorumlariniBu zamana kadar yaptigi haberlerde ve yalanlama calismalarinda hic aksini iddia eden olmadi.O yuzden severim bu adami.
Melih Altinok cok severim yorumlariniBu zamana kadar yaptigi haberlerde ve yalanlama calismalarinda hic aksini iddia eden olmadi.O yuzden severim bu adami.
bizim maaşlar yatmadı daha@fitnatmurat engelli bir çocuk
Ben de takip ediyorum. Garibimin sürekli öpücük yazmakyan başka suçu yok. O haritada Erdoğan ile Davutoğlu bile var. Açık kimliğiyle üyelik alanları bile katmislar içine.
bizim maaşlar yatmadı daha
bizim maaşlar yatmadı daha
kömür geldi de bizde doğalgaz var israf olcakSorma ya makarnami da getirmediler daha :))
kömür geldi de bizde doğalgaz var israf olcak
kömür geldi de bizde doğalgaz var israf olcak
gördüm,görmez olaydım. olsun akpli ya bide trollmüş (buna kim karar veriyosa), başka bişeyin önemi yok.Sarem engelli bir çocuğu da hedef göstermişler. Çok üzüldüm.
gördüm,görmez olaydım. olsun akpli ya bide trollmüş (buna kim karar veriyosa), başka bişeyin önemi yok.
hayır yani akpli twitide olabilir, hatta akpden para yardımıda alıyo olabilir, durumu özel olduğu için.İşin ilginci çocuğun akp ile ilgili tek bir twiti yok. Sadece d gülcük opuyom yazan bir çocuk :) tek suçu esat ç tarafından takip edilmek ki sanatçılar futbolcular falan da takip ediyor murati. Bu liste yayinlandiginda falan üzüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?