• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ak trollerin haritası çıkarıldı

hayır yani akpli twitide olabilir, hatta akpden para yardımıda alıyo olabilir, durumu özel olduğu için.
x partiye oy verenler yakın olanlar x partili,
akpye oy verenler troll, yandaş, yalaka.
ne güzeel dünya.

Evet. Bu troll olayi hastalikli bir hal almaya başladı. AKP yi destekleyen herkes troll mantigina burunduler. Saçma.

Murat muhakkak devletten engelli maaşı aliyordur. Ki devlet bunu her engelliye veriyor. Sadece ak partiyi destekleyenlere değil.

Bu haberle alakali Melik bey yarin haberde ulusolcu diye tablo cikarmis onu gosreticem dedi.Merakla bekliyrm.:KK53:

Guzellk sen haritayi sormadin mi

Harita olduğunu görebiliyorum ki başlıkta da yazıyor. Ne anlama geldiğini, ne diye böyle bir şeye vakit harcadıklarını anlayamadığım için sordum. Manasız buldum.
Verdiğin cevapsa 'hazineye giden harita'.
Şakaysa hiç komik değil, gerçekse çok komik.

hiçbir fikrim yok. sanırım tek tek twitter'da AKP adına yorum yazan insanları not edip işte troller diye haber yapılmış.
hayır kime ne faydası olacak orası da ayrı muamma.
trollük yapılsın diye para verildiğini kanıtlayabiliyorlarsa buyursun kanıtlasınlar.

Bir de bayağı uğraşılmış bir şey belli ki. Hiç üşenmiyorlar da.

Bir de bayağı uğraşılmış bir şey belli ki. Hiç üşenmiyorlar da.
aynen ya. işiniz mi yok, haber yapacak şey mi kalmadı memlekette, kim ne yazmış onun derdindeler. hayır içlerinde suç işleyen varsa tabii haberini yaparsın da ama yani bu biraz fazla gereksiz ve yorucu olmuş sanki

Harita olduğunu görebiliyorum ki başlıkta da yazıyor. Ne anlama geldiğini, ne diye böyle bir şeye vakit harcadıklarını anlayamadığım için sordum. Manasız buldum.
Verdiğin cevapsa 'hazineye giden harita'.
Şakaysa hiç komik değil, gerçekse çok komik.
Senin esprili yorumlarini okurum cogu zaman sana hosluk yaptim anlamadim.Neyse ...

Birkez daha halkı koyun sıkmabaş diye aşağılayan onursuz mahlukların onursuzluklarına ve insanları düşünceleri için fişlemelerine şahit olduk... İşte bu zavallılar hem insanları düşünceleri için fişler hemde Erdoğana diktatör derler çünkü beyinleri sulanmış...

Back
X