• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ak trollerden Akp'ye tepki

Siyasi sicillere bakıyor insanlar (Son senelerde oy kullanmaya hak kazanmışlardan bahsetmiyorum).
Orada da şekillenme ortaya çıkıyor. Mesela örnek vereyim; Bahçeli 3lü koalisyon hükumetinde bulunanlardan.
Burada da Apo'nun idam kararına ilişkin önemli bir karar alındı. Bu karar da örgüt başının ipten alınması yönünde oldu maalesef.

Şimdi iki türlü bilgi mevcut bu noktada; kimisi diyor ki Bahçeli Hükumeti bozmaya gitmedi, o da imza attı. İstifayı göze alamadılar. Kimisi de diyor, Bahçeli itiraz etti, ama zaten her şey belirlenmişti AHİM karşısında. Hükumeti onların eline hepten bırakmak istemedi. Vb.

Bu en bilindik en sıradan örnek. Burada Bahçeliyi haksız bulanlar, ona ikinci hakkı tanımadı.
Gerçi olayın altı biraz karışık, çünkü o dönemde milletvekilliği yapan ve Apo'yu idamdan alan bazı isimler de, ilk kurulacağı sıra, hep adaylıklarını koydular akpden :) (Bu da diğer söylentilerden)
Herkes kendi doğrularına göre memleketi koruma çabasında. O yüzden akpyi destekleyenlere kızmıyorum ben. Ben anlamiyorum. Hic bir zamanda anlayacagimi sanmiyorum.Bahceliyi bir hatada silen ustunu cizen insanlarin akpye 13 yildir kosa kosa oy vermesini samimi bulmuyorum cunku. Davutoglunun terorist dugunune bilezik gondermesi, akp hukumetinn davulla zurna ile terorist karsilamalari ustune zilyon tane teroristi suriyeli multeciyi ulkeye sokmalari daha mi az guclerine gitti. o yuzden kimse napalim baska partimi var savunmasini yapmasin cok rica edicim

Ben anlamiyorum. Hic bir zamanda anlayacagimi sanmiyorum.Bahceliyi bir hatada silen ustunu cizen insanlarin akpye 13 yildir kosa kosa oy vermesini samimi bulmuyorum cunku. Davutoglunun terorist dugunune bilezik gondermesi, akp hukumetinn davulla zurna ile terorist karsilamalari ustune zilyon tane teroristi suriyeli multeciyi ulkeye sokmalari daha mi az guclerine gitti. o yuzden kimse napalim baska partimi var savunmasini yapmasin cok rica edicim

E o halde başka parti mi var savunması yapanlara iletin bu ricanızı :)
Niçin bana söylüyorsunuz ki bunları? Ben kendime eleştirel gözle bakabilen bir muhalifim.

Hatayı hatayla örtmem hanımefendi. "Onlar böyle böyle yaptı" "Biz böyle böyle yaptık" "O zaman bu niye böyle oldu" "Peki bu niye şöyle?" "O öyleyse, bu da böyle" ... Hayır. Siyasi tartışmalar bu şekilde yapılmamalı. Muhalefetin siyasi üslubu bu olduğu için bugün muhalefetin adı yok.

Umarım anlaşılmıştır çünkü tartışmayı karşınızdaki kişinin "siyasi duruşuna" karşın öyle bir yöne sürüklüyorsunuz ki, insanın Akpyi savunası geliyor ;)

Back