Ak trollerden Akp'ye tepki

+1

ses kaydından hariç bi belgeniz varmı elinizde ? veya capslardan aldığınız cümlelerin haricinde

Bunlara bu kadar destek verip başımıza çıkaran akpnin kendisi.
Evet bunları göre göre hala akpyi teröre destek vermekle suçlamıyorsanız o da sizin gözlerinizi gerçeklere kapayışınız.
Bu fotoğraflar bunca belge bunca yaşanmışlık 'komplo' mu? Yoksa photoshop mu?
Siz bunca şeye rağmen hala eli kana bulanmış partiye, eli masum kanına bulanmış bu teröristlere destek veren bir partiyi savunuyorsanız size de diyecek birşey yok.

ses kaydından hariç bi belgeniz varmı elinizde ? veya capslardan aldığınız cümlelerin haricinde
Kabataş görüntüleri gibi mi ? İzlediklerini söyledikleri ?
Yoksa daha farklı bir kanıt mi ?

Bak senin mesajını beğenenler HDP ye oy verenleri neredeyse linç edenler
.

Haklı olabilirsiniz ben bunu her taraf için söylüyorum.
Yasal olarak bir partinin var olma hakkı varsa o partiye oy verenler suçlu olamaz.Sonuçta parti yasal olarak var olduğuna göre suçlu değil demektir,oy verenleri de suçlayamazsınız hiçbir türlü.Demokrasinin gereği budur.
Şuraya gelip bunlar şöyle katil,şunlar böyle cani,bunlar böyle dinsiz yazmak anlamsız.Kimse bir partiye oy verdiği için katil,dinsiz,hırsız falan olmaz.Ha gerçek hayatta da öyleyse bilemeyeceğim.

Yazdığımdan hiçbir şey anlamamışsınız ne yazık ki.
Ben Akp'yi savunmadım o mesajımda oy veren arkadaşların böyle bir hakları olduğunu savundum.İkisinin arasındaki farkı anlayın öyle konuşalım.

konumuz

konumuz kabataş değil şu an ? sizin söyledikleriniz
o konuya biraz sonra gelelim
Youtube da buldum.
Link paylaşmak yasak sanırım ? Nasıl atabilirim ? Özel mesaj uyar mi ?
Bu arada siz o konuya gelin
Tayip Erdoğan geziyi basortusune nasıl bağladı da Kabataş yalanı ortaya çıktı . Ahlak bu değil dediniz ya. Gezi ve türban ne alakaydi?
Etkileniyoruz haliyle yoneticilerimizden. Bir de izledim dedi. İzlediğini söyledi . Hadi siz bunu açıklayın ben atayım ozel mesaj bu arada. ( ayrıca geziyi tartismicam ne başında ne sonunda destek vermedim . 1979 da tudehin yaptığı salakligin aynısıydi )

Tespite gel !!! Başörtüsünden korkmayın bu kadar... Hey gidi. L lamelifAmine hala yazıyor musun şu üyeye?

Teröristbaşına sayın diyen, Habur'da teröristi karşılayan, teröristbaşını ülkeme getiren paşaları kendi karşılarında hazır ola geçmediği için içeri tıktıran Onurlarını zedeleyen, osloda anlaşmalar yapıp teröristlere sözler veren, ben de olsam dağa çıkardım diye açıklamalar yaparak teröristin sırtını sıvazlayan, ne idüğü belirsiz insanları savaştalar diye ülkeme sokan, hemen her gün patlama olan yüzlerce insanın ölümüne çanak tutan ve saldırıları önleyemeyiz diyen ve suskun kalan bir partiye oy vermek çok da masum olmamalı.
Yok yok, bu kadar masum değilsiniz...

Sizinle konuşmak istdiğimi de nerden çıkardınız?
Beni alıntılayan sizdiniz.
Beni anlamadın gibilerinden laf vurup kendinizle beni küçümsemeye çalışmanız da sizin ayıbınız.
Muhattap alıp bir daha cevap yazmayacağım için beni alıntılamazsanız sevinirim.
Sizin yazdığınızın cevabı da tam olarak benim verdiğim idi.
İyi akşamlar.

Bana göre partilerin bir çoğu masum değil sadece Akp ve Hdp değil olay.Diğerlerini de masum bulmuyorum.Ne yapayım sırayla hepsini eleştirip,oy verenleri suçlayayım mı ister misiniz ?
Konuşmak istemiyorsunuz da dönmezsiniz olur biter.Burada herkes birbirini alıntılayabilir böyle bir yasak yok.Cevap verme tenezzülünde bulunmazsınız olur biter.
Kimseyi küçük düşürmek değildi amacım.Öyle anlaşıldıysa kusrum affedilsin ama sizin de yapmaya çalıştığınız beni suçladığınız şeyden çok da farksız değildi.İyi akşamlar.

Tespite gel !!! Başörtüsünden korkmayın bu kadar... Hey gidi. L lamelifAmine hala yazıyor musun şu üyeye?
Ay seni yesinler ya
Şu türbanlı fırst Lady zamanında sonuna kadar savunmustum.
Hatta sana bir şey diyeyim mi hep verdiğim ornektir.
Kızılderili kız çocuğu başında tuylerle nasıl dolasabiliyorsa inanç özgürlüğü varsa kendi gelenegine göre yasayabilirse aynı şekilde 6 yaşındaki türbanlı kız çocuğu da olabilir .diğerinin inanç özgürlüğünden bahsedip türbanlı kız çocuğundan korkanlar son derece iki yüzlü ve utopyasizdir. Senden kişisel olarak hoslanmiyorum. Eski üyeliğimde tamamen bambaska bir konuda son derece dusuncesiz beni uzun süre etkileyen bir yorum yapmistin. Mümkünse birbirimizi görmezden gelelim. Seninle her konuşmak zorunda kaldığımda o günleri hatırlıyorum

her başlık altında yazıyorum ama buraya da yazayım.
siz şimdi burada a partisi ya da b partisi önemli değil. o kadar insanın oy verdiği partiye sayıp döküyorsunuz, kendinizce küçümsüyorsunuz ya. ha işte onlar sizi dikkate almayı bırak bu kadar hırsla saldırmanız onların sadece gülüp geçmesine neden oluyor. çünkü son söz yine sandıkla veriliyor. ve hepimiz de cevabı seçim akşamı alıyoruz.
çünkü tek bilen sen değilsin, tek akıllı da sen değilsin. sen sadece kendini akıllı zannediyorsun. hepsi bu...
sadece biraz saygı. olaylar teröre yardım yataklık vs. gibi şeylere gelirse de ben de birçok partinin hdp başkanına övgülerini, canlı bombaları kurumunda çalıştırıp üstüne yardım ve yataklık yaptığını söylerim. o yüzden öncelikle saygı duymayı öğrenmelisiniz. yoksa bir adım yol alamazsınız.

Sırtına vurup yürü be arkadaşım diyesim geliyor valla . Öptüm kocaman

Eyvallah:) Ben sizi tanımıyorum bile. Hayatta başarılar iyi dilek önemlidir:)

Tabii zaten bizi yöneten de şu an hdp :) hatta chp yok yok mhp :)
Elbette iktidar partisinden ve onun yaptırımlarından hesap soracağım.
Sorun alıntı yapmanız değil, verdiğiniz cevaptı.

Bir konu da siz biz mi var hepimiz bu ülkenin vatandasiyiz demiştim Dr burada birlik olalım asagilamayalim diyen bir arkadas ki baya bilinen evet şimdi biz varız korkun bizden demişti. Biriniz de çıkıp bir şey dememistiniz . Hep böyle zamanlarda birlik olasiniz saygı duyulasiniz geliyor .

Saka gibiler bu ulkede bunlarin hepsi yasandi soylendi. Kim inkar edebilir ki? evet boyle bir partiye oy verip desteklediniz yalan mi? daha dun bu ulkenn basbakani terorist dugunune altin bilezik gondermedi mi ben mi baska bir ulkede yasiyorum.Hdp lilere destekleyenlere zaten diyecek soz bulamiyorum. Alin size baris el birligiyle ulkenn icine ettiniz hala biz masumuz mu diyorsunu.

Eyvallah:) Ben sizi tanımıyorum bile. Hayatta başarılar iyi dilek önemlidir:)
Hayatım onun üzerine baya yolunda gitti. Ama önemli konularda insanın hayatını doğrudan etkileyen konularda kimseye sert yorum yapmam siyaset vs bunlar basit şeyler burada size bir çok söylErim ama doğrudan hayatınızı etkileyen bir konu acsaniz ben kimim neyim karşı taraf hangi Psikolojide soyledigimden ne kadar etkilenir bunları düşünürüm. Dusuncesiz insanlardan direkt uzak dururum.
O zaman acaba çocuğu hatta kızı var mı Allahım varsa büyük konuşmuş olmasın ben helal ediyorum demiştim. Baya bir etkilemişti.
Her neyse bir daha yazarsanız görmem . Hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…