• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ak trollerden Akp'ye tepki

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
Ak trollerden Numan Kurtulmuş'a tepki
Numan Kurtulmuş'un Taksim'deki saldırıya ilişkin "HDP lanetlemeli" sözlerine Ak troller tepki gösterdi.
ekran_resmi_2016-03-19_17.22.03.png

Cumartesi, 19 Mart 2016 17:33

İstiklal Caddesi'nde yapılan canlı bomba saldırısı sonrası Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un "HDP lanetlemeli" açıklamasına Twitter'da bilinen Ak trol hesaplarından tepki geldi.

Esat Ç. isimli Ak trol, Twitter hesabından "Hala çıkmış 'HDP lanetlemeli' diyorsun. Madem 'HDP'ye sorumluluk düşüyor' biz niye senin partine oy verdik? Dik durun dik" ifadelerini kullanarak Numan Kurtulmuş'u etiketledi.

Yüzlerce RT alan bu paylaşıma diğer Ak trollerin de destek verdiği görüldü. Ak trollerin HDP'nin muhatap alınmasına öfkelendiği anlaşıldı.

O paylaşım şu şekilde:

ekran_resmi_2016-03-19_17.22.03.png

http://haber.sol.org.tr/medya/ak-trollerden-numan-kurtulmusa-tepki-149798

Hdpnin kurulmasına bizzat ön ayak olan akpdir.
Teröristbaşına sayın diyenlerin onlar olduğu gibi, şehitlere kelle diyen onlar olduğu gibi.
Pkknın silah depolayıp güçlenmesine ön ayak oldukları gibi.
Gizli kapılar ardında şakalaşıp gülen tokalaşan öpüşen planlar yapan akpyi hdpye karşı demokratik davranmakla suçlamak komik...

Millet neyle biz neyle ugrasyruz
Konuşmslara bakıyrumda
Yok yok müstehak hepsine

Yine paylasayim.
Sen bu insanlara oy verdin ?
HDP ye neden kızıyorsun
siz kime oy verdi iseniz bende onlar hakkında capslar bulup paylaşayım -capslar genel bir cümlnin içinden alınıp başı sonu olmadan yapılan yapılan kısa cümlecikler -
peki kime oy vermemi önerirdiniz ; teröristin cenazesine gidenemi? yoksa partisini adım adım bitirenemi
öneri alayım ?

siz kime oy verdi iseniz bende onlar hakkında capslar bulup paylaşayım -capslar genel bir cümlnin içinden alınıp başı sonu olmadan yapılan yapılan kısa cümlecikler -
peki kime oy vermemi önerirdiniz ; teröristin cenazesine gidenemi? yoksa partisini adım adım bitirenemi
öneri alayım ?
Ben akp hariç şimdiye kadar herhangi bir partiye oy vermedim cozum surecine kadar.sen akp hariç bir partiye oy vermezsin niye öneri istiyorsun ? Basortulusundur muhtemelen
O zaman kanina dokundu mu bunlar ? Yoksa şov mu yapıyorsun ?

Bu günlere gelmemize sebep olanlara oy vermemeniz kafi olur bence.
Ölenlerde parmağınız var çünkü akpye evete mühür basan o parmaklar...
Ben yollamadım pkklının düğüne bilezikleri.
Ben almadım Habur'dan içeri teröristleri.
Ben anlaşmaları yapmadım teröristle Oslo'da anlaşmaları.
Sizin parti diye, sizin umut diye baktıklarınız yaptı...

1vGNzp.jpg

1vGNzp.jpg
Terörist cenazesi mi demistin ? L lamelifAmine

Ben akp hariç şimdiye kadar herhangi bir partiye oy vermedim cozum surecine kadar.sen akp hariç bir partiye oy vermezsin niye öneri istiyorsun ? Basortulusundur muhtemelen
O zaman kanina dokundu mu bunlar ? Yoksa şov mu yapıyorsun ?

neden vermeyeyim :KK48: ak parti oyumumu tapuladı -karşışında doğru dürüst bi muhalefet görsem bittabii değerlendiririm -evet başörtülüyüm ne alaka şimdi -başörtü eşittir ak partimi-neden her fırsatta başörtüsünü masa örtüsü gibi getirip getirip seriyorsunuz -tartışmanın ahlakı bu değildir :cool:
kanıma dokunan çok şey varda ...neyyyseeee

1vGNzp.jpg

Tek tarafı suçlamamak lazım.
Lütfen herhangi bir siyasi partiye oy veren insanları suçlamayalım artık.Hangisi olursa olsun.Şuna oy veren şöyledir buna oy veren böyledir,sizce de fazla ağır söylemler değil mi ? Kimse ölümü istemez.Ölümü bilerek,isteyerek oy veren insana ben zaten insan demem.Ama ölenlerde parmağınız var çok ağır bir ifade...Herkes ülkenin geleceği için oy veriyor.Herkesin düşüncesi farklı farklı ama birçoğu daha iyisinin olması umuduyla o oyları veriyor emin olun.

neden vermeyeyim :KK48: ak parti oyumumu tapuladı -karşışında doğru dürüst bi muhalefet görsem bittabii değerlendiririm -evet başörtülüyüm ne alaka şimdi -başörtü eşittir ak partimi-neden her fırsatta başörtüsünü masa örtüsü gibi getirip getirip seriyorsunuz -tartışmanın ahlakı bu değildir :cool:
kanıma dokunan çok şey varda ...neyyyseeee
Basortusuyle bir derdim yok .
Zamanında akp ye oy verme sebebim zaten türban ozgurluguydu.
Bak nasıl bildim basortulusun .
Ya bir şey sorcam lamelif sayın Öcalan demek , Öcalan ülkenin önünü acıyor demek , olayları okuma kabiliyeti var demek , ovmek vatan hainligi mi ? Terör örgütü lideri ya hani
Fikrini merak ediyorum

Tek tarafı suçlamamak lazım.
Lütfen herhangi bir siyasi partiye oy veren insanları suçlamayalım artık.Hangisi olursa olsun.Şuna oy veren şöyledir buna oy veren böyledir,sizce de fazla ağır söylemler değil mi ? Kimse ölümü istemez.Ölümü bilerek,isteyerek oy veren insana ben zaten insan demem.Ama ölenlerde parmağınız var çok ağır bir ifade...Herkes ülkenin geleceği için oy veriyor.Herkesin düşüncesi farklı farklı ama birçoğu daha iyisinin olması umuduyla o oyları veriyor emin olun.
Bak senin mesajını beğenenler HDP ye oy verenleri neredeyse linç edenler
.

Back